10 Octombrie, 2025, 12:16:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cine sunt eu  (Citit de 13279 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Februarie, 2006, 11:06:35 a.m.
Citit de 13279 ori

serena2

Nadajduiesc ca am nimerit bine acum si ca o sa-mi placa aici. Oare nu toti speram mereu sa ni se intample numai lucruri frumoase...
Imi place sa comunic cu cei din jur, sa ascult muzica de aproape orice tip (mai putin manele), sa ma plimb si neaparat imi place sa citesc. Nu-mi place de mine cand nu sunt in stare sa citesc, si am perioade dintr-astea. Atunci inseamna ca ceva imi distrage atentia. De multe ori ceva bun ma face sa uit de carti, dar nu numai... din pacate. Mi-a placut mereu sa fiu inconjurata de oameni.
Cred in iubire si cred ca toti meritam sa fim fericiti. Si ca e minunat sa faci fericit pe altcineva.
Pana mai ieri am crezut cu tarie ca iubirea invinge totul, dar m-am inselat. Altii spun ca am primit o lectie de viata si ca e inevitabil sa se intample asa. Oare? E atat de greu sa suporti ideea ca ai gresit si ca tot ce urmeaza e doar un dezastru pe care nu poti decat sa-l integrezi prin orice mijloace.
Mai vorbim.

21 Februarie, 2006, 11:36:32 a.m.
Răspuns #1

ONLY DESIRE

bine ai venit si imi pare rau ca a trebuit sa descoperi ca iubirea nu invinge chiar totul,dar...mereu exista un "dar",niciodata nu se stie! Noi iti vom fi alaturi(atat cat se poate) si sper sa ramai printre noi! :-*
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

21 Februarie, 2006, 11:57:37 a.m.
Răspuns #2

digitty

iubirea nu invinge totul ??? ? :-\ ce nu poate invinge iubirea?
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

21 Februarie, 2006, 12:09:49 p.m.
Răspuns #3

ONLY DESIRE

Ambitia,uneori...prostia de cele mai multe ori,rautatea din cand in cand! :-\
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

21 Februarie, 2006, 12:52:18 p.m.
Răspuns #4

furia ingerului

Vizitator
nu invinge realitatea.
daca ar face asta multi si-ar pensa gene roz si multi ar muri inecati cu noroi.

21 Februarie, 2006, 01:17:43 p.m.
Răspuns #5

Lorelei

Bun venit, serena. Cu dragostea... le mai lamuresti tu. si noi...  ;) Ai o viata intreaga inainte.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

21 Februarie, 2006, 02:27:40 p.m.
Răspuns #6

Guardian|Angel

Bine ai venit serena...ma bucur ca ai ales sa intri cu pasi siguri in lumea noastra...aici, poti gasi ceea ce cauti...trebuie doar sa te apuci de scris,si sa creezi atmosfera de care ai nevoie...noi vom fi mereu prin preajma, ai sa vezi!
te pup, si te imbratisez cu drag...ca toti utilizatorii Lovetime de fapt!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

21 Februarie, 2006, 06:38:19 p.m.
Răspuns #7

desdemona

acelei mari imbratisari ma alatur si eu :) Fii bine venita printre noi.Iti garantez ca te vei simti bine si ca vei gasi aici oameni minunati. :)
hehe...spor la scris
                                                                                            Des
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

21 Februarie, 2006, 10:33:34 p.m.
Răspuns #8

serena2

Aveam nevoie de incurajarile voastre. Sunteti minunati.

21 Februarie, 2006, 10:35:12 p.m.
Răspuns #9

Guardian|Angel

Te invit sa fii la fel de minunata...minunat-o! :-*

21 Februarie, 2006, 10:37:48 p.m.
Răspuns #10

furia ingerului

Vizitator
Bine ai venit! :D
Guardian e o fata mininata...dar nu pe toate posturile :D :P

21 Februarie, 2006, 10:39:48 p.m.
Răspuns #11

Guardian|Angel

ai dreptate, nu pe toate...pe majoritatea...in rest sunt exceptionala :-*

21 Februarie, 2006, 10:47:05 p.m.
Răspuns #12

serena2

Pana si numele ales, inger pazitor, te invita sa crezi ca e vb de cineva exceptional  :)

21 Februarie, 2006, 10:50:30 p.m.
Răspuns #13

Guardian|Angel

;D
chiar daca ma faci sa rosesc,sa stii ca ai dreptate serena 8)
si dupa cum bine ai observat, am unele mici deficiente de modestie :P
Te invit sa ne povestesti...sa ne incanti...sau sa ne ceri ajutorul...bineinteles ca nici pe al tau nu il vom refuza! :-*

21 Februarie, 2006, 11:02:00 p.m.
Răspuns #14

serena2

Am nevoie de ajutor?! Am descoperit asta destul de greu. Tocmai am pierdut prima iubire si simt ca nu mai stiu de mine, nu ma mai recunosc, nu stiu incotro s-o apuc, cum sa nu ma mai duc cu gandul in trecut...Oare de ce dupa ce ne despartim de persoana iubita, nu ne trec prin minte decat clipele frumoase?