10 Octombrie, 2025, 09:02:44 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Oricine are nevoie de iubire...  (Citit de 4979 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

24 Februarie, 2006, 05:16:11 p.m.
Citit de 4979 ori

a_lina2

Buna la toata lumea.Sunt Alina din Bucuresti.Acum am descoperit si eu acest site si ma bucur ca exista persoane care mai cred in iubire si in cuvinte frumoase.Nu exista om pe planeta asta care sa nu aiba nevoie de alintari,imbratisari,saruturi,mangaieri si cuvinte frumoase.Va pupic pe toti si astept sa vad ce lucruri interesante gasesc pe aici.
Doar eu.....

24 Februarie, 2006, 05:26:45 p.m.
Răspuns #1

Daniela

Vizitator
Bine ai venit, Alina! :)
Sper sa gasesti aici ce te intereseaza si astept cu interes opiniile tale!

PS: noi aici nu credem in cuvinte frumoase, ci in sentimentele care alimenteaza acele cuvinte ;) :)

24 Februarie, 2006, 05:30:47 p.m.
Răspuns #2

a_lina2

Bine te-am gasit Daniela.Ma bucur sa aud asta,intradevar cuvintele trebuiesc alimentate de catre sentimente,pacat ca nu toata lumea crede in ele...
Doar eu.....

24 Februarie, 2006, 06:47:29 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

Bun venit, Alina. E bine sa crezi in dragoste si in cuvinte frumoase, numai sa nu te pierzi in cuvinte. De multe ori sunt masti. Daniela are dreptate, ce e in spate conteaza.  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

24 Februarie, 2006, 07:10:44 p.m.
Răspuns #4

furia ingerului

Vizitator
Bine ai venit, fata cu numele separat de spatiu ;D
Cat despre iubire, n-o vei gasi aici. Aici vei gasi iubirile altora care fac din sentimentele lor dezbateri publice. Sper ca vei aprecia iubirea nu la nivelul propriilor exemplificari ci la nivelul propriilor asteptari.
Despre noi, numai de bine ;)
Despre tine, numai de bine :D

25 Februarie, 2006, 06:32:50 p.m.
Răspuns #5

desdemona

Am poposit si eu in intampinarea Alinei!Bine ai venit!
spor la scris..aici poate vei gasi si iubire,mai stii!orice este posibil! :) :-* un pup de la Des
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 Februarie, 2006, 07:31:59 p.m.
Răspuns #6

charlie

...orice este posibil! :) :-*

nu orice e posibil

bine, des e ceva special, acum nu se stie in privinta ei cum e...

welcome
You believe but what you see
You receive but what you give

25 Februarie, 2006, 10:02:26 p.m.
Răspuns #7

Guardian|Angel

Asa cum ai spus draga mea, oricine are nevoie de iubire...in toate felurile sale...asadar, de la noi vei primi nu doar un umar pe care sa plangi atunci cand vei avea nevoia, ci si iubirea noastra de prieteni!Te imbratisez cu drag, si iti spun,Bine ca ai venit! ;D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

26 Februarie, 2006, 11:00:06 p.m.
Răspuns #8

ONLY DESIRE

iti urez si eu "bun venit" si sper sa te integrezi in aceasta familie!oitele negre...isi au si ele farmecul lor..nu le ocoli! :D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

02 Martie, 2006, 10:09:38 a.m.
Răspuns #9

a_lina2

Bine vam gasit pe toti si va multumesc ptr primirea calda pe care mi-ati facut-o.
Eu nu caut iubirea aici ptr ca o simt pe pielea mea acum.Eu aici caut prieteni care cred in iubire si cu care se poate discuta despre acest lucru.Nu cer mult....
   Va pupic pe toti si abia astept sa vorbim.
Doar eu.....