10 Octombrie, 2025, 08:22:18 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cel mai frumos lucru....sa iubesti si sa fii iubit...:)  (Citit de 15127 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Februarie, 2006, 07:54:21 p.m.
Citit de 15127 ori

Diviana_girl

Uite-ma si pe mine aiki in acest frumos site..dedikat dragostei.... ;D....am descoperit si eu dragostea pura,salbatica si vesnica....si am norocul k iubirea ce o port in mine sa imi fie reciproka.... :D
Cand iubesti,suferi si te simti nelinistit cand esti departe de persoana iubita,te simti gelos....vrand sa iti aperi ce ii al tau...
Eu cred ca nu iubesti daca nu esti si gelos.....
Sper sa aveti si voi parte de dragostea peste care eu am dat.....sa iubiti si sa fiti iubiti ca si mine! ;D
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

26 Februarie, 2006, 08:09:42 p.m.
Răspuns #1

furia ingerului

Vizitator
Sa fii binevenita printre noi. Desi nu sta in atributiunile mele anuntul noilor veniti sa nu foloseasca prescurtati de genul "k" o sa o spun nu ca pe o dojeana ci ca pe o observatie care oricum ar fi fost facuta ;)
In rest...numai de bine si speram ca vei arata din iubirea ta spre exemplificare si ereticilor :P

26 Februarie, 2006, 08:38:36 p.m.
Răspuns #2

Rudy Valentino

"Bine ai venit in turma" , spuse pastorul , plictisit, turnandu-si un pahar de "Mister Jack".

IAGO

26 Februarie, 2006, 09:22:46 p.m.
Răspuns #3

desdemona

hehe si faci asta singur Iago?fara turma ta?

Bine ai venit Diviana! sper ca te vei simti cat mai bine aici si ca te vei adapta cat mai bine in "turma",un argou pentru familie :) ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 Februarie, 2006, 09:25:38 p.m.
Răspuns #4

Diviana_girl

ohhh...ms ms ;D...si scuzati....greseala mea...."k"...pe viitor nu am sa uit.. ;)...ei..si uita-ma si pe mine in turma voastra:D...
si eu siincer sper sa ma adaptez in "turma"!! ;D
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

26 Februarie, 2006, 09:39:18 p.m.
Răspuns #5

cv

Vizitator
O vioara in noapte si o fata cantand sub luna taioasa...
....sa iubesti si sa fii iubit

Inca o data ;) : bun venit

turma... e valabila doar daca te incadrezi intre mioarele/fanele micutului (Iago)...  ratacitele cred ca au alta denumire. gresesc?

26 Februarie, 2006, 09:43:24 p.m.
Răspuns #6

Diviana_girl

pai eu sper sa ma incadrez in randul fanelor lui Iago...pentru ca...e deosebit....imi plac versurile lui...si am inceput sa citesc treptat tot mai multe parodii de-ale sale.. ;)

26 Februarie, 2006, 09:46:51 p.m.
Răspuns #7

desdemona

Iago dar ce faci?nici bine nu a venit fata si tu ai si rapit-o?grava treaba..cad din topuri ;D :D

diviana iti garantez ca iti va place aici :)
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 Februarie, 2006, 09:49:17 p.m.
Răspuns #8

furia ingerului

Vizitator
Diviana ;D ;D ;D ;D
Te mai las...2 replici de a lui cumatru' IAGO si o sa fugi de el mancand pamantul :D
Cat despre versuri...il provoc pe oriunde la un duel liric si ma tot refuza....de ce oare? 8)

Repet, fii binevenita, dar tine-te departe de ce nu intelegi inca :P

26 Februarie, 2006, 10:42:35 p.m.
Răspuns #9

Diviana_girl

asa am sa fac....deocamdata sunt nou venita...si logic ca sunt anumite lucruri pe care inca nu le inteleg(desi nu am gasit vreunul):))multumesc pentru primirea extraordinara pe care am primit-o din partea voastra ;D

26 Februarie, 2006, 10:57:37 p.m.
Răspuns #10

ONLY DESIRE

Bun venit iti spun si eu!"Turma" te primeste cu bratele deschise! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

27 Februarie, 2006, 04:32:19 p.m.
Răspuns #11

Diviana_girl

Ohh acuma chiar sunt foarte curioasa sa stiu care ii shemnu cu "turma" ;D :D........imi pare bine ca sunt asa de frumos "primita" ;D

09 Martie, 2006, 09:44:47 a.m.
Răspuns #12

Diviana_girl

cu cat citesc tot mai multe topicuri ale voastre....ma apropii de voi si trairile voastre....desi poate imi e putin greu sa inteleg anumite lucruri...dar pe parcurs multe incep sa se lege intre ele.......
cu cat ma implic tot mai mult pe acest site..cu atat raman tot mai fascinata de el....
ce binecuvantare ca exista acest minunat site care salasuieste suflete minunate ;D

09 Martie, 2006, 10:01:54 a.m.
Răspuns #13

andaluzia

Pana la urma nu inteleg sensul acestei exaltari...iubesc si sunt iubita,ce bine sunt primita/privita?:) de turma,binecuvantat?! fie acest site...Intreb, nu ar trebui sa respectam mai mult cuvintele, sa nu aruncam cu ele asa,doar pentru ca ni se pare ca dau bine?  Plus, o aglomerare de banalitati: "Cand iubesti,suferi si te simti nelinistit cand esti departe de persoana iubita,te simti gelos".Da, si...? Plus:"Eu cred ca nu iubesti daca nu esti si gelos....".Banuiesc ca nu te referai la gelozia cea delicat exprimata de Nichita"Sunt gelos pe timp ca trece odata cu tine"...intuiesc ceva mult mai rudimrntar si imi cer scuze pentru asta.
Prietenului care nu mi-a salvat viata

09 Martie, 2006, 10:21:51 a.m.
Răspuns #14

Diviana_girl

ei si???.....e vreo problema in a-mi exprima sentimentele?
nu obisnuiesc sa arunc o serie de banalitati si vorbe in vant doar ca am fost bine primita sau privita...de catre cineva si zic...multumesc..doar asa de chestie.... ;)
fiecare interpreteaza ce am scris cum vrea....si nu judec pe nimeni...e parerea lui...
si sincer nu ai de ce sa iti ceri scuze...ai scris ce parere ai avut....si sunt deschisa si spre critica......... :)