05 Noiembrie, 2025, 10:00:13 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: E CAZUL SA MA RETRAG?  (Citit de 13876 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Martie, 2006, 10:47:56 p.m.
Răspuns #15

sunshine

NUUUUUUUUUUUUUU!Am nevoie de fruntea lui Eminescu. Si asa ai cam vegetat in ultima vreme.Revino-ti frate! Nici nu vreau sa aud ! :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

01 Martie, 2006, 10:52:27 p.m.
Răspuns #16

Guardian|Angel

Ei si tu acum...turma?
Din mijlocul "Amibelor Singuratice Care Discuta Banalitati Puerile""... ;D

p.s-nu sun deloc singuratica ...sa stii asa,ptr orice eventualitate! 8)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

01 Martie, 2006, 11:00:56 p.m.
Răspuns #17

Rudy Valentino

"nu sun deloc singuratica !"(Guardian Angel)

Rebecka, poate ca nu esti singuratica, dar in mod sigur esti o tipa singura...Dealtfel "lovetime" reprezinta refugiul ideal, se pare, pentru tipele in situatia ta. Nu  condamn pe nimeni, desi...

Kiss your hands
IAGO

01 Martie, 2006, 11:04:10 p.m.
Răspuns #18

Guardian|Angel

Ei sa crezi tu asta...daca te referi la prieteni,afla ca as putea mai bine decat tine sa am prietenii cu cei cu numere de cont...daca te referi la o relatie, stai linistit...urmeaza sa ma si marit...la paris, asa ca....ai gresit vis-a-vis de mine,...sunt o femeie implinita, si iti doresc acelasi lucru!

KISS YOUR NOSE
 ;D

01 Martie, 2006, 11:07:34 p.m.
Răspuns #19

furia ingerului

Vizitator
Dupa ce Becka mi-a frant inima cu hotararea ei de a de marita cu altu' pe turnu' ala mare si dupa ce IAGO "binevoieste" sa se restabileasca in randul nostru ne putem toti sterge lacrimile si sa ne suflam narile in batista iar apoi sa trecem la lucruri serioase? ;D

Sa moara calu' ::)

01 Martie, 2006, 11:11:06 p.m.
Răspuns #20

Guardian|Angel

Gata sefu` sa traiti, da` nu te mai jura pe vcal, ca eu  sunt e la protectia animalelor ;D
De ce crezi ca ii iau aparerea lui IAGO??? ;D ;D 8)

01 Martie, 2006, 11:11:28 p.m.
Răspuns #21

Rudy Valentino

Rebishor mic si mincinos,felicitari, micutzo, daca e adevarat!Din nefericire, nu mai cred demult in povesti cu zane locale si feti frumosi gen Adi Mutu, care-si petrec luna de miere la Ibizza...Incearca sa spui asta unuia mai slab de ingeras!

:-*IAGO

01 Martie, 2006, 11:14:25 p.m.
Răspuns #22

Guardian|Angel

Crezi sau nu ,e treba ta, stai linistit doar actele vreau sa le fac acolo, insa promit sa iti arat o poza langa turnul eiffel, si...multumesc ptr felicitari!
Cateodata e bine sa mai crezi in zane,...eu am  crezut,si a fost bine...culmea,s-a nimeit sa aibe si un cont ::)
(iti aminteste de ceva??) :P
Asadar...cine stie..niciodata nu e tarziu sa crezi, si sa speri!
Sa-ti dea Dumnezeu norocul meu! :-*

01 Martie, 2006, 11:16:00 p.m.
Răspuns #23

Rudy Valentino

furia ingerului, vrei sa treci la lucruri mai serioase, cum ar fi citirea unei carti de genul" Miaunel si Balanel in vacanta"? ;D

IAGO

01 Martie, 2006, 11:18:26 p.m.
Răspuns #24

furia ingerului

Vizitator
E tare stupiduca cartea aia...motiv pentru care acum inteleg de ce i-ai semnat tu Prefata ;)

01 Martie, 2006, 11:21:34 p.m.
Răspuns #25

Rudy Valentino

Esti remarcabil!Ai reusit s-o citesti?Credeam ca inca n-ai depasit nivelul betigaselor si bastonaselor :o

01 Martie, 2006, 11:23:47 p.m.
Răspuns #26

furia ingerului

Vizitator
Singurele bastonase care-mi vin mie in minte acu' sunt amestecate cu ceva conuri prin globul ocular ;D
Iar restul, care nu-mi vin acum in minte...sunt inseamna la tine pe cocoasa daca te mai invarti ca un catelus care cerseste atentie in jurul stapanului. 8)

Un os? ;D

01 Martie, 2006, 11:29:02 p.m.
Răspuns #27

Rudy Valentino

Te "duelezi" binisor pentru un sinucigas masochist imberb...Din pacate Maestrului tau ii e somn, dupa o noua si lunga sesiune de autografe...See ya later, elevator! 8)

Cu condescendenta
IAGO

01 Martie, 2006, 11:30:41 p.m.
Răspuns #28

furia ingerului

Vizitator
Keep up dreaming, dude ;D

Nici masurile de protectie sociala nu-ti ies bine, dar apoi publicitatea... ;D

01 Martie, 2006, 11:35:47 p.m.
Răspuns #29

Rudy Valentino

Maine o sa prezint un program complect pentru protectia guvizilor...Evident o sa existe o sectiune si pentru guvizii de cada, care te vizeaza in mod direct...Nighty night!

Direct de la senat,
IAGO