10 Octombrie, 2025, 07:55:32 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Anti-CV  (Citit de 13330 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Martie, 2006, 12:13:48 p.m.
Citit de 13330 ori

andaluzia

"Fara mine nu se poate, dovada ca exist"

Era valabil in cazul Nichita Stanescu, si  unii predecesori i-au dat dreptate. In cazul de fata, ramane sa elucidez scopul aparitiei mele, cel putin bizare, atat pentru mine cat si pentru ceilalti.
       Din datele pe care le am pana acum, se pare ca am aparut cam tarziu, atat pentru mine cat si pentru cei in viata carora apar. Tin sa mentionez ca si reciproca este valabila
     Am o conformatie ciudata care imi permite sa vad si lucrurile care nu se vad si sa aud si pe cele ce nu sunt auzibile, motiv pentru care tind sa-mi zabrelesc ochii si sa-mi inchid urechle etans, cu dopuri de ebonita
       Am pieptul ocupat in intregime de inima care, datorita numeroaselor ei ventricule si auricule, tinde sa se transforme intr-un hotel gigant, populat de straini tristi, care se odihnesc in drum spre nicaieri. Insist asupra inimii pentru ca ea ma supara cel mai des: uneori se umfla ca un dirijabil si imi este extrem de greu sa mai urc in maxi-taxi; alteori se strange ca o portocala de plumb si imi este tare greu sa mai adopt pozitia bipeda., spre nelamurirea celor din jur.
Plamanii mei  sunt din ce in ce mai blazati, cu greu ii mai conving de utilitatea exercitiului "inspira-expira", mai  ales ca nu gasesc mereu un motiv pertinent care sa ii determine sa faca asta.
Una peste alta, am alcatuirea unui utilaj de fabricat tristetea iar cand nu mai am unde sa o depozitez o las sa iasa in rotocoale albastre, deghizate in fum de tigara, o impachetez si o fac cadou cui nu se asteapta.

APTITUDINI: Am tendinta de a-mi asuma trairile , le port ca pe niste cruci, fara sa ma obosesc sa-mi impletesc coroana de spini, inutila si patetica, nu sunt rege in regatul meu:). Cand termin de urcat crucea, fac inevitabila confuzie intre Isus si Sisif, asa ca o arunc la poalele Golgotei pentru a-mi relua traseul.
HOBBY : Am o pasiune maladiva pentru nebunia constructiva si pentru oamenii bine mobilati pe dinauntru
PROIECTE: Identificarea unei structuri similare, in vederea elaborarii unui tratat de alchimie care sa faca existenta suportabila

Prietenului care nu mi-a salvat viata

04 Martie, 2006, 12:29:04 p.m.
Răspuns #1

Paul

Fara tine, nu se poate, dovada ca Existam...
Am placerea si as putea spune norocul sa fiu primul care te intampina pe acest minunat forum. Sunt sigur ca arhitectura interioara a celor mai multi utilizatori de aici te va face sa te simti la fel de inspirata precum a fost Michelangelo cand a gandit picturile Capelei Sixtine. Sunt sigur ca vei gasi multe planse gata sa-ti primeasca planurile, schitele si picturile si mai ales sunt sigur ca vei gasi un suflet similar construit, alaturi de care vei putea alchimiza pana la adanci batraneti.
Sa fii iubita...
Paul
« Ultima Modificare: 04 Martie, 2006, 12:39:56 p.m. de Bllue »
Iubesc, deci exist.

04 Martie, 2006, 01:10:30 p.m.
Răspuns #2

un_suflet

Frumos...foarte frumos...

(oare de ce simt ca aceasta "descriere" s-ar potrivi unui barbat?)

Scuza-mi "carcoteala"... nu stiu cum sa-ti spun "bine-ai venit!" si...il completez pe "blue"

Fara tine, nu se poate, dovada ca Existam...
Sa fii iubita...
                                                   ...de cine vrei tu! ;)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

04 Martie, 2006, 01:28:27 p.m.
Răspuns #3

furia ingerului

Vizitator
Fii binevenita fata cu numele rasa de anumite galinacee si suflet de om. Daca as spune "cu suflet de artist" as jicni pnetru ca nu e nimic nobil in apanajul artistului in aste vremuri. Poate singura frumusete in a fi asa ceva astazi ramane putinta de a cobori pe ambele parti ale patului (vei ramane mereu singur...) si abilitatea de a impaturi batista frumos si a o strecura in buzunar in aceeasi forma distinsa, chiar si dupa folosinta...
E frumos sa avem totusi printre noi oameni care adora inca oximoronul, nu? ;)

De vreme ce esti, deja venita, fii bine.

06 Martie, 2006, 11:34:32 a.m.
Răspuns #4

andaluzia

Fii binevenita fata cu numele rasa de anumite galinacee si suflet de om. Daca as spune "cu suflet de artist" as jicni pnetru ca nu e nimic nobil in apanajul artistului in aste vremuri. Poate singura frumusete in a fi asa ceva astazi ramane putinta de a cobori pe ambele parti ale patului (vei ramane mereu singur...) si abilitatea de a impaturi batista frumos si a o strecura in buzunar in aceeasi forma distinsa, chiar si dupa folosinta...
E frumos sa avem totusi printre noi oameni care adora inca oximoronul, nu? ;)

De vreme ce esti, deja venita, fii bine.

Multumesc pentru intampinare, dar, de dragul adevaruui trebuie sa-ti spun ca verbul este A JIGNI, cu G,de la gaina:) iar Andaluzia (Andalucía în spaniolă) este una din cele comunităţile autonome care împreună constituie Spania. Am inteles ca iti era dor de contradictii...

06 Martie, 2006, 12:54:21 p.m.
Răspuns #5

furia ingerului

Vizitator
Tot de dragul adevarului iti spun ca mi-e drag de contradictii ;)
De fapt constituie ratiunea mea de a trai ;D
Bine ai grait cu rectificarea si mi-o asum acea greseala ca si cand mi-ar apartine mie si nu grabei :P
Sa-ti fie sederea ta aici mai prolifica decat aliteratia mea...rara, de altfel( si nu ca procedeu de sintaxa :o :)

06 Martie, 2006, 03:55:12 p.m.
Răspuns #6

desdemona

poposii si eu in intimpinarea Andaluziei.
Bun venit draga mea!
Sa stai cat mai mult pe aici cu noi! ;D :D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

06 Martie, 2006, 04:11:18 p.m.
Răspuns #7

andaluzia

poposii si eu in intimpinarea Andaluziei.
Bun venit draga mea!
Sa stai cat mai mult pe aici cu noi! ;D :D

Multumesc pentru intampinare:)

06 Martie, 2006, 08:04:55 p.m.
Răspuns #8

crocantzel

Vizitator
Bine ai venit iti zic si eu si sper sa te simti cel mai bine aici...Ai grija, consumul de LoveTime genereaza dependenta...;)

06 Martie, 2006, 08:33:05 p.m.
Răspuns #9

alexia

Bine ai venit si simte-te ca acasa!  :)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

07 Martie, 2006, 10:30:08 a.m.
Răspuns #10

Daniela

Vizitator
Fii binevenita, andaluzia!  :)
Speram ca in curand sa fii Pro-LoveTime...dar am o vaga banuiala ca esti deja acolo ;)

07 Martie, 2006, 11:01:18 a.m.
Răspuns #11

andaluzia

Fii binevenita, andaluzia!  :)
Speram ca in curand sa fii Pro-LoveTime...dar am o vaga banuiala ca esti deja acolo ;)
Ar fi culmea sa fiu ANTI:) Nu,nu sunt acolo, am fost dar nu am reusit sa raman.Dupa ce am tot fortat usi shi m-am izbit cu fruntea de gratii,privesc cu jind peste gardul vecinului

07 Martie, 2006, 11:09:26 a.m.
Răspuns #12

anda

Andaluzia.... E perfect. Nu ma pricep prea bine la intampinari pe Net dar ma bucur ca ai venit. (In sfarsit cineva mai nou ca mine...) :)

07 Martie, 2006, 11:09:57 a.m.
Răspuns #13

Daniela

Vizitator
cel ce ajunge "acolo" o data, ramane pentru totdeauna si-si gaseste locul printre cei ca el...chiar si virtual :)

ps: avantajul aici este ca nu exista gratii, garduri sau venici :) Exista posibilitatea sa dai din cand in cand peste niste spini...dar ai posibilitatea de a alege sa-i eviti :D

07 Martie, 2006, 11:11:41 a.m.
Răspuns #14

andaluzia

cel ce ajunge "acolo" o data, ramane pentru totdeauna si-si gaseste locul printre cei ca el...chiar si virtual :)

ps: avantajul aici este ca nu exista gratii, garduri sau venici :) Exista posibilitatea sa dai din cand in cand peste niste spini...dar ai posibilitatea de a alege sa-i eviti :D
Spinii sunt o rautate din partea florilor