10 Octombrie, 2025, 08:32:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Anti-CV  (Citit de 13359 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Martie, 2006, 12:00:00 p.m.
Răspuns #15

Lorelei

"Nu te cred! Florile sunt slabe. Ele sunt naive. Ele se apără cum pot. Ele se cred teribile cu spinii lor…"  ;)

Bun venit!  :)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Martie, 2006, 12:16:36 p.m.
Răspuns #16

andaluzia

"Nu te cred! Florile sunt slabe. Ele sunt naive. Ele se apără cum pot. Ele se cred teribile cu spinii lor…"  ;)

Bun venit!  :)
Multumesc
Da,probabil ai dreptate, de aceea ar trebui sa ne induioseze vulnerabilitatea lor. Mai onesti mi se par cactusii:)
Prietenului care nu mi-a salvat viata

07 Martie, 2006, 01:20:12 p.m.
Răspuns #17

furia ingerului

Vizitator
Daca s-a terminat pledoaria pentru apararea drepturilor urzicilor putem acum trece la lucruri mai serioase si sa scriem ceva ce chiar merita citit? ;D

07 Martie, 2006, 01:39:04 p.m.
Răspuns #18

Lorelei

Intamplator andaluzia a aparat "drepturile urzicii" cu o aluzie culturala la micul print, iar eu i-am urat bun venit cu raspunsul chiar de acolo, din Micul Print. Daca ai o problema cu asta, treci la lucruri mai serioase si ignora topicul asta.  ;D

07 Martie, 2006, 01:40:36 p.m.
Răspuns #19

Lady Allia

Sa ai un drum frumos...unde sa uiti uneori ca este durere ca sa poti sa inaintezi..., unde sa uiti ca din cand in cand cad stele ca sa poti sa le vezi pe cele care stralucesc atat de frumos, unde inima ta sa pulseze mereu frumos si cald...uitand de tristetea celor care pasesc catre nicaieri...deoarece de cele mai multe ori...nicaieri inseamna undeva!
Sa pastrezi intre gratiile sufletului tau privir frumoase si suflete blande...care sa nu stie sa rabufneasca ci doar sa pulseze odata cu tine...care sa se potriveasca perfect pe "calea" ce le apartine in drumul lor catre sufletul tau!
Cand inima ta va bate sa bata ritmat si frumos, iar ochii sa iti fie la fel de plini de frumusete ca si acuma cand privesti lumea din mijlocul ei pulsand-o prin fiecare traire..........fii binevenita draga mea !  :-*

07 Martie, 2006, 01:41:42 p.m.
Răspuns #20

furia ingerului

Vizitator
O noua prezenta, moderatoarea amuzanta ;)
Sa-i uram deci si ei "Bine c-ai venit...ca sa ai de unde pleca" ;D

Nu te jena de noi andaluzia, ea are probleme de personalitate, nu restul :D

07 Martie, 2006, 01:47:26 p.m.
Răspuns #21

Lorelei

andaluzia, se pare ca deja incepi sa ne cunosti  ;D ;D poate nu chiar cum sperai... dar o sa vezi tu ca furia ingerului are o problema atunci cand nu are dreptate in orice: da vina pe altii  ;D ;D
Nu lua in serios tot ce spunem, sau mai bine zis, ia-ne rar in serios  ;)

07 Martie, 2006, 01:50:06 p.m.
Răspuns #22

Paul

Iti recomand sa ignori sfaturile de mai sus... Pe mine sa ma iei in serios.
Iubesc, deci exist.

07 Martie, 2006, 01:51:51 p.m.
Răspuns #23

charlie

trebuie sa pleci de la premiza ca unii dintre noi nu gresim niciodata.
si dupa cum s-a spus mai sus, daca se intampla, nu e vina noastra.
Bllue e ceva mai serios, da' nu foarte.  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

07 Martie, 2006, 01:55:47 p.m.
Răspuns #24

furia ingerului

Vizitator
Doamne, mi sunt tare dragi, da' nu pot sa-i suport >:( ;D
stiam eu ce stiam cand am scris versuri cu "Moderatoarea si purceii..." sau cand am pus oamenii ca din zoologie tropicala sa planteze codri frumosi sau cand am rezervat lui charlie dreptul la apel, cu permisiune :P
Sa fiti iubiti, asa ca motto, da' nu de mine 8)

07 Martie, 2006, 01:57:27 p.m.
Răspuns #25

charlie

dreptul la apel, cu permisiune ?!

unde e, ca nu l-am vazut  ;D

=============

sa traiti bine ... ghici cine  :o
You believe but what you see
You receive but what you give

07 Martie, 2006, 02:12:49 p.m.
Răspuns #26

andaluzia

Intamplator andaluzia a aparat "drepturile urzicii" cu o aluzie culturala la micul print, iar eu i-am urat bun venit cu raspunsul chiar de acolo, din Micul Print. Daca ai o problema cu asta, treci la lucruri mai serioase si ignora topicul asta.  ;D
Ma bucur enorm ca cineva l-a recunoscut pe Micul Print,inseamna ca lumea nu e plina numai de oameni mari:)
Prietenului care nu mi-a salvat viata

07 Martie, 2006, 02:48:58 p.m.
Răspuns #27

Maria

Vizitator
     Bun venit, andaluziaaaaaa! :D :D ;) ;) ;) :-* :-*