10 Octombrie, 2025, 05:45:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Me...  (Citit de 8101 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Martie, 2006, 05:17:36 p.m.
Citit de 8101 ori

Me

Buna!sper sa gasesc si eu un locsor...printre atatea minti luminate!pentru inceput o sa arunc o privire pe aici....

04 Martie, 2006, 05:27:30 p.m.
Răspuns #1

furia ingerului

Vizitator
Inseamna ca si tu esti una dintre aceste minti luminate altfel nu te-ai incumeta sa te alaturi lor :D
Fii binevenit/-a  ::)

04 Martie, 2006, 05:36:02 p.m.
Răspuns #2

Rudy Valentino

Nu e nimic interesant de vazut aici, (believe me!)  cu o singura exceptie: Marele Maestru IAGO! 8)

IAGO Himself

04 Martie, 2006, 05:39:42 p.m.
Răspuns #3

Me

Multumesc Furia ingerului pentru votul de incredere!daca e ceva interesant ...ramane de vazut,cat despre tine domnule Iago...am mai auzit eu de tine!ai fi cu adevarat interesant daca nu ai realiza asta! ;)...in rest,numai de bine!
« Ultima Modificare: 04 Martie, 2006, 06:09:46 p.m. de Me »

04 Martie, 2006, 05:42:00 p.m.
Răspuns #4

Rudy Valentino

Me, nu e cazul sa te formalizezi!E suficient sa-mi spui "Maestre"! ;D

Acelasi
IAGO

04 Martie, 2006, 06:03:59 p.m.
Răspuns #5

furia ingerului

Vizitator
Hahahahaha ;D ;D
Sa fii iubit/-a Me si sa-ti "denunti" singur/-a genul ca sa nu-i induci "celebrului" (se pot folosi ghilimelele cu...majuscule?! ;D ) vreo schizma de personalitate...pentru captarea de noi atentii este in stare sa...mai bine in las pe el sa-ti spuna :P ;)

04 Martie, 2006, 06:11:04 p.m.
Răspuns #6

Me

sunt o "Ea"!si sunt iubita...posibil,iar daca nu...mai e timp pentru asta!

04 Martie, 2006, 06:17:47 p.m.
Răspuns #7

furia ingerului

Vizitator
Aceasta ultima remarca a ta draga Me te va arunca in "bratele" capriciilor heliocetrice ale lui (I)AHO  care desi intrevede in fiecare membru feminin inscris aici un viitor esec de a fi cucerit, el spera in continuare... ;D

Sa ai un timp petrecut aici placut Me si daca vei gasi la un moment dat pe cineva caruia sa-i oferi iubirea ta...fa-o nu ca pe-o ofranda, nu ca pe un schimb, ci ca o punere in comun.

04 Martie, 2006, 06:18:57 p.m.
Răspuns #8

Rudy Valentino

Atunci, ME, bine ai venit in "turma " mea de admiratoare! 8)

IAGO

04 Martie, 2006, 06:23:57 p.m.
Răspuns #9

Rudy Valentino

Stiu, Furia Ingerului, (din surse sigure) ca inainte sa postezi un comment dupa Maestrul tau, asculti o cunoscuta melodie pt prescolari, intitulata sugestiv"Nu mi-e frica de Bau-Bau!"...Probabil chestia asta te ajuta sa-ti depasesti, partial, complexul de inferioritate pe care l-ai dezvoltat,  vis-a-vis de MINE! 8)

IAGO

04 Martie, 2006, 06:28:14 p.m.
Răspuns #10

Me

Admiratoare?keep dreaming...dear Iago!nu sunt admiratoarea nimanui.....a prostiei poate;inca ma mai mira prostia unor oameni!admir prostia..caci este unul din putinele lucruri de pe pamant care nu are limita!

04 Martie, 2006, 10:21:05 p.m.
Răspuns #11

desdemona

baieti gata! ;D aici este topicului lui Me...
bine ai venit draga!sper sa te simti bine aici printre noi si sa gasesti subiecte pe gustul tau.
ai grija :D ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

04 Martie, 2006, 11:59:30 p.m.
Răspuns #12

un_suflet

Welcome...ME!...Myself...&...I...say Hello! :)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

05 Martie, 2006, 02:44:53 p.m.
Răspuns #13

Lady Allia

Bine ai venit...sper sa te simti bine aici in lumea in care nu stii unde se termina frumusetea si incepe iubirea...unde nu exista linii decat pentru mai frumos..., mai minunat...! Poate ca "mintile luminate" te-au facut sa ramai, dar stai prin preajma...sa vezi ce suflete minunate sunt aici !  ;)

05 Martie, 2006, 02:55:35 p.m.
Răspuns #14

Iosif

Well... Welcome Me, I mean, wellcome You! :)

P.S. Relaxeaza-te, viata tot singura o traiesti, deci nu trebuie sa te alaturi vreunei turme. ;)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.