Taria de caracter ma costat foarte mult.....mi-am pierdut in timp sufletul si toate sentimentele bune pe care le aveam...am devenit dura si rece..indiferenta mai pe scurt...
putine au ramas persoanele care mai beneficiaza de caldura mea.....
pot sa le numar pe degetele de la o singura mana.....
si nu pentru ca nu mai am incredere in oameni ci pentru ca.....verific mai mult decat inainte o persoana inainte sa intre la mine in suflet..
am devenit oarecum..partiala si neutra fata de problemele altora....
iubitul meu se intreaba de ce ma intorc mereu in trecut..?
ma intorc mereu pentru ca nu am fost ascultata de catre cine am vrut in momentul respectiv....
eu aveam mai mare nevoie sa fiu ascultata...decat a avut acea persoana..de mine....
nu tineam mortis sa ii ascult durerea...
nu tineam mortis sa il aud cum plange...eram si eu obosita..si satula..de toate..si vroiam ca toata situatia sa se rezolve...
si ca atunci...nici acuma nu imi voi putea spune durerea...tot ce am pe suflet..pentru ca nu ar intelege....
am invatat sa ma gandesc foarte bine ce spun sau ce voi urma sa spun...ininte sa deschid gura..datorita acestei persoane....
sa ma gandesc la posibile reactii....
poate niciodata nu va intelege ce am eu de spus...pentru ca e o diferenta de generatii..dar si de mentalitate....
...........................
si uite cum am invatat sa ascul..fara sa fiu ascultata

.......
cum am invatat sa fiu mrereu pentru toti...atunci cand au nevoie de mine ..fara sa primesc in schimb acealasi tratament....
ma bucur foarte mult ca am intalnit acest site persoane care inteleg cat de cat prin ce trec...
ma bucur ca v-am intalnit...si sper sa se lege o frumoasa relatie de prietenie intre noi...
sper din tot sufletul sa ma incadrez in aceasta mare familie