05 Noiembrie, 2025, 05:14:26 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 360369 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

17 Aprilie, 2006, 11:08:49 p.m.
Răspuns #315

black rose

eeeeee aici nu avem cum sa facem diferenta.din perspectiva unei vecinute a lui des...arati foarte bine(sincer)dar ea e preferata mea,binenteles si tu pe langa ea ca...prea va potriviti voi...nu?
ori furi ori des
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

18 Aprilie, 2006, 03:20:47 p.m.
Răspuns #316

digitty

:-\ furi...cred...nu stiu...imi place sa citesc post-urile lui :) ca sunt interesante si are pareri unice (asa mi se pare mie)...
ochi albastrii,ochi verzi,ochi caprui sau ochi negri?
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

18 Aprilie, 2006, 07:21:52 p.m.
Răspuns #317

black rose

albasrti si verziu...nu stiu de ce dar ma atarg...poate e fapul ca am ochii albastri,chiar nu stiu ;D
frig(ger)sau caldura caniculara?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

18 Aprilie, 2006, 10:18:13 p.m.
Răspuns #318

digitty

frig...decat sa lesin de caldura...mai bine tremur de frig.

Hitler sau Stalin ? :)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

19 Aprilie, 2006, 11:37:49 a.m.
Răspuns #319

desdemona

stalin ::) ;D
de ce luceafarul?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Aprilie, 2006, 07:42:30 p.m.
Răspuns #320

furia ingerului

Vizitator
pt. ca-mi arata ca nici chiar pusa langa el, n-ai seaman ::)
pentru cine se fac femeile frumoase? ;)

19 Aprilie, 2006, 08:17:48 p.m.
Răspuns #321

desdemona

pentru cei care le merita
pt cine esti?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Aprilie, 2006, 08:21:35 p.m.
Răspuns #322

furia ingerului

Vizitator
pt. cine am ales eu si m-a vrut si ea... :-*
cand se termina postul ce urmeaza...? ;)
« Ultima Modificare: 19 Aprilie, 2006, 08:25:24 p.m. de furia ingerului »

21 Aprilie, 2006, 01:42:53 a.m.
Răspuns #323

Paul

Nu se termina decat atunci cand incepe urmatoarea intrebare... Adica acum...

Fetelor... sunt baietii niste mistreti insensibili?
Iubesc, deci exist.

21 Aprilie, 2006, 08:24:25 a.m.
Răspuns #324

littlerose

Vizitator
Nu stiu daca mistreti,ar fi cel mai potrivit apelativ. Eu i-as numi mai degraba brontozauri, din doua considerente: 1) au cam disparut de pe fata planetei :'(, 2) orice infatisare ar lua tot un sentiment de greutate  fizica, emotionala iti confera ;D

acum pot adresa o intrebare, daca am inteles bine.
de ce uneori/de cele mai multe ori ne incapatanam sa ne intalnim cu cei/cele cu care nu ne potrivim sub nici o forma?

chiar acum v-as raspunde, dar astept si opiniile voastre

21 Aprilie, 2006, 11:32:52 a.m.
Răspuns #325

furia ingerului

Vizitator
foarte grea intrebare littlerose...poate ca daca am fi mai cerebrali/rationali multe dintre tristetile ce pot urma nu le-am mai trai niciodata...cu toate astea chiar si cei mai calmi si tari de caracter oameni pot tremura si pierde cu firea atunci cand intalnesc pe cineva..."altfel"...atat de altfel incat nimic din ce stiai sau erai inainte de ea/el nu mai au importanta...
cat de grea e tacerea cand ai vrea sa spui atatea si simti frica sa nu faci ceva ce ar putea duce la finalul unor legaturi frumoase fara cuvinte...?

21 Aprilie, 2006, 11:51:50 a.m.
Răspuns #326

desdemona

daca totul ar fi atat de simplu ne-am plictisi...stii...

de ce liniste?

21 Aprilie, 2006, 11:54:33 a.m.
Răspuns #327

furia ingerului

Vizitator
pt. ca linistea ascunde multe si te poate apara de conflicte mocnite. E mai bine uneori sa taci decat sa strici..
ce asteptam de la cea/cel pt. care avem multe...?

22 Aprilie, 2006, 02:14:33 p.m.
Răspuns #328

ONLY DESIRE

reciprocitate..nici mai mult nici mai putin
de ce solutia la probleme a multor persoane este sinuciderea?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

22 Aprilie, 2006, 02:44:12 p.m.
Răspuns #329

desdemona

pentru ca multi dintre noi suntem slabi..lipsa de personalitate
de ce eu?