10 Octombrie, 2025, 05:41:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 342190 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Martie, 2006, 04:15:29 p.m.
Răspuns #30

Daniela

Vizitator
falsa modestie este o dovada de insulta in primul rand la adresa celorlalti si in al doilea rand la adresa propriei persoane...
Daca modestia inseamna a-ti recunoaste limitele, atunci da, este laudabila. Daca, in schimb, inseamna tendinta constanta de evidentiere a unor asa-zise defecte doar pentru ca, prin contrast, sa-ti iasa in evidenta calitatile, atunci este o rusine, un semn de josnicie
Nu vad cum modestia ar putea fi o povara, insa ?!  ???

exista vreo intrebare complet lipsita de rost? :)

ps: ca sa-mi raspund la propria intrebare, eu cred ca exista oameni care traiesc in afara timpului...acei vesnic ratacitori de a caror existenta nu stie nimeni, care isi joaca pur si simplu rolul de veriga in lantul existential, fara a isi gasi vreodata radacinile in prezent.  Poate ca doar trecutul sau viitorul pot da sens vietilor acestor oameni...
« Ultima Modificare: 08 Martie, 2006, 04:17:02 p.m. de Daniela »

08 Martie, 2006, 04:24:41 p.m.
Răspuns #31

Lady Allia

Citat
eu cred ca exista oameni care traiesc in afara timpului...acei vesnic ratacitori de a caror existenta nu stie nimeni, care isi joaca pur si simplu rolul de veriga in lantul existential, fara a isi gasi vreodata radacinile in prezent.  Poate ca doar trecutul sau viitorul pot da sens vietilor acestor oameni...
[/font][/b]

....foarte frumos Daniela...as vrea si eu sa gust din paharul stirbit macar pe jumatate...as vrea sa iau si eu macar o data pe buze un strop de implinire si fericire...si as vrea intr-o zi  macar o data sa pasesc peste pasii care ma duc catre...sens...?!

08 Martie, 2006, 04:28:38 p.m.
Răspuns #32

Maria

Vizitator

Intrebare; de ce pentru foarte multi viata este o povara? Nu credeti ca si visele si imaginatia asta dusa la extreme ne poate imbolnavi mintile si sufletele?

08 Martie, 2006, 04:40:51 p.m.
Răspuns #33

Lady Allia

Maria....draga mea...este o intrebare la care iti poti raspunde foarte simplu...iesi pentru cinci minute din casa si priveste in jurul tau !
Daca intrebarea se refera la cei de pe forum...eu pot sa iti raspund doar in numele meu...pentru ca viata nu este niciodata un cadou pe care sa il stii dinainte...de obicei vine frumos ambalat si de cele mai multe ori in cadou gasesti porcarii...depinde doar de noi, de puterea de a merge inainte si de taria noastra de caracter...sa stim si sa putem gestiona "bombele cu ceas" din acest pachet !
Pentru ca de obicei din casa se vede mai frumos peisajul de afara..., dar cand iesi sa il admiri de aproape...te lovesti de gunoaiele pe care nu le-ai putut vedea...!
Visele si imaginatia...imbolnavesc cand nu stii sa le diferentiezi de realitate draga mea...!

08 Martie, 2006, 04:48:13 p.m.
Răspuns #34

Maria

Vizitator
      Raspund, apoi pune si tu o intrebare L.Allia. Oare crezi ca toate cadourile mi-au placut??? Nu! categoric nu, dar si pentru acelea am multumit. Unele mi-au folosit drept ,,da-l mai departe'' pe altele le-am pastrat ca o simpla amintire. Asa-i si cu viata. Ba da viata draga este un dar.
     Cat despre vise si imaginatie, cand este excesiva si cand te hranesti numai din ea, facand propia ta cutie de viata, ritm, etc, nu mai poti diferentia realitatea caci insasi visul pentru tine este o realitate,...atunci chiar este o problema. Deci intr-un final nu poti vedea real cand mitile sunt mereu la saruturi dulci si buze roz, cand vrei mereu sa fi cuprins in brate ca aripile unui fluture, si alte melodioase cuvinte gadilitoare de auz

08 Martie, 2006, 04:52:54 p.m.
Răspuns #35

Lady Allia

Maria...eu nu am sa raspund ironiilor tale...desi sa stii ca incepe sa imi fie din ce in ce mai greu...Nu stiu de ce am mereu impresia ca tu crezi ca le stii pe toate despre toti...ca ai raspuns la toate problemele...cand defapt niciodata nu ai citit un mesaj de la cap la coada asa cum a fost el scris...Imi pare rau daca te vei simti jignita sau ofensata, dar despre viata in roz sau fluturi...mai bine asa decat viata in alb si sa intep mereu...

08 Martie, 2006, 04:57:59 p.m.
Răspuns #36

Maria

Vizitator
         Intrebare; intrebarea chiar are directie si catre L.Allia.
   De ce, de cele mai multe ori nu dorim sa acceptam si parerile altora, fiind luate vesnic ca impunsaturi ace, etc???
       Eu draga L.A nu m-am referit personal la tine, poti sa ai lumea ta, sa ai obtiunea ta. Eu am facut referire la modul general de visare, extremul, apoi am raspuns la dar, viata si ce-ai mai spus tu mai jos. Nu te impung cu nimic caci nu am nimic de castigat, chiar si asa tot n-as face-o!

08 Martie, 2006, 05:05:40 p.m.
Răspuns #37

Iosif

Nu dorim? Tu si mai cine? :) Eu accept parerile altora, ca nu sunt de acord cu toate este o alta problema.. Si nu, nu consider jignire dreptatea. Daca mi se spune ca sunt prost si se dovedeste asta, fie, asta este adevarul, dar pana atunci...  :)

Intrebare: De ce partea engleza a forumului este asa de putin accesata? De ce nu se scrie si acolo?
« Ultima Modificare: 08 Martie, 2006, 05:07:28 p.m. de J. S. »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

08 Martie, 2006, 05:17:58 p.m.
Răspuns #38

Daniela

Vizitator
pentru ca majoritatea izbitoare a membrilor forum-ului sunt romani :)
eu una n-as vrea sa apuc ziua in care sa vorbesc despre iubire si viata sau alte aspecte ce tin de spiritualitate in engleza cu romanii!!
Ce-am putea exprima mai bine in engleza decat in romana?

intrebare: v-ati gandit vreaodata ca am putea sa stabilim o intalnire fata in fata cu totii (sau, in fine, cu cei care ar avea posibilitatea sa ajunga la locul stabilit, in momentul stabilit) ?

08 Martie, 2006, 05:22:01 p.m.
Răspuns #39

Maria

Vizitator
        vai draga Daniela ce mult mi-as dori!!!!!!!! Chiar as vrea sa fie posibila o intalnire cu totii. Uite ca tot vine vara, am eu ceva pamant pe malul marii intr-o zona superba rustica, asa cum era vama veche odinioara.
      Va astept!!!!!!!!cu drag!!!!!!!!

Sincer, fara impunsaturi si fara ura,...eu nu stiu sa urasc nu impung, iar atunci cand o fac din greseala, stiu ce altii nu stiu a face,....sa-mi cer scuze, fara sa ma ,,abtin''

08 Martie, 2006, 05:24:45 p.m.
Răspuns #40

Iosif

Maria: intrebarea?
Daniela: Nu cu romani, ideea mea era sa facem in asa fel incat sa vina lume si de afara.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

08 Martie, 2006, 05:28:00 p.m.
Răspuns #41

Maria

Vizitator
        Intrebare ??? ??? ??? ???
  va place sa gatiti impreuna cu partenerul/a? Adica intr-un cuvant; este bine sa pierzi o dupa-amiaza de duminica bucatarind tu cu iubitul, in loc sa mergi la masa la mall?

08 Martie, 2006, 05:32:12 p.m.
Răspuns #42

Iosif

Eu am facut asta cu fosta mea destul de des, este o activitate destul de interesanta.
Intrebare: Cat timp credeti ca dureaza (in mod normal) sa uiti de o iubire trecuta, sa fi in stare sa mergi mai departe?

08 Martie, 2006, 05:36:57 p.m.
Răspuns #43

desdemona

aici depinde de persoana la persoana!daca este una superficiala ii va trece intr-o luna doua...daca este una mai profunda...ar putea dura si un an.Nu cred ca ai pputea spune un timp fix,totul tine de tine..vrei sa o uiti sau nu!
ce ai vrea sa primesti cadou?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

08 Martie, 2006, 05:46:11 p.m.
Răspuns #44

Iosif

Superficial 2 luni? Sa fim seriosi ;) O zi le este destul.. In fine...
Am primit deja, a sunat telefonul.

Intrebare: Cand ai facut ultima data un bine societatii?