10 Octombrie, 2025, 07:59:38 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 342391 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Septembrie, 2006, 11:31:08 p.m.
Răspuns #405

pokemon

Pai...greu de raspuns...este cu dus si intors...da...probabil ca as adopta..pt ca iubesc prea mult copiii si cred ca as putea sa il vad ca si cum ar fi al meu! As putea sa il iubesc ca atunci cand eu as fi fost cea care i a dat viata...dar...totusi...undeva in sufletul meu..m ar durea...ca nu este sange din sangele meu

Daca ati adopta un copil,bebelus,i ati spune adevarul la un moment dat...sau ati prefera sa il lasati sa creada ca ii sunteti parinti biologici?
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

29 Septembrie, 2006, 11:32:05 p.m.
Răspuns #406

burn_2_hell

nu este corect sa continui o relatie daca nu mai merge..cred ca le este teama sa nu ramana singuri/e..obisnuinta...frica sa nu fie in plus acolo unde candva au fost totul...
        sa iubesti sau sa urasti?
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

29 Septembrie, 2006, 11:35:19 p.m.
Răspuns #407

burn_2_hell

i-as spune adevarul...nu se poate sa iti cladesti vise...amintiri..pe minciuni..asta cred eu...
     un fratior mic sau un catel?
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

29 Septembrie, 2006, 11:36:31 p.m.
Răspuns #408

Paul

Mi se pare corect ca adevarul sa iasa la iveala pentru copilul adoptat, pentru ca poate si-ar dori sa-si cunoasca adevaratii parinti... Cat despre a doua intrebare, as alege sa iubesc...

Jihadul islamic, un razboi sfant in adevaratul sens al cuvantului? Sau o pastila inghitita usor de niste descreierati croiti anume pentru razbunare?
Iubesc, deci exist.

29 Septembrie, 2006, 11:38:39 p.m.
Răspuns #409

pokemon

Un copil al meu  ;D pt ca sunt cam mare pt un nou fratior(deci ai mei sunt cam in varsta  ;) ) iar catelul...nu...pt ca as ajunge sa il iubesc prea mult...si asta ar crea o mica dependenta  ;D ceea ce nu e bine...s ar ajunge la altele...  ;)

Sa fii cu cel pe care il iubesti....dar care nu te iubeste...sau sa il lasi sa fie fericit alaturi de o alta persoana?
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

29 Septembrie, 2006, 11:43:25 p.m.
Răspuns #410

burn_2_hell

l-as lasa sa fie fericit cu altcineva..daca l-as iubii m-as gandii numai la fericirea lui...

sa dormi sau sa stai treaz/a?
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

29 Septembrie, 2006, 11:45:27 p.m.
Răspuns #411

serenity82

daca il iubesti ii doresti sa fie fericit si daca il vei lasa vei vedea ca o sa te simti mai bine. daca nu risti sa ajungi sa-l urasti pentru ca nu va merge.

daca il iubesc si el inca nu stie ce vrea si ce pierde sa-l astept pana isi da seama ce pierde si se decide sau sa il iubesc in continuare dar sa imi gasesc pe altcineva sau sa incerc sa-l recuperez?dar cum?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

29 Septembrie, 2006, 11:48:26 p.m.
Răspuns #412

burn_2_hell

sa astepti sa se decida..dar nu prea mult timp..ai si u dreptul sa fii fericita...
          sa razi sau sa plangi?
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

29 Septembrie, 2006, 11:51:19 p.m.
Răspuns #413

|ngerMorT

cam haos pe aici...Doamne la ce am dat nastere  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

29 Septembrie, 2006, 11:53:39 p.m.
Răspuns #414

serenity82

razi daca nu esti singura chiar daca sufletul iti plange insa nu uita sa te descarci atunci cand ai putina intimitate.

Conteaza daca o fata e mai mare decat un baiat cu 4 ani sau nu? poate fi o relatie fericita? au sanse sa mearga?
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

29 Septembrie, 2006, 11:54:30 p.m.
Răspuns #415

charlie

cam haos pe aici...Doamne la ce am dat nastere  ;D

it is better not to know !  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

29 Septembrie, 2006, 11:56:04 p.m.
Răspuns #416

burn_2_hell

daca exista iubire adevarata intre ei nu cred ca,conteaza...
      ciocolata sau acadele?
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

29 Septembrie, 2006, 11:58:11 p.m.
Răspuns #417

Semiramis

Global Moderator
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

30 Septembrie, 2006, 12:01:51 a.m.
Răspuns #418

serenity82

CIOCOLATA DAR SA NU FIE INGHETATA DE CIOCOLATA

30 Septembrie, 2006, 11:28:42 a.m.
Răspuns #419

pokemon