10 Octombrie, 2025, 05:53:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 342236 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Octombrie, 2006, 12:48:52 p.m.
Răspuns #435

B3b3

Picnic  :D personal ma topesc dupa fructe  :)si dulciuri

unde era doamne doamne cand mii de suflete erau chinuite in lagarele de la birkenau-auschwitz?
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

06 Noiembrie, 2006, 01:06:20 p.m.
Răspuns #436

digitty

cred ca Doamne Doamne era in pauza de masa... ???

care e cea mai frumoasa imagine vazuta vreodata?
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

06 Noiembrie, 2006, 02:46:10 p.m.
Răspuns #437

pokemon

Cea mai frumoasa imagina vazuta vreodata...pe langa cea a iubitului meu...care pt mine este cea mai frumoasa persoana....imaginea unui nou nascut la sanul mamei lui...e legatura pe viata dintre mama si copil...o legatura pura si sfanta care nu ar trebui sa fie rupta de nimic...

Ce faceti cand nu vedeti nici o cale de iesire dintr o situatie?cum procedati?Cum va puneti pe picioare?

??? ??? ???
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

06 Noiembrie, 2006, 04:05:55 p.m.
Răspuns #438

Little Rose

Trag aer in piept. Expir.
un, doi, trei. ma rog.

Ma privesc in oglinda, imi zambesc si imi spun: "CE E CU TINE? NU MAI POTI? RAUL ACELA TRECU, ASISDERI ACESTA!"
si gata.

sa-ti iubesti parintii si sa ii asculti mai presus de orice?
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

06 Noiembrie, 2006, 04:11:35 p.m.
Răspuns #439

pokemon

sa-i iubesti...sa -i asculti...sa i respecti ...pt ca ei ti au dat viata...Dar...nu stiu daca poti spune sa ii pui mai presusus de orice altceva...Pt ca la un moment dat vei iubi si tu,vei avea o famile,un copil si ei vor fi pe primul loc in viata ta.Nu poti ramane mereu legat de mama si tata.Bineinteles asta nu presupune o rupere totala de famile,insemana sa fii pe picioarele tale...sa ai si tu viata ta...

Sa lupti pt un ideal....sau sa renunti cand este greu si sa treci la altceva,de obicei mai simplu,spunandu ti ca asa a fost sa fie?
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

17 Noiembrie, 2006, 03:17:28 p.m.
Răspuns #440

digitty

Sa lupt pentru un ideal...(dar eu lupt numai pentru idealuri marunte din pacate...iar pentru ceea ce e important nu sunt in stare)

Dupa ce criterii iti alegi prietenii?

17 Noiembrie, 2006, 08:51:21 p.m.
Răspuns #441

Escu

Global Moderator
Dupa gradul de nebunie...

A spune ce gandesti sau sa traiesti in "lumea ta" ?
Let's put a smile on that face!

18 Noiembrie, 2006, 12:21:08 a.m.
Răspuns #442

digitty

Sa spun ce gandesc.

Ce pasaj/fragment/sintagma/citat te-a impresionat cel mai mult pana acum?

18 Noiembrie, 2006, 08:09:11 a.m.
Răspuns #443

andrada

Sunt multe pasaje care imi plac .. poezia "AVEM TIMP' de Octavian Paler o consider cea mai potrivita lectie de a invata cum sa-ti traiesti viata..

...Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.....
...Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore
De catre oameni care nici nu te cunosc. ...
...Am invatat ca scrisul
Ca si vorbitul
Poate linisti durerile sufletesti...
Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult
Iti sunt luati prea repede ...
....Am invatat sa iubesc
Ca sa pot sa fiu iubit....

Asculti de glasul inimii sau de ratiune?
« Ultima Modificare: 18 Noiembrie, 2006, 08:11:43 a.m. de andrada »
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....

18 Noiembrie, 2006, 05:15:07 p.m.
Răspuns #444

digitty

greu...sa ascult de glasul inimii? ... nu stiu... si mi se pare aproape imposibil sa-mi urmez ratiunea... mai degraba inima... sau fifti-fifti  :) ...de fapt nu... cam 70%-30%  (inima-ratiune)

Ce preferi : adevarul care doare sau minciuna pentru a evita durerea?

19 Noiembrie, 2006, 11:58:00 a.m.
Răspuns #445

desdemona

eu prefer adevarul care doare.o minciuna care este ascunsa tot se afla-si atunci va durea mai tare.
cine este iarna pentru voi si de ce?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

24 Noiembrie, 2006, 11:40:26 a.m.
Răspuns #446

black rose

iarna...geroasa e bac-ul care numai gandindu-ma la el inghet....insa toti cei dragi mie sunt razele de soare care imi mangaie chipul...si fulgii care au onoarea de a-l atinge...
   in ce se intruchipeaza Dumnezeu in viata ta?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

24 Noiembrie, 2006, 08:39:31 p.m.
Răspuns #447

desdemona

foarte frumoasa intrebare.
Dumnezeu este Binele Si Raul.
In viata mea Dumnezeu fara sa exagerez..a devenit el..cel ales de mine pentru a-mi petrece tot restul zilelor.Prin ce?am pentru cine sa vreau sa fiu mai buna,am cui sa imi dau toata iubirea,am de la cine sa primesc toata iubirea pe care o primi un om si chiar in plus,are cine ma ierta cand gresesc,am unde sa gasesc alinare,am unde sa ma simt tot timpul"acasa",si acel "ceva"care sa il simt mereu in mine si care ma protejeaza..Nu asta inseamna Dumnezeu?
in rest..pe Dumnezeu il gasesc intr-un batran flamand,intr-un copil bolnav,intr-o femeie care plange... lor nu le intorci spatele.

cum caracterizati un om "foarte bun"?
(nu ma refer la latura religioasa(
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

03 Decembrie, 2006, 09:55:38 a.m.
Răspuns #448

B3b3

Un om bun: se respecte pe sine,stie sa ierte,sa asculte si sa se faca ascultat,zambeste tot timpul isi controleze impulsurile negative...

Tu crezi in  Mos Craciun?  :)
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

04 Decembrie, 2006, 02:23:26 p.m.
Răspuns #449

digitty

:D :D :D
am crezut odata demult...asta pana am gasit cadourile,pe care trebuia sa mi le dea bunica mea de Craciun,ascunse prin sifonier...In acel moment am avut o revelatie!  ;D

Care e personajul tau preferat?din ce carte?si de ce?