05 Noiembrie, 2025, 04:28:17 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 360603 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Ianuarie, 2007, 06:59:59 p.m.
Răspuns #525

Paul

O noua era glaciara... Vad ca eu centrez eu dau cu capul...
Va fi nevoie sa si apar?
Iubesc, deci exist.

23 Ianuarie, 2007, 04:49:21 p.m.
Răspuns #526

|ngerMorT

Alba ca Zapada sau Ileana Cosanzeana?  :D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

23 Ianuarie, 2007, 07:35:28 p.m.
Răspuns #527

Just

Alba ca Zapada pentru ca are si pe cei 7 pitici alaturi,tare simpatici.
 Ce alegi? Sa vezi un film la cinema sau sa-l privesti in linistea caminului   8) ?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

23 Ianuarie, 2007, 08:04:40 p.m.
Răspuns #528

|ngerMorT

In linistea caminului, dar nu singura. Nu-mi place sa ma uit singura la filme.

Vara fara soare sau iarna fara zapada?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

23 Ianuarie, 2007, 08:12:32 p.m.
Răspuns #529

Just

As da aproape orice pentru ca verile sa fie fara soare.Nu stiu cum sunt altii ,dar eu am pielea foarte sensibila si daca ma prinde putin soarele pai nu mai dorm nopti la rand si drept urmare sunt foarte alba- vara sau iarna ,nu se vede diferenta la mine  :laugh: .Mai stiu eu pe cineva. Cine se-aseamana se-aduna! God!Singurul care ma intelege si nu-mi spune: Mai stai draga si tu la soare ca te-ai do albit de tot  :o .

Mereu am avut o ezitare cand era vorba sa aleg pizza sau mancare chinezeasca??? eu -amandoua,tu?
« Ultima Modificare: 23 Ianuarie, 2007, 08:51:11 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

23 Ianuarie, 2007, 08:48:53 p.m.
Răspuns #530

Paul

Aleg iarna fara zapada, pentru ca urasc frigul si zapada...

Dulcele din amaraciune? sau amarul din fericire?
Iubesc, deci exist.

23 Ianuarie, 2007, 09:33:31 p.m.
Răspuns #531

catty

amarul din fericire..pentru ca atunci cand esti fericit oricum totul este ma dulce...cand esti fericit orice problema...orice durere...orice nor...se diminueaza...capata forme mai abstracte si mai usor de depasit....solutiile par mai la indemana...cand esti fericit...nu cred ca exista amar...
doar "dulce-amarui"

dans sau...vis?

23 Ianuarie, 2007, 11:36:58 p.m.
Răspuns #532

Semiramis

Global Moderator
dans...clar.

o căpşună sau o banană?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

23 Ianuarie, 2007, 11:45:05 p.m.
Răspuns #533

|ngerMorT

O banana ca e mai mare  ;D Si imi place mie mai mult :P

Un trandafir sau un ghiocel?

23 Ianuarie, 2007, 11:48:51 p.m.
Răspuns #534

ONLY DESIRE

e o alegere dificila,dar ar fi fost si ami dificila daca ar fi trebuit sa aleg intre trandafir si lacramioare.totusi aleg trandafirul....reprezinta perfectiunea in lumea florilor,din punctul meu de vedere.
 renuntam la o clipa de fericire stiind ca este urmata de lacrimi sau traim momentul fara sa ne pese de consecinte?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

24 Ianuarie, 2007, 12:11:50 p.m.
Răspuns #535

vrajitorul din oz

traim momentul, clar

ii spui ca nu prea se leaga nimic sau astepti sa-si de-a seama singur (singura)?
"Silence is a text easy to misread." (A. A. Attanasio, 'The Eagle and the Sword')

24 Ianuarie, 2007, 09:29:23 p.m.
Răspuns #536

Lorelei

Astepti sa isi dea seama singur, da' daca asta ameninta sa insemne sa astepti o viata ii spui!  ;D (si eventual il/o si ajuti sa impacheteze  :laugh: :laugh:)

diplomatie sau verde-n fata?

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

24 Ianuarie, 2007, 09:32:02 p.m.
Răspuns #537

Escu

Global Moderator
verde in fata, cu cat mai repede cu cat mai bine.se supara pe moment, dar se remediaza dupa.

vacanta la munte in romania sau afara?
Let's put a smile on that face!

25 Ianuarie, 2007, 12:37:44 p.m.
Răspuns #538

crocantzel

Vizitator
Raman "patriot" :) ma duc in vacanta in tarisoara noastra...

Daca te-ai simtit bine la un "one night stand pe jumatate :) ", insisti a doua-treia-zecea zi sa cunosti perosana mai bine sau ramane ce a fost?

25 Ianuarie, 2007, 01:36:54 p.m.
Răspuns #539

Lorelei

nu stiu ce inseamna one night stand pe jumatate (crontzy?), dar ramanand la one night stand... depinde cum te-ai simtit bine: daca te-ai simtit bine mai mult decat sexual, ai simtit ceva acolo care promite, insisti si vezi ce iese, daca te-ai simtit bine doar sexual... o lasi asa... sau insisti sa te mai simti o data, si inca o sata si inca o data ;D ;D

nebunia momentului sau asigurare pe termen lung?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.