10 Octombrie, 2025, 03:59:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 342147 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

16 Februarie, 2007, 05:38:43 p.m.
Răspuns #555

|ngerMorT

Nu stiu ce e platforma digitala dar o aleg pe aia.  ;D

Sa te doara gatul sau sa ai febra?  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

16 Februarie, 2007, 08:20:44 p.m.
Răspuns #556

Escu

Global Moderator
sa fii sanatos tun!

sa sti ce vrei sau sa ai impresia ca sti ce vrei ?
Let's put a smile on that face!

16 Februarie, 2007, 08:35:09 p.m.
Răspuns #557

|ngerMorT

Dar Escule, trebuie sa faci totusi o alegere din cele doua... altfel jocul nu mai are sens  :P Regulile sunt facute pentru a fi incalcate, stiu, stiu... dar totusi... make your pick  :P
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

16 Februarie, 2007, 08:46:11 p.m.
Răspuns #558

Escu

Global Moderator
Dar Escule, trebuie sa faci totusi o alegere din cele doua... altfel jocul nu mai are sens  :P Regulile sunt facute pentru a fi incalcate, stiu, stiu... dar totusi... make your pick  :P

daca nu dadeam raspunsul asta...nu eram dr.Escu ...asa ca ... plimba ursu ! :offtopic: :bop: :happydance:

01 Martie, 2007, 02:44:52 p.m.
Răspuns #559

amelie

sa sti ce vrei...categoric...eu cred ca nimeni pe lume nu poate sti mai bine decat tine ceea ce vrei...nu exista :ai impresia ca sti ce vrei...sti sau nu sti...
sa-l lasi pe el sa aleaga ce-i mai bine pentru tine, desi stii foarte bine ca va alege despartirea crezand ca nu e ceea ce-ti trebuie tie sau sa incerci sa-l convingi ca dragostea pe care i-o porti este sincera ca si aceea pe care o simte el pentru tine?

doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

02 Martie, 2007, 06:37:21 p.m.
Răspuns #560

Paul

Eu sunt de parere ca dragoste cu sila nu se face, astfel daca nu exista armonia intre persoane de la inceputul relatiei, aceasta nu va merge. Ce credeti ca va urma dupa incalzirea globala?
Iubesc, deci exist.

09 Martie, 2007, 12:15:44 p.m.
Răspuns #561

black rose

bikini si slipi ;D :D.....cum va fi lumea inaite de incalzirea globala?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

09 Martie, 2007, 05:51:56 p.m.
Răspuns #562

Escu

Global Moderator
bikini si slipi ;D :D.....cum va fi lumea inaite de incalzirea globala?

agitata,

cum o sa fie dupa dezghetarea globala ?

09 Martie, 2007, 10:31:21 p.m.
Răspuns #563

Alia

;) O mare...baltoaca....

Ce intelegeti voi prin....Complexa atractie catre cineva?

12 Iulie, 2007, 02:18:15 p.m.
Răspuns #564

Just

Complexa atractie catre cineva.
 Eu ma gandesc ca esti atras de persoana respectiva din mai multe puncte de vedere .De exemplu nu te atrage numai felul cum arata ci si felul sau de a fi,a se comporta ,gandi.Atractie ce vizeaza mai multe laturi.

"Oamenii optimisti sunt cei mai sanatosi."
  Adevarat? De ce?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

12 Iulie, 2007, 03:04:57 p.m.
Răspuns #565

Escu

Global Moderator
gandire pozitiva + optimism = stare de spirit mai buna -> echilibru mental -> minte sanatoasa intr-un corp sanatos

De e broastele testoase fac oua si nu pui?

12 Iulie, 2007, 08:52:31 p.m.
Răspuns #566

saab

raspuns de biolog... he he ... pt ca testoasele sunt reptile, iar reptilele sunt o clasă de vertebrate ovipare-> depun outze, cu alte cuvinte.
alt raspuns: e mai comod sa faci oua (vezi ce coaja lucioasa au) decat pui (vezi cat de "neregulati" sunt puii).

De ce apa este uda?

12 Iulie, 2007, 09:13:44 p.m.
Răspuns #567

inda

Pentru ca i-au dat lacrimile cand a vazut scorul: H2-O1    :(

De ce intotdeauna tigarile se termina la ora 3 dimineata?
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

13 Iulie, 2007, 07:28:46 p.m.
Răspuns #568

amelie

pentru ca o noapte alba iti ofera motive sa fumezi mai mult...indiferent daca esti singur sau la o petrecere...plictisitoare sau nu...si chiar ti se termina la 3 fix? ;)
de ce lacrimile vin mai repede si in cantitate mai mare atunci cand suferi din dragoste decat atunci cand suferi din alte cauze?
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

13 Iulie, 2007, 07:59:19 p.m.
Răspuns #569

Escu

Global Moderator
lacrimile vin numai cand suferim din dragoste. Pentru celelalte probleme am invatat sa nu mai plangem deloc.

De ce nu exista dragoni?