10 Octombrie, 2025, 01:16:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 341650 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 Iulie, 2007, 09:36:38 p.m.
Răspuns #570

Just

Dragonii exista in frumoasele basme chinezesti si in filme .Ei sunt rodul imaginatiei noastre.
 Unii au sustinut si inca sustin ca dragoni au existat si pe Terra ,numai ca acestia asociaza dragonul cu o anumita specie de dinozauri.
 Eh!Adevarul este undeva la mijloc.

Din doua una: Pc sau telefon mobil? De ce ?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

17 Iulie, 2007, 09:56:39 p.m.
Răspuns #571

Escu

Global Moderator
telefon cu symbian. Face cam tot ce stie si un calculator :P

De ce la cana i se spune cana si nu farfurie?
Let's put a smile on that face!

17 Iulie, 2007, 10:11:46 p.m.
Răspuns #572

no_matter

Pentru ca suna scartaitor sa spui: "Da-mi o farfurie de apa rece" :-)

De ce avem uneori senzatia de "deja vous" (sau cum s-o scrie) ?
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..

17 Iulie, 2007, 10:16:31 p.m.
Răspuns #573

inda

senzatia de 'deja vu' apare cand ti s-a stricat o rotita din mecanismul memoriei  :D doar ca noi ne tot incapatanam sa credem ca am mai trait (vazut) odata acel ceva si nu ca suntem dusi cu capu'

de ce umblam jumatate de zi fara sa ne trezim de tot?
sunt inda si numele meu e totuna cu vantul

20 Iulie, 2007, 01:49:15 p.m.
Răspuns #574

amelie

pentru ca nu ne-am odihnit de ajuns in noaptea care a trecut... :D
de ce uram cand putem doar iubi?
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

20 Iulie, 2007, 02:09:01 p.m.
Răspuns #575

inda

pentru ca nu ne-am odihnit de ajuns in noaptea care a trecut... :D
color]

raspuns gresit :( este corecta varianta c  :laugh:

din plictiseala...

unde e vantul cand nu sufla?

20 Iulie, 2007, 02:09:58 p.m.
Răspuns #576

Lady Allia

pentru ca este mult mai convenabil si mai usor sa nu investim sentimental.
de ce este valul indragostit de tarm?

20 Iulie, 2007, 07:32:15 p.m.
Răspuns #577

amelie

pt ca de mii de ani sunt impreuna...chiar daca ar vrea sa se desparta n-ar putea...
cand moare speranta?
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

21 Iulie, 2007, 09:22:40 p.m.
Răspuns #578

Lorelei

E o vorba ca cel mai nefericit dintre nefericiti este cel care nu mai are nimic de pierdut. Deci atata vreme cat inca mai ai ceva de pierdut probabil mai exista si speranta. Macar speranta ca nu vei pierde si acel ceva ce inca il mai ai.
Dincolo de asta, se spune ca asteptarea te omoara si e trist sa stai sa astepti, dar cred ca trist e abia atunci cand nu mai ai nimic sau pe nimeni de asteptat.
Pe scurt, speranta moare cand nu mai ai nimic de asteptat si nimic de pierdut. Dar oricum, desi inca in viata, in asemenea situatie vei fi murit de mult.

Ce ne face sa simtim ca putem muta muntii?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

21 Iulie, 2007, 10:34:10 p.m.
Răspuns #579

inda

Ca dragostea ne face sa simtim asta, o stie toata lumea, dar cati oare stiu ca si frica poate sa te faca sa simti acelasi lucru? o frica atat de adanca, dusa dincolo de limita disperarii, de fapt...e tot legata de dragoste, teama pentru tine nu face decat sa te paralizeze, dar teama ca celui iubit i s-ar puea intampla ceva cumplit, iti da senzatia ca poti sa faci orice si te arunci orbeste in cele mai imposibile situatii si lupti pana la dezintegrare.

pe cine iubeste fata morgana?

21 Iulie, 2007, 10:35:31 p.m.
Răspuns #580

Paul

Un zambet, un rasarit de soare, un scancet de copil sau parul blond al unei fete... chiar si misterul din ochii iubitei... cateodata ambitia, cateodata idealurile, dar de cele mai multe ori pofta de viata....

De cate ori cadem in viata...
Iubesc, deci exist.

21 Iulie, 2007, 10:36:50 p.m.
Răspuns #581

Paul

Fata morgana este ... insetata de iubire... Cred ca ar iubi si pe cel mai nenorocit... cu conditia sa ajunga la ea...

De ce ne vine cateodata sa cantam?
Iubesc, deci exist.

21 Iulie, 2007, 10:46:15 p.m.
Răspuns #582

inda

De cate ori cadem in viata...

Cine sta sa numere? cadem aproape de fiecare data cand ne impiedecam sau cand simtim ca nu mai avem puterea sa mergem mai departe. dar important nu e asta, important  e sa mergi mai departe, cum o fi, taras-grapis, tarandu-te, oricum, pana cand poti sa te ridici din nou si sa-ti cointinui drumul cu verticalitate.

unde sta vantul cand nu bate?

21 Iulie, 2007, 10:49:03 p.m.
Răspuns #583

Paul

In acelasi loc in care sta cand bate... Depinde unde te afli....
+
Cine isi aminteste ziua in care s-a nascut?
Iubesc, deci exist.

23 Iulie, 2007, 10:00:14 p.m.
Răspuns #584

Just

Nu stiu daca cineva isi aminteste ziua cand s-a nascut ,dar eu cred ca fiecare din noi isi aminteste ziua in care a inceput sa simta ca traieste :atunci cand experimentezi iubirea :wub:,tristetea :(,emotia :-[ etc.

De ce unii oameni in loc sa lupte pentru ceea ce-i face fericiti aleg sa renunte si sa se planga ca viata nu le ofera cat ar trebui?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."