10 Octombrie, 2025, 05:57:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 342284 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Aprilie, 2008, 06:51:56 p.m.
Răspuns #660

Escu

Global Moderator
se circula mult mai bine, sau pe unde am umblat eu s-a circulat mult mai bine ca de obicei.

cand nu o sa mai fim condusi de oameni care isi urmaresc propriul interes?
Let's put a smile on that face!

03 Aprilie, 2008, 07:22:12 p.m.
Răspuns #661

sic

Vizitator
Cand interesele noastre se vor contopi cu ale lor si invers. Adica... never! :(

Un prieten adevarat e cel care ne lauda si ne compatimeste mereu?

03 Aprilie, 2008, 08:30:20 p.m.
Răspuns #662

Giani

Prieten adevarat este acela care iti intelege sufletul , stie sa asculte si nu arunca cu pietre, te cearta cand gresesti si te lauda cand meriti. Compatimirea....da, compatimesti o persoana cand stii ca nu merita sa sufere .
  De ce exista razbunarea? De ce simt oamenii nevoia sa se razbune atunci cand nimic nu mai este asa cum au planuit ei sa fie?

03 Aprilie, 2008, 08:33:28 p.m.
Răspuns #663

Paul

Pentru ca nimic nu se pierde ... totul se transforma... Iar esecul unei ambitii devine ambitia unui esec....

De ce ne este rusine?
Iubesc, deci exist.

03 Aprilie, 2008, 09:31:21 p.m.
Răspuns #664

sic

Vizitator
Pentru ca vrem sa fim sau sa parem perfecti/impecabili/imbatabili si ne doare cand nu reusim.

Scriem pentru noi sau pentru cei care ne citesc? 

03 Aprilie, 2008, 10:04:31 p.m.
Răspuns #665

Paul

In realitate pentru noi... iar daca spunem ca pentru altii, atunci scriem pentru a ne vedea reflectia prin ei... adica scriem tot pentru noi...
Realitatea unui copil dezbracat african si cu realitatea unei Paris Hilton... au aceleasi origini?
Iubesc, deci exist.

03 Aprilie, 2008, 10:35:36 p.m.
Răspuns #666

sic

Vizitator
Poate suna ciudat dar... eu cred ca da, cele doua realitati au aceleasi origini, caci si copilul african, si Paris Hilton s-au nascut, trebuie sa manance, sa creasca, sa se inmulteasca si apoi sa moara.

Ce culoare are vantul turbat?

03 Aprilie, 2008, 10:39:08 p.m.
Răspuns #667

digitty

am vrut sa raspund eu si ai postat inaintea mea  >:(

gri. plin de praf.

poti vedea iubirea ca un act de egoism?
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

03 Iunie, 2008, 09:46:25 p.m.
Răspuns #668

Sonrisa

Da, oarecum: daruind iubirea cu parcimonie.
 Nici o fapta buna nu ramane  nepedepsita?

04 Iunie, 2008, 10:47:50 a.m.
Răspuns #669

liviu

Nici o fapta buna nu ramane  nepedepsita?
Intrucat este unicul mod de a testa o fapta, daca este intr-adevar buna, asa mi se pare firesc sa se intample.. Altfel, nici macar "faptuitorul" nu poate avea certitudinea, si cu atat mai putin "beneficiarul"!  :)

Acceptati cu usurinta.. "o mana de ajutor", daca situatia o impune..!?

05 Iunie, 2008, 12:52:20 p.m.
Răspuns #670

digitty

da. si cu ocazia asta poate mai invat si eu ceva de la cel care imi da acea "mana de ajutor"  :)

pe ce te bazezi cand spui despre ceva ca este "firesc" sau "nefiresc"?
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

05 Iunie, 2008, 01:42:19 p.m.
Răspuns #671

liviu

pe ce te bazezi cand spui despre ceva ca este "firesc" sau "nefiresc"?
In cazul de fata, s-ar putea presupune, in mod gresit, ca as putea sa ma bazez pe negatie (-ne, de la nefiresc), dar ce fel de sprijin am putea sa gasim intr-o biata negatie..!?  :(

In loc de aceasta, e preferabil (= mai util!) de presupus ca sinonimul pentru firesc este sufletesc, in timp ce antonimul lor este.. spiritual!  :)

Aveti simtul umorului..!?  :)
« Ultima Modificare: 05 Iunie, 2008, 01:46:06 p.m. de liviu »

05 Iunie, 2008, 02:05:32 p.m.
Răspuns #672

sunshine

DAAAAAAAAAAA!Unul f bine dezvoltat! :)
 Nu stiu ce m-as fi facut in viata daca nu aveam simtul umorului...uneori chiar viata mi-a fost o gluma .

Cum acceptam minciuna? ( in cazul in care nu mai poti lupta sa demonstrezi ca adevarul e altul)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

05 Iunie, 2008, 02:43:45 p.m.
Răspuns #673

liviu

Cum acceptam minciuna? ( in cazul in care nu mai poti lupta sa demonstrezi ca adevarul e altul)
Cu ce scop ar putea accepta cineva minciuna (cand ea ar trebui, mai degraba, demascata!) si ce rost/utilitate ar avea sa incercam sa demonstram adevarul, cuiva care si-a astupat urechile (daca acesta e cazul!?)?? Iata ca ma vad nevoit sa raspund la o singura intrebare.. prin altele doua  :(

Credeti ca intotdeauna, scopul scuza mijloacele..!?  :(

05 Iunie, 2008, 02:53:20 p.m.
Răspuns #674

sunshine

Vine o zi cand obosesti luptand sa-i convingi pe ceilalti ca totul este o minciuna, o zi cand nu-ti mai pasa de lume deoarece stii in adancul sufletului ca adevarul il cunosti doar tu si cu D-zeu, nu ti-e rusine ca ai luat hotarari care au demascat caracterul josnic al celuilalt.
 Scopul nu poate scuza mijloacele intotdeauna. Exista, din pacate, mijloace folosite cu un scop nedemn de un OM  in trupul caruia exista un suflet.

De ce copiii sunt mai intelegatori si mai iertatori  decat adultii?
« Ultima Modificare: 05 Iunie, 2008, 03:01:42 p.m. de sunrise »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\