10 Octombrie, 2025, 12:02:11 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 340790 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

10 Aprilie, 2012, 07:04:05 a.m.
Răspuns #810

Un calator

Iubim cu toata fiinta noastra, cu fiecare por din tot ce ascundem inauntrul nostru si traim totul cu multa pasiune si daruire.

Cum stim cand iubim?
Cu pasi subtili si eleganti ai aparut in al meu drag refugiu. In sufletul care este ca un curcubeu de sentimente si gandul un orizont insetat de atatea versuri pe care le astern in inima ta cu o pana de porumbel.

11 Aprilie, 2012, 09:11:57 p.m.
Răspuns #811

Lorelei

De buna seama ca avem un al saselea simt care se insala rar...

De ce o data cu inaintarea in varsta inaintam si in cinism?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

12 Aprilie, 2012, 02:29:20 a.m.
Răspuns #812

Dexter16

Eu sunt cinic si am doar 17 ani, singura problema sunt dezamagirile , experientele si cunostintele, varsta nu are nimic de a face cu asta ...(exceptand faptul ca -scuzati cacofonia- cu cat esti mai inaintat in varsta, probabil ai trait mai multe experiente)

Iubirea are nivele? Poate fi mai puternica sau mai slaba? Poate sa scada in intensitate?
Nu uita ca desi florile infloresc de capu lor pe campii ,daca o aduci in casa tot va trebui sa ai grija de ea....

15 Mai, 2012, 01:04:48 a.m.
Răspuns #813

alexia

“In viata nu ai decat o unica mare dragoste: toate cele care o preced sunt amoruri de rodaj, iar toate cele care o urmeaza sunt amoruri de recuperare.“ Frederic Beigbeder
Eu cred in asta, asa ca, ti-am raspuns! :) Iubirile devin nostalgii, IUBIREA aia mare, nu! E vie! Traieste cu tine, prin tine, in tine pana in ultima zi a vietii tale.

Asteptarea e o moarte lenta?
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."