10 Octombrie, 2025, 05:57:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Salut  (Citit de 4462 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Martie, 2006, 02:17:25 p.m.
Citit de 4462 ori

alx_mister

Hi yo*s Alex...sunt din valcea...da mai umblu si prin bv... :P ;D

08 Martie, 2006, 02:22:36 p.m.
Răspuns #1

Maria

Vizitator
     Foarte bine ca umblii, asta nu-i BV este love time.ro

08 Martie, 2006, 02:23:58 p.m.
Răspuns #2

Iosif

De fapt este LoveTime.Ro, fara spatiu si cu litere mari, ca asa imi place mie. :)

Sal`tare si bine ai venit.

Maria, la multi ani! ;)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

08 Martie, 2006, 03:29:24 p.m.
Răspuns #3

alx_mister

ok ok am unteles... ;D

08 Martie, 2006, 06:06:23 p.m.
Răspuns #4

desdemona

Bine ai venit!valcea brasov,iasi.. mai conteaza.Acum ai ajuns acasa!Bine te-am gasit! ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

08 Martie, 2006, 07:01:54 p.m.
Răspuns #5

furia ingerului

Vizitator
Sunt clipe in care ma bucur ca eu si IAGO suntem facuti din acelasi aluat. Asta e unul dintre ele.
Personal nu am nimic cu initiatorul acestui topic, nu sunt nici moderator, dar faptul ca mi s-au semnalat de la cel putin doua persoane ca a inceput cu private din prima zi in care s-a autentificat ma indreptateste sa cred ca intentiile sale difera de ale noastre. Motiv pentru care, fara a apela eu insami la un privat spre el, ii recomand sa-si revizuie atitudinea de "horney" si sa pastreze limitele decentei stabilite de comun acord de ceilalti utilizatori ai acestui site.
Probabil mai concis de atat nu puteam fi.

09 Martie, 2006, 12:13:41 a.m.
Răspuns #6

Guardian|Angel

ooopss...furiosu` intra la atac ;D

Bine ai venit alex, sper sa te simti bine cu noi, si sa ii dau putina dreptate furiosului, decenta inainte de toate, si totul va fi exact asa cum iti doresti,cum ne dorim cu totii..asteptam sa scrii! :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

09 Martie, 2006, 09:26:40 a.m.
Răspuns #7

Diviana_girl

si eu iti urez..bun venit..desi nici eu nu sunt de prea mult timp aici..dar am fost primita foarte bine ;Dsi incerc sa ma integrez...:D
hmmm...si...eu am primit mesajul tau:P....
bun venit inca odata
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"