10 Octombrie, 2025, 04:04:58 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: BUNA  (Citit de 20510 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Martie, 2006, 02:49:36 p.m.
Citit de 20510 ori

alx_mister

BUNA all sunt ALEX.Despre mine nu prea stiu :Pmai bine ma intrebati voi 8)

« Ultima Modificare: 08 Martie, 2006, 02:52:52 p.m. de alx_mister »

08 Martie, 2006, 04:01:04 p.m.
Răspuns #1

alx_mister

LA MULTII ANI pt toate fetee si femeile din partea mea...ALEX

08 Martie, 2006, 04:07:07 p.m.
Răspuns #2

Maria

Vizitator
   Mai Alex dragule, tu cred c-ai gresit directia. Nu-i nici BV, nici alta locatie turistica.
    Alex draga esti bun de mers in trupa Flamingo.

08 Martie, 2006, 04:16:13 p.m.
Răspuns #3

alx_mister

merci mult...poate ma duc si pe acolo

08 Martie, 2006, 04:25:02 p.m.
Răspuns #4

Maria

Vizitator
    Nu-mi multumi, nu-i musai o apreciere ceea ce-am spus, dar poate fi o sursa de castigat bani .
     Stai de ceva vreme pe aici si n-ai postat nicaieri decat la poze, asa c-am gasit de cuvinta sa-ti spun indreapta-ti atentia catre Flamingo,...n-ar fi o pierdere de timp. Eu stiu ca astazi este 8 martie, dar nu cred ca se poate dansa virtual, iar noi toate cele de aici nu ne plac nici dansurile pe masa nici cele la bara. ;) ;) ;)

09 Martie, 2006, 12:07:36 a.m.
Răspuns #5

Guardian|Angel

Rudy Valentino draga"iubitule", uite,poate daca te rogi muuult tare de tot,arati ca alex aici de fata(sa zicem :P) si poate, poate, visurile acelea ale tale cu fanele si conturile in banca ale femeilor, si restul...poate, poate ti se indeplinesc,,....si faci pariu ca ai mai multe sunci ca mine??de ce crezi ca am zis de 3 pitbulli?ca sa nu ramana:)) ca la mine unul singur nu se satura...dr la tine 3???

Alex..imi plac ochelarii tai, fesul, dantura...etc ;D
astept sa ne scrii, sa ne incanti cu povestile tale...hai, fa-ti curaj!
te imbratisez...cu drag,Rebecka
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

09 Martie, 2006, 11:53:30 a.m.
Răspuns #6

Paul

Fetelor, nimic? Ramaneti reci la asemenea dezlantuire de testosteron?
Iubesc, deci exist.

09 Martie, 2006, 11:57:15 a.m.
Răspuns #7

sunshine

Stii cum e.......cand ti se arata aproape tot......nu mai esti curios.Daca ramanea cu ochelarii, atunci ma bagam  ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

11 Aprilie, 2006, 12:19:34 a.m.
Răspuns #8

Visul

Dragutttttt  ;) ! Nu ai si tu o poza in care ti se vad ochisorii mai de apoape  ;D !
Realitatea ne izbeste necontenit cu partea ei ascunsa in umbra: Ceea ce nu vedem, ne vede. Ceea ce nu simtim, ne simte. Ceea ce nu ne lipseste, ne apartine.

25 Aprilie, 2006, 03:57:39 p.m.
Răspuns #9

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
Dragutttttt   ! Nu ai si tu o poza in care ti se vad ochisorii mai de apoape   ! 

Hmm, sigur ochii lui vrei tu sa ii vezi mai de aproape ?  :D :D

25 Aprilie, 2006, 04:22:21 p.m.
Răspuns #10

Visul

Da  :) ... ce te face sa crezi ca vreau alceva  ????
Realitatea ne izbeste necontenit cu partea ei ascunsa in umbra: Ceea ce nu vedem, ne vede. Ceea ce nu simtim, ne simte. Ceea ce nu ne lipseste, ne apartine.

26 Aprilie, 2006, 05:24:32 p.m.
Răspuns #11

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
Da   ... ce te face sa crezi ca vreau alceva   

Adanca cunoastere a firii feminine ?

26 Aprilie, 2006, 05:38:54 p.m.
Răspuns #12

Visul

20 Septembrie, 2006, 08:11:10 p.m.
Răspuns #13

andY20

UH...............!!!!!!!!!!!!
   ESTI SEXI RAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-* ;)                :o :o :o :o :o :o :o
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

28 Septembrie, 2006, 11:16:18 a.m.
Răspuns #14

burn_2_hell

nice boy  :)
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside