10 Octombrie, 2025, 01:35:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Un actor grabit!  (Citit de 4763 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Martie, 2006, 11:10:54 p.m.
Citit de 4763 ori

Maria

Vizitator
          Aceasta a fost Laura Stoica si logodnicul ei care in aceasta seara la orele 21 s-a stins din viata intr-un tragic accident in apropierea Bucurestiului.
          Nu te vom uita niciodata! mereu vom fredona un actor grabit

DUMNEZEU SA VA ODIHNEASCA SUFLETELE!!!

09 Martie, 2006, 11:13:07 p.m.
Răspuns #1

sunshine

DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA!!!
DOAMNE! NEDREAPTA E VIATA! DOAMNE , AJUTA-NE SA O INTELEGEM!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

09 Martie, 2006, 11:38:03 p.m.
Răspuns #2

Iosif

Nu cred ca o sa putem vreodata intelege...
Tot ce putem face este sa plecam capetele, sa spunem o rugaciune si sa mergem mai departe..

Dumnezeu sa-i odihneasca.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

10 Martie, 2006, 02:03:30 p.m.
Răspuns #3

desdemona

am deschis televizorul azi dimineata...si punea ca Laura Stoica a murit...am zis ca am auzit gresit..ca nu este ea..apoi vad din nou...am incremenit..am avut un soc...
Viata este prea scurta..si te gandesti de cate ori ai vrut sa mori...

Odihneste-te in pace!Si tu si copilul tau...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

10 Martie, 2006, 02:17:21 p.m.
Răspuns #4

anda

Dumnezeu sa ii odihneasca in pace! Laura Stoica a murit ca o printesa... Oare ce e cu soselele noastre de inghit oameni in halul asta?

12 Martie, 2006, 11:36:32 p.m.
Răspuns #5

Lady Allia

Cand D-zeu a privit in palma Sa...a văzut trei suflete strălucitoare...a zâmbit...i-a sărutat şi i-a aşezat sus pe cel mai curat şi frumos nor al neuitării şi nemuririi...acolo unde sufletele nu ştiu decât să fie fericite, dar noi aici jos am rămas privind şi lăcrimând către cer...aşteptând parcă să lăcrimeze norii..., iar ei vor lăcrima mereu pentru că noi nu putem înţelege uneori viaţa!

Dumnezeu să vă iubesacă sufletele şi să aibă grijă de ele!

.......................................

când o stea se stinge
alta se naşte,
dar în locul ei
mereu rămâne un gol
şi...întrebarea
de ce mor stelele???