11 Octombrie, 2025, 12:46:49 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Teme ne-stupide, raspunsuri ne-aberante.  (Citit de 185802 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Iunie, 2006, 04:58:36 p.m.
Răspuns #225

Eternal

cealalta.

culori deshise sau culori inchise?

20 Iunie, 2006, 05:59:53 p.m.
Răspuns #226

black rose

inchise....subtieaza silueta...
invidiat...vs.barfit
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

20 Iunie, 2006, 06:09:22 p.m.
Răspuns #227

littlerose

Vizitator
le aleg pe ambele intr-o masura destul de mica. le facem pe amandoua, dar nu vrem sa o recunoastem.

rochie de mireasa alba sau roz?

20 Iunie, 2006, 06:12:25 p.m.
Răspuns #228

desdemona

cred ca alba.raman pe clasic.Sunt rochii roz,crem,bleu de miroase foarte frumoase...dar parca aleg albul.Este o traditie pre frumoasa.

apropo de asta modernismul si clasicismul
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Iunie, 2006, 06:14:21 p.m.
Răspuns #229

littlerose

Vizitator
clasicismul. in mod clar. era si este mult mai aproape de simetrie, ordine, sens.

salsa sau tango argentinian?

26 Iunie, 2006, 09:34:24 p.m.
Răspuns #230

black rose

amandoua...sunt dansuri sportive rimantice...si care denota stil,rafinament si multa indemanare.....
shakira.....vs....britney spears
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

26 Iunie, 2006, 09:37:26 p.m.
Răspuns #231

littlerose

Vizitator
shakira!!!!!!!!!! si nu e doar muzica, vocea, ritmul considerentele care o detaseaza in mod clar de regina pop sau cums s-o numi spears.

la munte sau la mare?

27 Iunie, 2006, 02:42:49 p.m.
Răspuns #232

desdemona

eu aleg muntele.La munte gasesc tot ce reu..cer,munte,apa,oameni,singuratate...tot...
pe cand la mare...mai putin di toate astea..

mult si prost sau putin si bun?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 Iunie, 2006, 04:15:24 p.m.
Răspuns #233

fatyma

Putin si bun...Nu cantitatea ci calitatea...nu??? ;D

Blond(a)sau brunet(a)?

27 Iunie, 2006, 06:28:44 p.m.
Răspuns #234

Empress

daca a-ti fi in situatia in care sunteti obligati sa alegeti dintre familie si persoana iubita ce a-ti alege?? deci    iubit/a sau familie   ????????
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

27 Iunie, 2006, 09:30:39 p.m.
Răspuns #235

furia ingerului

Vizitator
iubita pt. ca daca familia nu intelege ca pentru mine conteaza ea atat de mult incat imi vad viitorul alaturi atunci ei nu mai merita sa faca parte din viitorul meu. Mi-ar parea totusi rau sa fiu vreodata pus in fata unei asemenea decizii.
Curcubeul abia vizibil sau farurile de ceata ale unui Aston Martin?

27 Iunie, 2006, 09:34:50 p.m.
Răspuns #236

desdemona

curcubeul abia vizibil..
momentul de azi sau ziua de maine?

28 Iunie, 2006, 12:18:55 p.m.
Răspuns #237

ONLY DESIRE

momentul de azi.....ziua de maine poate sa nu existe!
inger sau demon?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

28 Iunie, 2006, 05:08:19 p.m.
Răspuns #238

Iosif

Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

28 Iunie, 2006, 05:43:53 p.m.
Răspuns #239

Strumfita

Ambele .. de frig de poti ascunde, iar caldura .. imi place  ;D
  Orgoliu sau risc?
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?