05 Noiembrie, 2025, 11:55:59 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Teme ne-stupide, raspunsuri ne-aberante.  (Citit de 194973 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Iunie, 2006, 06:41:08 p.m.
Răspuns #240

crocantzel

Vizitator
In fiecare zi iti asumi mii de riscuri: riscul sa mananci o pulpa de pui(poate iei aviara), riscul sa treci strada(poate te calca vreun avion), riscul sa respiri(poate e ceva otravitor in aer). Suna banal, dar viata implica riscuri. Iar orgoliul? Daca nu esti orgolios, cum poti sa cresti in ochii celorlalti? Daca nu vrei tu sa fii mai bun ca ala, sau sa nu se mai uite celalalt la tine cu dispret, asa se va uita mereu. Orgoliul te ajuta sa cresti.

Sa ramai ceea ce esti, doar cu visele, dar fericit sau sa iti implinesti tot ce vrei si sa fii nefericit si singur?(replica de film)

28 Iunie, 2006, 08:53:27 p.m.
Răspuns #241

littlerose

Vizitator
"Sa ramai ceea ce esti, doar cu visele, dar fericit sau sa iti implinesti tot ce vrei si sa fii nefericit si singur?(replica de film)

IMplinirea cred ca trebuie sa fie pe primul plan. fericirea nu poate exista in momentul in care visele nu ajung cat de cat realitate.

atac sau defensiva?

28 Iunie, 2006, 11:03:07 p.m.
Răspuns #242

catty

daca ataci incontinu ajungi un luptator dar nu cumva la un moment dat ajungi sa uiti pt ce lupti?
daca stai mereu in defensiva te feresti de ceea ce e rau dar nu cumva te feresti si de ceea ce e bine?
daca ataci risti sa uiti sa te aperi iar daca te apri risti sa ratezi momente importante pt a sta in garda.
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti; nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le.(Gelu Negrea)

Propria persoana sau cei din jurul tau?

29 Iunie, 2006, 08:47:21 p.m.
Răspuns #243

desdemona

egal cu egoism sau altruism.
aleg pe ceilalti...dar uneori acest lucru trebuie evitat...pentru ca nu intotdeauna ceilalti te aleg pe tine asa cum faci tu cu ei,si din pacate doar tu esti cel care sufera..
florile si libertatea
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

30 Iunie, 2006, 08:47:32 p.m.
Răspuns #244

black rose

nice combinatue.....pt mine sunt sinonime....e frumos sa fii liber,si mai frumos e sa fii floarea care poate readuce un zambet pa fata femeii mai ales a mamei
indiferenta si esec
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

04 Iulie, 2006, 02:10:35 p.m.
Răspuns #245

desdemona

hmm.cred ca uneori as putea spune ca sunt sinonime.deoarece pentru mine indiferenta este un esec...indiferenta celorlalti fata de mine.de ce a trebuit sa se ajunga acolo?!esecul doare...este ceva ce tine de orgoliu,indiferenta doare si mai mult pentru ca depaseste granitele hranirii orgoliului propriu.

munca si  placere
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

04 Iulie, 2006, 11:31:00 p.m.
Răspuns #246

catty

"alege o meserie care iti place si ti se potriveste si nu va trebui sa muncesti nici o zii"(nu mai stiu autorul:()
iti compari puterile si capacitatile cu tine sau cu cei din jurul tau?

06 Iulie, 2006, 06:40:37 p.m.
Răspuns #247

crocantzel

Vizitator
nu-mi compar capacitatile cu nimeni...Stiu in mare masura de ce sunt in stare si stiu ca nu trebuie sa ma inhamez la ceva mai mare decat pot eu duce. Zic "in mare masura" fiindca niciodata nu poti stii de ce esti in stare intr-o anumita situatie, chiar daca ai mai trecut pin asta. De aceea nu trebuie sa te compari cu nimeni, nici macar cu tine. In situatii asemanatoare dar totusi diferite te comporti chiar tu altfel, ce sa mai vb de alti oameni...

One night stand sau One week stand?

02 Septembrie, 2006, 01:16:18 p.m.
Răspuns #248

B3b3

i don't wanna wait....not one week-end,not one week...i will wait only one minutes
 8)

Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

04 Septembrie, 2006, 02:58:27 p.m.
Răspuns #249

desdemona

13 Septembrie, 2006, 11:30:59 a.m.
Răspuns #250

B3b3

si     si

real sau virtual?
Cel care are incredere in el va castiga increderea celorlalti!

16 Septembrie, 2006, 03:57:19 p.m.
Răspuns #251

desdemona

realitatea te izbeste uneori si iti este foarte greu s ate ridici,de aceea tu te complaci intr-o lume virtuala.cred ca trebuie sa fii puternic pentru a trai realul si a  nu te trimite pe tine insuti in ceva ce tine de fantezie.
la randul lui lui si ceea ce este virtual este bine venit,dar atata timp cat nu dauneaza si relaxeaza.

a muri si a-ti ingropa idealurile

as vrea sa reamintesc un lucru care mi se pare mie foarte important.nu mai dati raspusnuri atat de scurte.elaboratile.nu scrieti de dragul de a scrie.propuneti tema care sa incite raspunsuri...care sa stimuleze gandirea.
« Ultima Modificare: 16 Septembrie, 2006, 04:22:02 p.m. de desdemona »

16 Septembrie, 2006, 04:06:32 p.m.
Răspuns #252

Lorelei

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

16 Septembrie, 2006, 04:22:24 p.m.
Răspuns #253

desdemona

imi cer scuze.sper ca acum se observa

26 Septembrie, 2006, 03:13:21 a.m.
Răspuns #254

ONLY DESIRE

in momentul in care o sa-mi ingrop idealurile cu siguranta imi va fi ingropat si trupul la cativa metri sub pamant.nu vad rostul zilei de maine fara dorinta de a face mai mult,fara efortul de a obtine ceva cat mai greu posibil.nu pot si nu vreau sa apreciez ceva ce mi se ofera pe tava;in fiecare zi am asteptari tot mai mari de la mine si in fiecare minut incerc sa mai pun cate o caramida in temelia idealurilor mele.

inspiratie de moment sau analiza profunda
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."