10 Octombrie, 2025, 01:25:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Teme ne-stupide, raspunsuri ne-aberante.  (Citit de 185711 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Octombrie, 2006, 10:00:12 p.m.
Răspuns #270

Escu

Global Moderator
dragoste adevarata

probleme adevarate sau "probleme"?
Let's put a smile on that face!

07 Noiembrie, 2006, 06:09:57 p.m.
Răspuns #271

amelie

nu s-ar putea deloc"probleme"? de nici un fel?
dragoste sau doar sex?prin dragoste intelegand sex care implica si sentimente
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

08 Noiembrie, 2006, 06:43:10 p.m.
Răspuns #272

desdemona

dragoste.
imaginati-va doua flacari.uitati-va cum tanjesc dupa implinire..
amandoua isi au inceputul in acelasi lemn..pe el cineva a scrijelit niste litere..acel cineva este Dumnezeu si l-a numit Iubire.
S-au unit..nu se mai pot desparti...s-au gasit si nu le mai poti distinge..o flacara sau doua?Sunt doua flacari intr-un singur suflet.
Cam asa definesc eu ceea ce inseamna a face dragoste,sau sex cu persoana iubita  ;D

zece sau unul?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

08 Noiembrie, 2006, 08:35:58 p.m.
Răspuns #273

charlie

zece sau unul?

zece... un numar al raului in Biblie

unul... Cel ce a murit pentru noi...

somewhere .... nowhere
You believe but what you see
You receive but what you give

30 Noiembrie, 2006, 07:17:18 p.m.
Răspuns #274

amelie

somewhere...pentru ca undeva va fi intotdeauna candva...pe cand nicaieri?
datorie sau dragoste?
« Ultima Modificare: 02 Decembrie, 2006, 04:25:01 p.m. de amelie »
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

30 Noiembrie, 2006, 08:17:58 p.m.
Răspuns #275

black rose

dragoste...chiar merita...sa cazi la datorie pt ea......
iubire sau dragoste?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

30 Noiembrie, 2006, 08:20:33 p.m.
Răspuns #276

Escu

Global Moderator
dragoste...chiar merita...sa cazi la datorie pt ea......
iubire sau dragoste?

ambele intr-un cocktail injectat in inima...
saracie sau bogatie?
Let's put a smile on that face!

30 Noiembrie, 2006, 08:26:08 p.m.
Răspuns #277

black rose

saracie si dragoste..banii nu aduc fericirea dar te scapa la nevoi
etern sau trecator
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

30 Noiembrie, 2006, 08:37:49 p.m.
Răspuns #278

desdemona

normal ca amandoua.aleg dragostea de eternitate,fericirea si necazurile de o clipa.
daca fericirea ar fi de o eternitate nu as sti sa o pretuiesc,si as trece pe langa ea ca si cum as trece pe langa aceasi cana de apa..
iar necazurile sunt bune atat cat sa te intareasca si sa iti aminteasca ca ele te deosebesc de ceilalti ...dar ce este prea mult strica ;D

fuga de responsabilitate si iarna

p.s sa ne amintim tema topicului
si sa incercam sa dam raspunsuri mai bine elaborate
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

12 Decembrie, 2006, 01:05:03 p.m.
Răspuns #279

crocantzel

Vizitator
Iarna. Am tot fugit de responsabilitati de cate ori am putut si mi`am dat seama ca nu e un lucru de care sa fii mandru. Cat despre iarna...imi aduce aminte de momentele copilariei. Ma face sa ma simt iar copil. Si pt mine e o perioada de indragostit. E mai frumos sa te indragostesi iarna decat primavara. Si mie` taaare dor de zapadaaaaa!!! :(

Sf. Valentin sau Dragobetele?

12 Decembrie, 2006, 01:57:27 p.m.
Răspuns #280

Paul

Eu prefer dragobetele, o sarbatoare autentica, cu aceeasi semnificatie ca si Valentine...

Feluri de mancare... sau indiferenta in cuplu
Iubesc, deci exist.

13 Decembrie, 2006, 08:31:20 p.m.
Răspuns #281

amelie

feluri de mancare? indiferenta in cuplu? crezi cumva ca placerea de a manca duce la apropierea sau distantarea cuplului? indiferenta in cuplu apare dupa ani de convietuire...indiferent cum incepe o relatie are doar un singur sfarsit...asa ca....feluri de mancare.
eu sau el/ea?

13 Decembrie, 2006, 08:40:11 p.m.
Răspuns #282

desdemona

un citat reprezentativ pentru indiferenta in cuplu si peste care nu am vrut sa trec fara sa fie amintitOpusul iubirii nu este ura,ci indiferenta

in cazul meu raspunsul meu este El.eu imi aleg iubitul..aleg tot ce inseamna bine pentru el,decat pentru mine.el este tot ce am sfant si bun.si am grija de el mai bine decat am de mine,aceasta este ratiunea mea de a fi

cartea si muzica

13 Decembrie, 2006, 09:13:59 p.m.
Răspuns #283

amelie

cartea...niciodata n-am putut sa renunt definitiv la citit...cartile au fost si vor ramane una dintre pasiunile mele...nu pot sa spun nici ca as alege cartile in detrimentul muzicii...fiecare are rolul ei...ce-i mai frumos decat o zi de primavara....o carte buna si o muzica in surdina?
televizor sau PC?

13 Decembrie, 2006, 09:16:01 p.m.
Răspuns #284

|ngerMorT

PC clar  ;D. ca tine loc si de TV mai ales daca are si internet. Stiri poti citi online, filme poti sa vezi cate vrei, in plus este un instrument indispensabil (cel putin pentru mine) de lucru si o modalitate de comunica cu ceilalti. Si nici un joc nu strica din cand in cand.  ;D

trandafiri sau ghiocei?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...