10 Octombrie, 2025, 11:59:48 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ganduri paradoxale  (Citit de 4550 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Martie, 2006, 04:56:30 p.m.
Citit de 4550 ori

andaluzia

Cred ca titlul este destul de explicit  :)
Ultimul gand de acest fel care m-a vizitat suna cam asa:
De cate ori ma privesti, simt ca Dumnezeu ma iarta de toate pacatele mele.De aceea, mi-as vinde cu bucurie sufletul diavolului pentru o singura privire de-a ta
Prietenului care nu mi-a salvat viata

13 Martie, 2006, 05:33:35 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Sufletul iti este deja vandut diavolului, asa ca ca este musai sa cumperi o privire de la mine, ca sa te salvezi.

:)

(este un joc, nu o propunere!.. o continuare a gandului paradoxal - asa cum ma pricepui si eu.)

13 Martie, 2006, 10:20:16 p.m.
Răspuns #2

Maria

Vizitator
    Daca privirea lui este asemeni ,,manturii Dumnezeiesti'', nu-ti poti vinde sufletul diavolului. Aha! doresti pacatul pentru o privire dumnezeiasca? :o
    Nu. Tine-i privirea indreptata spre tine, daca nu clipeste sau nu-i furat de alte priviri cu siguranta nu vei mai fi nevoita sa-ti vinzi sufletul.

14 Martie, 2006, 05:18:54 p.m.
Răspuns #3

crocantzel

Vizitator
Daca-si intoarce privirea de la tine spre alta si atunci iti vinzi sufletul diavolului, poate "din exces de zel" ii iei acest dar al privirii dumnezeiesti din rautate, ca sa nu mai poata privi pe alta si atunci ramai si tu fara privirea sa...;)

17 Martie, 2006, 03:36:23 p.m.
Răspuns #4

mihaiporubin

Cred ca titlul este destul de explicit  :)
Ultimul gand de acest fel care m-a vizitat suna cam asa:
De cate ori ma privesti, simt ca Dumnezeu ma iarta de toate pacatele mele.De aceea, mi-as vinde cu bucurie sufletul diavolului pentru o singura privire de-a ta

sufletul nu este al tau; nu l-ai dobandit printrun act de comert ca sa-l poti instraina in schimbul unor lucruri dorite si nici diavolul nu are cu ce plati sufletul tau;coboara cu picioarele pe pamant ;cumpara si vinde ceeace ce ai si nu ceeace nu ai...

19 Martie, 2006, 08:45:42 p.m.
Răspuns #5

desdemona

era un joc...
un gand paradoxal...vreau sa ma odihnesc luptand
« Ultima Modificare: 19 Martie, 2006, 08:50:16 p.m. de desdemona »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului