10 Octombrie, 2025, 10:38:21 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Imaginatie vs. Inteligenta  (Citit de 12539 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Martie, 2006, 12:43:18 p.m.
Citit de 12539 ori

Lorelei

"Dragostea marcheaza triumful imaginatiei asupra inteligentei."

Cum va suna asta? exista oare o relatie intre imaginatie, inteligenta si dragoste?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

14 Martie, 2006, 12:45:47 p.m.
Răspuns #1

Iosif

"Prostii se însoara totdeauna, nebunii câteodata, înteleptul nicicând" - asta zicea marele Eminescu cu multa vreme in urma ;)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

14 Martie, 2006, 01:01:42 p.m.
Răspuns #2

sunshine

DA..... acum am inteles si eu cata prostie poate zace intr-un om indragostit. Eminescu avea mare dreptate si as vrea sa fac parte acum dintre acesti frumosi nebuni ai lumii, oare timpul e de partea mea?
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

13 Decembrie, 2012, 12:11:18 a.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
Am gasit un citat de catre Pauline Kael - http://www.paulrossen.com/paulinekael/trashartandthemovies.html

"Irresponsibility is part of the pleasure of all art; it is the part the schools cannot recognize. "

A fi iresponsabil este o parte din placerea de a face arta; este partea pe care scolile nu o pot accepta.

13 Decembrie, 2012, 01:00:04 a.m.
Răspuns #4

Paul

"Dragostea marcheaza triumful imaginatiei asupra inteligentei."

Cum va suna asta? exista oare o relatie intre imaginatie, inteligenta si dragoste?

Dragostea este esenta... Dragostea nu se refera numai la cuplu, dragostea este o bogatie pe care o are orice fiinta umana, dar pe care nu multi reusesc sa si-o descopere. Dragostea este sculptorul sufletului, este pictorul omeniei, este muzicantul vietii este izvorul oricarui bine. Dragostea iti da imaginatie, dragostea iti sporeste inteligenta. Cine a descoperit dragostea de care este in stare, sporeste in imaginatie si in inteligenta.
Iubesc, deci exist.

13 Decembrie, 2012, 01:01:42 a.m.
Răspuns #5

Paul

Am gasit un citat de catre Pauline Kael - http://www.paulrossen.com/paulinekael/trashartandthemovies.html

"Irresponsibility is part of the pleasure of all art; it is the part the schools cannot recognize. "

A fi iresponsabil este o parte din placerea de a face arta; este partea pe care scolile nu o pot accepta.

Da... pentru ca pentru a fi un artist, trebuie sa iesi din tipar, trebuie sa fii nonconformist... Din pacate, scolile fac parte din sistemul contemporan, care ne vrea pe toti previzibili, controlabili si mai presus de toate... Contribuabili.
Iubesc, deci exist.