05 Noiembrie, 2025, 10:09:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ai nervi ?Descarca aici!  (Citit de 32410 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

15 Aprilie, 2006, 05:47:49 p.m.
Răspuns #15

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

15 Aprilie, 2006, 08:56:42 p.m.
Răspuns #16

Angelstone

Mooaaaa o rubrica pt nervi!!  ;D La cati se rascula acum din mine, pe numele lor de domnisori se numesc dragi, si cred ca as ramane fara degete la cate "injuraturi" as avea de zis, dar de ma abtin, nu pe post ;)

15 Aprilie, 2006, 09:01:08 p.m.
Răspuns #17

furia ingerului

Vizitator
Oooooooooooooo!!!! >:( >:( >:(
Ce nervi am sa moara calu'!!!! >:( >:(
Hai ma ca n-am, ziceam si eu asa ;D

27 Mai, 2006, 08:18:42 p.m.
Răspuns #18

Luke

BA AA A A ! azi am avut niste nervi adik sia seara ca aveam in gand sa bat jumate de oras x(  ~x(  si acuma vad ca iaar am starea asta dar faza buna e ca daca vorbesc macar 5 minutele cu pretena pe mess iar sunt ca un mielusel >:) oare de ce !?  ? ?
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

27 Mai, 2006, 08:29:48 p.m.
Răspuns #19

desdemona

eh...efectul dragostei.
tot respectul pentru moldoveni,dar aici nu folosim regionalisme...pentru a nu se face diferente si norma pentru a intelege toata lumea.Imi cer scuze pentru aceasta remarca.In seara asta sunt din nou mai carcotasa
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Iunie, 2006, 04:41:44 p.m.
Răspuns #20

black rose

de ce...hm...sa vedem..pt ca surioara de pe mess stie cum sa te ia...pt ca iti citeste gandurile...pt ca sunteti un tot impreuna...si pt ca aveti aceleasi idee,ganduri,conceptii...asa cu tu reusesti sa o inveselesti...ea este si va fi mereu alaturi de tine
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

02 Iunie, 2006, 04:51:03 p.m.
Răspuns #21

serenity82

eu azi am un car de nervi de fapt nu o casa intreaga ca m-a disperat una la servici care se crede sefa. din cauza ca sunt singura caare face treaba toata ziua zbiara hei fa si asta dar si cealalta si ma streseaza. as vrea sa o iau de gat si sa o arunc pe gem, naspa e ca are un baiat pacat de fata care ii va fi nora, asta daca nu gaseste una mia nebuna decat ea  ;D vreau sa o strang de gat pana ii iese limba intr-o parteca in desenele animate cu tom & jerry
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

02 Iunie, 2006, 05:07:03 p.m.
Răspuns #22

charlie

cineva se uita la Tom si Jerry cand era mica...  :P

02 Iunie, 2006, 05:12:11 p.m.
Răspuns #23

serenity82

cand era mica? doar atunci? nu cred ...... ma uit si acum cand am timp sunt geniale :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

02 Iunie, 2006, 05:16:18 p.m.
Răspuns #24

charlie

rectific....

cineva se uita la Tom si Jerry cand era mica... si inca o face  ;D :-*

02 Iunie, 2006, 05:34:09 p.m.
Răspuns #25

black rose

de ce trebuie sa mi se intample asta...de ce nu pot sa fiu puternica si hotarata...de ce trebuie sa fiu atat de slaba...m-am saturat sa ma tot tem de mine...de ce EL nu-mi mai acorda atentie...vai cat as vrea sa-ti spun cvate urasc dar nu pot...unde esti...vino ...te astept
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

04 Iunie, 2006, 01:32:59 p.m.
Răspuns #26

ONLY DESIRE

oare fericirea nu e pentru mine?de ce nu pot fi si eu fericita si linistita o perioada mai indelungata de timp?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

04 Iunie, 2006, 01:41:44 p.m.
Răspuns #27

Luke

de ce tot ceea ce imi dores se face pe dos ? daca vrea sa fie cald ploua daca vreau sa fac ceva se invesc motive ca sa nu pot face nica  daca vreau sa es in oras iara motive sau piedici . . . . ..DE CE TOCMAI EU !?  :'( :-\ :-X ??? ??? ???  cu ce am gresit in halul asta sa fiu pedepsit ini asa hal !? :(:'( :'( :'( am avut o frizuraca lumea si aveam coditza si era prea lunga si am fo la varmea sa mio indrepte si . . . . parca am valuri in cap ! imi vine sa o strang de gat ! si imii statea as de bine ! si acuma parca sunt un copchil de 2 ani cu frizura asta ca sa bagat  ca vaca si mio luat si perciunile si coditza nu mai am ! jur razbunare !  >:(  >:(  >:(  >:(  >:(
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

04 Iunie, 2006, 01:51:53 p.m.
Răspuns #28

charlie

razbunarea nu duce la nimic bun.

iar daca vrei sa iesi in oras, IESI, nu mai sta.

07 Iunie, 2006, 04:25:54 p.m.
Răspuns #29

serenity82

am iar nervi si m-am decis ca sa scap de ei ma angajez in alta parte asa ca din iulie imi dau demisia. pentru moment caut ceva part-time ca sa pot sa ma ocup si de firma mea deci daca stiti ceva help me pls ca nu mai pot si mi-e frica sa nu dau intr-o depresie nervoasa. asta mai imi lipsea acum  :'( am mare nevoie de bani ca sa fiu sigura ca tata va fi ok dar nu imi pot saacrifica linistea la nesfarsit  :'(