10 Octombrie, 2025, 01:03:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ai nervi ?Descarca aici!  (Citit de 31587 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Noiembrie, 2009, 08:51:03 p.m.
Răspuns #60

Aurelia

Azi ...din intamplare am intrat sa fac niste teste pe acest site...mi-a placut si mi-am facut si cont poate din dorinta de a ma descarca, am o perioada proasta cum de obicei se intampla in afara de perioada veri...nici nu stiu daca am nervi sau ce am , d fapt am foarte multe ...as avea muuulte de spus...

02 Noiembrie, 2009, 08:52:55 p.m.
Răspuns #61

Aurelia

Pe voi ce va adus aici?

05 Noiembrie, 2009, 05:43:30 p.m.
Răspuns #62

Semiramis

Global Moderator
bine ai venit Aurelia!

te ascultăm! :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

05 Noiembrie, 2009, 08:20:36 p.m.
Răspuns #63

Floris van Rosemondt

!@#$%^&****()+

A se citi si interpreta dupa putinta si dorinta ;). Eu, ce sa spun, m-am saturat de munca voluntara si de salarii neplatite. Si am draci si pe mine (adica din cauza mea), ca daca nu mi-ar fi fost lene, probabil ca ar fi fost mai usor acum. A se vedea invatarea limbii olandeze. Da-mi-as palme in oglinda!

Scuze pentru tacerea din ultima vreme, dar am ceva probleme, in curs de rezolvare, ce e drept... Traiasca Criza! :D

Desi am nervi, pana la urma totul se repara cumva. Asta e important pana la urma.

Voua, cat mai putine motive de nervi va doresc!

07 Noiembrie, 2009, 07:32:10 p.m.
Răspuns #64

Semiramis

Global Moderator
eu nu am nervi. dar am intrat să văd ce se mai ăntâmplă pe aici. :) şi de ce au alţii nervi.  :P

23 Februarie, 2010, 09:32:32 p.m.
Răspuns #65

Elena.

am nervi!!! nu trebuia sa ma casatoresc in veci cu o persoana care nu stie ce vrea! regret acest pas, si-l voi regreta toata viata! :rant:
Nu-ti trai viata visand,traieste-ti visele!

25 Februarie, 2010, 10:00:44 a.m.
Răspuns #66

Angy

Cineva trebuie sa apara de undeva...sa-mi strice ziua. Am nervi, am nervi! Pot arunca persoana respectiva in noroi, intr-o balta ,sa o fac de toata frumusetea, ca tot ploua? Pot, pot?
There is no finish line. Never in life !!!

02 Martie, 2010, 10:04:01 p.m.
Răspuns #67

Semiramis

Global Moderator
Cineva trebuie sa apara de undeva...sa-mi strice ziua. Am nervi, am nervi! Pot arunca persoana respectiva in noroi, intr-o balta ,sa o fac de toata frumusetea, ca tot ploua? Pot, pot?

ai reuşit să-l îmbrânceşti în noroi?  :angel:

02 Martie, 2010, 10:18:59 p.m.
Răspuns #68

Angy

ai reuşit să-l îmbrânceşti în noroi?  :angel:

Nu Semiramis, n-am incercat dar de altadata nu mai scapa si acum ma enervez cand imi amintesc.
There is no finish line. Never in life !!!