10 Octombrie, 2025, 01:38:51 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: AJUTORRRRRR !!!!!!!  (Citit de 4127 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Martie, 2006, 07:08:54 p.m.
Citit de 4127 ori

Do4Love

Cred ca m`am cam pierdut ...
Hmm cu ce sa incep....am intalnit`o dupa 3 ani de pauza ...adik pe scurt nu ne`am mai vazut de 3 ani ...si ea care eram indragostit de ceva vreme aflu` ca ea are un prieten  care pana la urma se dovedeste sa fie un monstru si mi`a zis cat de mult a ranit`o si o facea in toate felurile chiar daca ea nu facea nimik gresit si ea era dependenta de el i`l iubeste mult ....si s`a hotarat sa incheie toata treaba adik relatia asta a ei de 3 ANI de zile ...si eu atunci chiar daca nu era momentul potrivit i`am spus ce simt pt ea si ea a reactioanat cam in acelasi mod care ma asteptam si a zis sa nu te astepti la prea mult de la mine ...si i`am spus ca nu ...vreau doar sa te ajut ...si dupa asta dupa 1 zi am aflat ca a vb cu el si se pare ca s`au impacat pt ca mie mi se pare ca e mult prea slaba de fire si e foarte usor influentabila ....si acum nu stiu ce sa fac ...pt stiu ca am ceea ce trebuie ca ea sa fie fericita dar e mult prea slabita ...si nu poate sa inalture tot ....si nu stiu cum sa incep si mai ales de unde ....pt ca stiu ca ea vrea dar nu poate din cauza slabiciunii pt  el....si `mi pare asa de rau...si as vrea un sfat ...poate ma puteti ajuta sa`mi dati un punct de plecare ....ca restul depinde de mine ....pls sunt cam disperat... :-[

20 Martie, 2006, 07:28:44 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Well... sfatul meu este ca aparent sa te indepartezi de ea. Aparent adica tu iti duci suferinta mai departe, da' nu o mai faci sa asiste la ceea ce simti tu pentru ea caci ea are nevoie sa lupte pentru dramul de iubire care il primeste, nu sa i se ofere pe tava.

Asa ca nu o mai contacta, las-o sa te caute ea; iti vei da seama atunci daca tine cu adevarat la tine si are nevoie de tine, sau daca doar se foloseste de tine ca sa isi arate ca e in stare sa plece de langa el (probabil si pe ea o intriga dependenta ce o simte si vrea sa il "pedepseasca" putin pe gigi, sa se razbune - dar fara sa-ti ofere altceva in schimb decat speranta).

Daca poti.. indeparteaza-te de ea - nu o mai cauta, nu mai trage de ea..

20 Martie, 2006, 07:56:23 p.m.
Răspuns #2

alexia

Sunt de acord cu viulian. Daca e nehotarata, las-o in pace, oricat de mult te-ar durea asta. Ea trebuie sa ia o hotarare si aceasta hotarare sa fie a ei. Mai mult de atat, ai grija sa nu ajungi doar un umar pe care poate plange. Cand viata pe care o duci e mizera, orice lucru frumos care apare din senin, duce la confuzie si instabilitate. Cat despre slabiciunea ei... trebuie sa scape singura de ea!
             Rabdare si speranta iti doresc!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

20 Martie, 2006, 09:40:46 p.m.
Răspuns #3

desdemona

uite iti zic sincer...las-o...este foarte greu sa ii castigi sentimentele...daca un om o agreseaza fizic si verbal si ea tot se intoarce la el...este destul de pierduta,iar tu nu poti face nimic.Daca ar fi avut ceva la mijloc..o casatorie,un copil..mai spun ca nu are inima ca e sotul..si mai iarta...dar in cazul de fata..unde este legata de acel om doar de o slabiciune..nuh..nu se merita.
Sper sa iti folosesti ratiunea...ai grija ce afci s anu ai de suferit mai mult decat o faci acum
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 Martie, 2006, 08:37:27 a.m.
Răspuns #4

anhelik_sandra

poate ca este ea pierduta, dar asta nu inseamna sa o paraseasca si el... sic eu... Ar trebui in primul rand sa o mai ajute cand poate cu cate un sfat, sau sa se vada ca prieteni... nu stiu prea bine ce sa zic... dar nici sa o lase langa o asemenea persoana... cel putin ar trebui sa incerce...

27 Martie, 2006, 09:23:04 p.m.
Răspuns #5

Lord_Saladin

Vizitator
Daca e influentabila, sa se duca invartindu-se !
La cine-o vrea !

Astea soi periculos sunt !