10 Octombrie, 2025, 06:59:03 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: cum sa uit si sa iert?  (Citit de 6766 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Martie, 2006, 10:23:35 a.m.
Citit de 6766 ori

Narusegawa

buna!
sigur kitty mai tine minte povestea mea, asa ca o sa incep de la problema fara vreun scurt istoric.
iubitul meu mi-a cerut sambata trecuta sa ne despartim, pt ca zicea el, ca desi ma iubeste relatia noastra de 3 ani jumate sa plictisit si a intrat monotonia. dupa cateva ore, mi-a cerut in genunchi sa ne impacam, pt ca nu poate trai fara mine si nu stie ce a fost in capul lui.
acum incearca sa fie ca la inceput, ma scoate la plimbare, imi face din nou complimente, in schimb eu nu pot sa uit si nici sa iert ca el a vrut sa ne despartim.il iubesc foarte mult dar nu stiu daca e bine sa continui relatia cu el stiind ca nu mai e sigur pe sentimentele lui si nici pe ale mele.stiu ca daca ne-am despartii mi-as urca toata familia in cap pt ca toti tin la el ca la un membru al familiei.nu pot fi egoista , adika sa ma gandesc numai la mine in aceasta situatie, pt ca stiu ca a facut multe pt ei, dar sa nu credeti ca stau cu el din obligatie financiara, dimpotriva.
am nevoie de un sfat, il iert si trec mai departe sau rup relatia si incerc sa-mi fac viata fara el?
lovely

21 Martie, 2006, 02:32:28 p.m.
Răspuns #1

Do4Love

Eu nu stiu acuma ce ar trebui sa faci dar un lucru e cert ceea ce a facut el ....gandestete ca a avut un motiv inteleiat ca sa`ti spuna dupa 3 ani asta ...si eu cred ca dupa asta si`a dat seama ce a facut si a disperat si v`ati impacat....
eu cred ca cel mai bine e sa o termini de pe acuma ca ..parerea mea e ca nu mai tine mult relaria ..
nu stiu acuma eu nu`ti spun sa faci asta ..si nici sa nu o faci....dar cel mai bine ..
GANDESTE`TE ..si analizeaza bine situatia....
si eu cred ca totul va fi bine ...ai sa vezi

21 Martie, 2006, 05:25:06 p.m.
Răspuns #2

kpt

stiu ca daca ne-am despartii mi-as urca toata familia in cap

Daca in decizia ta vei lua in calcul "presiunea" familiei, nu o sa le poti ierta niciodata ca "te-au facut" sa ramai cu el.
Ramai cu el pentru ca vrei tu. Rupe relatia pentru ca vrei tu.
De aici se vede altfel.

22 Martie, 2006, 11:16:09 a.m.
Răspuns #3

gyulya_28

Aici totul depinde de tine, de ceea ce simti si ce ceea ce vrei sa faci.Crezi ca viata fara el va fi mai plina de culoare?totusi 3 ani jumate e mult, deci gandeste-te bine la pasul urmator..
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

22 Martie, 2006, 04:56:30 p.m.
Răspuns #4

Narusegawa

nu e vb ca nu am fi fericiti impreuna sau ca stam impreuna din cauza familiei, e vb ca m-a lasat masca si nu ma asteptam la asa ceva de la el...nu e o decizie, e mai mult ceva ce tre sa fac pt mine, pt linisteamea sufleteasca.
il iubesc si stiu ca nu stia ce vb, dar totusi m-a pus pe ganduri.va multumesc pt sfaturi, dar totusi nu cred ca ma puteti ajuta in asta.....
lovely

22 Martie, 2006, 11:54:29 p.m.
Răspuns #5

ONLY_NICO

Daca esti convinsa ca el te iubeste ,atunci gandeste-te mai bine ca poate el a spus si un pic de adevar...poate ca el simte ca s-a instalat monotonia.Discuta cu el si explica-i ce simti ,vorbiti sincer despre sentimentele voastre si ce ar trebui sa faceti ca sa reaprindeti pasiunea ce odata v-a legat .Eu nu cred ca trebuie sa te grabesti si sa iei o decizie fara a te gandi la consecinte,comunicarea e cea mai importanta .Sunt convinsa ca impreuna veti gasi solutia potrivita.
Cu cât judeci mai mult, cu atât iubesti mai putin!

23 Martie, 2006, 12:11:40 a.m.
Răspuns #6

Lady Allia

Priveste-ti sufletul draga mea...el va stii cu adevarat ce raspuns sa iti dea!
Daca il iubesti cu adevarat vei gasi solutia potrivita pentru problema voastra! Nu intotdeauna insa iubirea adevarata inseamna doar "a ramane", iubirea de multe ori inseamna si a invata sa stii "sa pleci" la timp pentru fericirea celui de langa tine.
Sunt sigura insa ca daca ai sa privesti adanc in sufletul tau vei stii sa simti ceea ce trebuie sa simti!

24 Martie, 2006, 12:54:51 a.m.
Răspuns #7

ONLY DESIRE

eu cred ca daca il iubesti cu adevarat ar trebui sa vorbesti deschis cu el despre aceasta problema!iti vei da seama daca te minte sau nu..il cunosti de 3 ani doar!nu lau o decizie prpita..poti afla mai tarziu ca intr-adevar te iubea si a fost doar un moment de ratacire...sau dimpotriva ca a fost sincer si ac ai afcut o greseala ramanand cu el!cel ami bien e sa vorbesti cu el...sa depasiti impreuna acest moment! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

24 Martie, 2006, 02:28:18 p.m.
Răspuns #8

Narusegawa

sufletul meu spune ca a fost doar un moment de ratacire, el insusi a zis ca a crezut ca imi va fi mai bine libera ceva vreme pt ca simte ca el se pune intre mine si distractia mea(el are 25 eu 20) si ca trebuie sa ies mai mult cu cei de la faculta, insa intro singura seara ne-am certat 3 ore pt eu vroiam sa ies singura(ceea ce pana la urma am si facut) si el vroia sa stau cu el in casa, desi stia ca in seara respectiva urma sa ies numai cu fetele.
il iubesc si ma iubeste, monotonia incercam sa scapam cumva de ea, dar cred ca si astenia de primavara are ceva de-a face cu problemele noastre din ultimul timp.
va pup si mersi pt sfaturi si va rog sa imi mai dati si altele
lovely

29 Martie, 2006, 09:24:38 p.m.
Răspuns #9

Guardian|Angel

Eu cred ca a fost nevoie de chestia asta ca sa va redesco[periti unul pe altul...tu ai spus`o ca acum e ca la inceput...presupun ca la inceput cand te-ai indragostit de el, nu? :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

09 Iunie, 2006, 03:00:55 p.m.
Răspuns #10

anhelik_sandra

hmm..  Ierti, dar nu uiti! Cu toate ca si sa ierti pe cineva e destul de foarte greu, dar sa uiti... nu cred k o sa poti.. char daca uiti pt un timp pentru ca iti impui tu asta, dar nu o sa reusesti pentru prea mult timp. Trebuie sa reusesti sa ierti, si asa cum ati facut, sa o luati mai incet si mai sigur.. si asa cum au spus si ceilalti,ar trebui  sa vorbiti deschis pentru ca e o relatie destul de lunga... si daca nu e comunicare, intzelegere si incredere... nu se ajunge la nimic oricat ati incerca...

Ierti, dar nu uiti!

09 Septembrie, 2006, 01:36:32 a.m.
Răspuns #11

burn_2_hell

stai calma si gandeste-te bine..gandeste cu inima..nu cu mintea...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside