11 Octombrie, 2025, 02:29:14 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Spune-mi parerea ta...  (Citit de 8246 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Martie, 2006, 04:26:58 p.m.
Citit de 8246 ori

anna

Salutare! Am o nelamurire si as vrea si eu niste pareri obiective. Sper sa ma ajutati!
Prietenul meu, cu care sunt de 1 an de zile, mi-a gasit un ID de mees de care nu stia si m-a abordat sub un nume fals. Am discutat cateva ore despre viata, despre relatiile noastre, eu fiind ferm convinsa ca vorbesc cu un strain. Am spus aceleasi lucruri pe care i le-am spus in fata, doar ca acum chiar ma interesa parerea unui strain de situatie. A doua zi m-a intrebat foarte senin: Stii ca ai vorbit cu mine aseara pe internet? Am avut un soc, a fost ca si cum m-a dezbracat si m-a scos in strada. M-am simtit ca ultima fraiera! Mi-au dat lacrimile, m-am suparat si mi-e greu sa trec peste asta. Voi cum ati proceda? 

21 Martie, 2006, 04:35:01 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Pe mine cred ca m-ar amuza ideea... adica daca nu ai mintit si ai zis ceea ce e in tine, de ce sa-ti fie rusine de ceea ce simti ?

Banui ca nu-ti mai place de el asa mult (de aveai nevoie ca un stranin sa iti spuna parerea lui despre situatia ta) si astepti un motiv sa pleci; da' a iesit cumva pe dos, tu fost prinsa cu mata in sac "tradand" relatia. Da' nu e nici o tradare.. Nici el nu a procedat corect oricum.
Nu stiu, parerea mea!

21 Martie, 2006, 04:51:33 p.m.
Răspuns #2

anna

Am avut niste discutii cu el despre incredere. Nu ma asteptam sa ma abordeze cineva strain, dar daca tot mi s-a intamplat, am vrut sa stiu si alta parere. Puteam sa-i spun un lucru despre mine pe care nu il stia nici un cunoscut de al meu. Din ce mi s-a intamplat, am inteles ce a facut ca pe un test, o verificare. Cum ramane cu ce spun eu? Mi-am spus parerea despre relatia mea incercand sa aflu si cum vede situatia o persoana din afara. Mai mult de atat, mi-a dovedit prin asta ca nu are incredere in mine si ca in acelasi timp, vrea sa intre in viata mea mai mult decat sunt eu dispusa sa las loc.

22 Martie, 2006, 11:23:13 a.m.
Răspuns #3

gyulya_28

Daca a fost in stare sa faca una ca asta..sa te verifice...cum a putut?!? o relatie fara incredere reciproca nu merge...
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

22 Martie, 2006, 09:36:29 p.m.
Răspuns #4

anna

Asa ma gandesc si eu, draga gyulya! Inca mai astept parerile voastre. Hotararea o voi lua eu, insa mi-ar prinde bine si alte puncte de vedere.

22 Martie, 2006, 09:49:37 p.m.
Răspuns #5

Rudy Valentino

Anna, micutzo, ce ai cautat pe mess?Nu mi se pare normal sa ceri parerea unor necunoscuti gasiti aleator pe mess sau in alte surse virtuale...Ce te faceai daca dadeai peste Marele Maestru Rudy?Ramaneai si cu banii luati si cu onoarea "nereperata", vorba lui nenea Iancu!:)In locul prietenului tau te-as lasa balta!

Kiss your hands
Rudy

22 Martie, 2006, 09:50:14 p.m.
Răspuns #6

Lorelei

Eu cred ca e prea mare tam-tam-ul pentru o chestie destul de nevinovata. Putea la fel de bine sa nu-ti spuna ca a fost el. Chiar e cumva dragut. Poate a vrut sa vada cum vorbesti unui strain despre el. si s-a simtit bine. Mie imi pare destul de nevinovat gestul. Mai ales ca ti-a si spus. Dar... tu stii mai bine.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

22 Martie, 2006, 10:06:40 p.m.
Răspuns #7

anna

L-am luat pe strainul cu care vorbeam drept psiholog de ocazie pentru ca nu as fi vrut sa spun prietenilor nostri ce probleme avem. Asa ca, ai dreptate Lorelei, mai bine nu-mi spunea nimic! Iar eu nu cautam nimic, m-a gasit el, draga Rudy!

22 Martie, 2006, 10:15:30 p.m.
Răspuns #8

Rudy Valentino

De ce nu ti-ai pus intrebarea legitima "cum m-a gasit"?Anna, esti extrem de naiva, (asta ca sa folosesc un eufemism!) deci n-o sa-mi mai pierd timpul pretios predandu-ti cateva dintre tehnicile mele de abordare ale gasculitelor de pe chat-uri!

Kiss your hands
Rudy

22 Martie, 2006, 10:24:56 p.m.
Răspuns #9

anna

Nu eram pe chat, draga Rudy, si nu vreau sa-mi predai tehnici de abordare a gasculitelor!  ;D

22 Martie, 2006, 10:31:16 p.m.
Răspuns #10

Rudy Valentino

Nu conteaza unde erai(chat, messenger, site, mirc)...Profesionistii (ca mine!) te pot gasi oricand si pot profita de slabiciunile tale!Take care!Niciodata n-o sa stii de unde poate sa apara lupul cel rau deghizat in cavalerul pe cal alb!Have a nice life!

Kiss your hands
Rudy Himself

24 Martie, 2006, 01:01:23 a.m.
Răspuns #11

ONLY DESIRE

imi fac loc printre lauda de sine a lui Rudy(care apropo: nu miroase a bine dragule) si iti spun ca ce  a facut prietenul tau nu e neaparat o dovada de neincredere...poate a fost o curiozitate(asa cum tu ai vrut sa afli parerea unui strain despre situatia ta ,la fel si el a vrut sa vada cum vezi tu situatia cu adevarat...)!nu cred ca te crede atat de "gasculita"(scuze rudy ac ti-am imprumutat expresia) incat sa il inseli cu cineva pe care l-ai cunoscut pe mess!a fost doar o curiozitate...te asigur(si eu am facut asta o data ::)...si nu pt ca nu aveam incredere in pers. respectiva).parerea mea e ca-ti faci prea multe griji...trebuie sa recunosti ca si tu ai fi curioasa sa stii cum vorbeste el despre tine!take care
« Ultima Modificare: 21 Septembrie, 2006, 08:43:18 a.m. de ONLY U »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

24 Martie, 2006, 01:24:59 p.m.
Răspuns #12

crocantzel

Vizitator
L-am luat pe strainul cu care vorbeam drept psiholog de ocazie pentru ca nu as fi vrut sa spun prietenilor nostri ce probleme avem.

Aaaa...De ce anume nu poti vorbi cu prietenii tai, de fapt, cu PRIETENUL tau ar trebui sa vorbesti despre problemele voastre.Nici macar cu prietenii. Voi sunteti in situatia respectiva, asa ca voi trebuie sa rezolvati problemele. Daca nu exista comunicare intre voi sau incredere, ce relatie e aia? Ai cerut parerile noastra, uite-o pe-a mea: Gestul sau eu il interpretez ca un test, si asta mie-mi denota neincredere. Si iar exista neincredere intre voi fiindca nu puteti comunica...Daca nu gasiti o cale sa va rezolvati problemele, eu nu vad un viitor prea stralucit...Acum nu zic sa asculti de mine sau ceva, ti-am spus parerea mea umila despre ceea ce ai zis. Inca o parere: in dragoste trebuie sa-ti asculti propriile sfaturi, sa nu asculti de nimeni altcineva, ok? Gandeste-te bine la ceea ce vei face ca s-ar putea sa ai de suferit.

09 Septembrie, 2006, 01:32:55 a.m.
Răspuns #13

burn_2_hell

daca nu are incredere in tine..nu va merge..o spun din experienta.. ::)...
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

20 Septembrie, 2006, 08:37:38 p.m.
Răspuns #14

andY20

sincer !!! daca eram in locul lui faceam acelasi lucru,de curiozitate,daca eram in locul tau ii dadeam liber pentru ca ma simteam jignita de faptul ca si baga nasul in viata mea prea mult.
   nu stiu ce sfat sa ti dau asa ca ma retrag.
   dar un lucru iti pot spune nu l lasa sa intre prea mult in viata ta,inpune o bariera, ai nevoie si tu de intimitate nu?
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""