10 Octombrie, 2025, 07:01:33 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: exista prea tarziu  (Citit de 14720 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Februarie, 2006, 04:28:05 p.m.
Răspuns #15

charlie

"Niciodata nu e prea tarziu... "<-- sunt de acord cu Alexia

cine v-a mintit ?

You believe but what you see
You receive but what you give

21 Februarie, 2006, 08:53:08 p.m.
Răspuns #16

darky

Nimeni nu le-a mintit nimeni... cred ca se amagesc singure... nu vor sa accepte realitatea... eu raman la parerea mea ca poti pierde pe cineva daca nu spui ce ai pe suflet... ;)
Parerea mea...

21 Februarie, 2006, 08:56:53 p.m.
Răspuns #17

alexia

Daca spui atunci cand simti ca trebuie sa spui, nu inseamna ca e tarziu; iar daca amani acest moment si incepe sa te mustre constiinta, atuci, indiferent cand o spui nu este prea tarziu.  ;D
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

21 Februarie, 2006, 09:05:20 p.m.
Răspuns #18

darky

Si daca se intampla ca te trezesti ca nu mai ai cui sa spui? Iti spui tie... mare consolare... ma doare sufletul cand ma gandesc ca as vrea sa-i spun la un moment dat iubitei mele ceva, si dupa amanari succesive sa-mi dau seama ca nu mai am cui spune...

alexia: Tu-i spui iubitului tau ce ai pe suflet?  ;)
Parerea mea...

21 Februarie, 2006, 09:09:56 p.m.
Răspuns #19

alexia

Intotdeauna ai cui spune! Daca vrei sa stie ceva, il/o cauti si ii spui. De ce sa-mi spun singura ca e prea tarziu? De unde stiu asta?
           Draga darky, ii spun atunci cand VREAU cu adevarat sa-i spun ceva, cand consider eu ca e timpul.  ;D

21 Februarie, 2006, 09:26:53 p.m.
Răspuns #20

darky

Alexia... am citit posturile tale din "Dor de tine" si am impresia ca NU ai avut cui spune... de ce incerci sa ma convingi ca nu este adevarat ceea ce spun? De ce nu accepti realitatea?
Parerea mea...

22 Februarie, 2006, 06:37:38 p.m.
Răspuns #21

alexia

Darky, nu am sugerat ca ce spui tu nu este adevarat. Eu am o alta parere si atat.

De ce nu accepti realitatea?
            Realitatea ta? Avem pareri diferite, percepem unele lucruri altfel. Asta nu inseamna ca incerc sa te conving ca am dreptate eu. Sunt parerile noastre si, cu siguranta, avem amandoi argumente.
                                                                Alexia

PS. Ai citit posturile mele iar acum ne contrazicem...Felicitari! Ai reusit sa-mi atragi atentia!  ;)  ;D

22 Februarie, 2006, 07:12:39 p.m.
Răspuns #22

cv

Vizitator
si totusi uneori...  este :(
e prea tarziu sa spui unui disparut ce a inseamnat pentru tine, e prea tarziu sa salvezi azi ce se putea doar ieri... exista o zi pentru toate... a doua zi... e preatarziu

25 Februarie, 2006, 12:16:53 a.m.
Răspuns #23

digitty

mda...cred k aveti dreptate..trebuie sa recunosc faptul k exista "prea tarziu"  :-\ din pakte..
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

25 Februarie, 2006, 12:31:42 a.m.
Răspuns #24

alexia

Da, nu exista prea tarziu pentru a spune, ci prea tarziu pentru a mai fi ascultat...

1zi, cred ca in primul rand realizezi ce a insemnat cineva pentru tine abia dupa ce nu mai este, iar daca nu crezi si in a doua zi inseamna ca renunti prea usor...

25 Februarie, 2006, 01:41:37 p.m.
Răspuns #25

cv

Vizitator
 :) nu renunt... usor. cred ca fiecare renunta... foarte greu. speram pana in ultima clipa.

fiecare lucru trebuie insa facut la timpul lui. daca intr-o zi nu ai spus unui om ce trebuia, daca el a intins mana azi si tu nu ai stiut cum sa-l mangai... maine poate fi prea tarziu. nu vorbesc numai de cei disparuti dintre noi... sunt multe momente in viata cand trebuie sa faci ceva atunci si nu mai valoreaza facand maine.

e greu sa imi sustin punctul de vedere acum... am intins si eu o mana si... atat ;)

apropo: daca e prea tarziu pentru a fi ascultat- chiar daca in interiorul tau speri- oare nu-i prea tarziu a spune?

25 Februarie, 2006, 01:51:03 p.m.
Răspuns #26

un_suflet

apropo: daca e prea tarziu pentru a fi ascultat- chiar daca in interiorul tau speri- oare nu-i prea tarziu a spune?

DA! ... dincolo de...speranta...uneori...E PREA TARZIU A MAI SPUNE...ORICE...
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

25 Februarie, 2006, 01:59:13 p.m.
Răspuns #27

Mr. Pheonix ...

Hm...........e ......frumos .....intradevar cred ca toti ar trebuii sa spunem atunci cand.........si ceea ce simtim pentru cei din jurul nostru dar stau un pic asa ca ciobanu cu bota in balta si ma gandesc oare de ce ne lasam antrenati de niste cuvinte , de multe ori intr-o relatie primul te iubesc e si cel mai greu parca intr-un fel o recunoastere a relatiei si  e ciudat cata siguranta si confort ne poate da un "te iubesc" spus inapoi , intr-o lumea a concurentei am impresia ca incet ..incet concuram si cu dragostea noastra....... "oare ma iubeste mai mult"...... "cat de mult ......" , hm prea tarziu parca era o intrebare ..... cred ca intrebarea e prea tarziu pentru cine .......pentru tine nu cred ca poate fi prea tarziu  niciodata ................... dar pentru ceilalti poate fi cateodata prea tarziu oricum vorba ramanului mai bine mai tarziu decat niciodata ....................
........................DECI PE MAI TARZIU NATIUNE.....................

AGAPE 4 ALL[/color][/font]
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

07 Martie, 2006, 03:57:38 p.m.
Răspuns #28

Lady Allia

Azi...poate fi prea devreme....Maine...poate fi prea tarziu...la urma urmei doar de noi depinde cand este la timp!
Eu cred insa ca atunci cand iti asculti sufletul...el nu are cum sa greseasca, cum sa ne ghideze spre un timp prea "tarziu" sau prea "timpuriu"..., iar iubirea nu este niciodata prea devreme sau prea tarzie....ea doar ESTE !
Sunt insa foarte multe actiuni pe care le facem prea devreme si sunt cuvinte de multe ori pripite pe care le aruncam in cei de langa noi...., sunt foarte multe actiuni pe care nu le facem si cuvinte pe care nu le zicem...uneori multe sunt prea devreme si multe prea tarzii, dar niciodata nu este tarziu sa spui cuiva o vorba buna, o vorba calda, sa-i intinzi o mana, sa il ajuti sa treaca peste anumite situatii, sa-i fii aproape, sa iti pese,..., nu este prea tarziu nici sa te bucuri de fericirea celui pe care il iubesti chiar daca nu mai este langa tine, nu este prea tarziu nici sa spui..."imi pare rau" !
Este greu..., dar nu este prea tarziu!

09 Martie, 2006, 10:37:42 a.m.
Răspuns #29

a_lina2

hmm....dar chiar ca aici se impartasesc mai multe pareri diferite decat in orice alt topic.
  Parerea mea.......greu.......Cateodata este prea tarziu.De aici s-a si nascut zicala:"ii dai omului in cap si apoi iti ceri scuze"(nu ar mai avea rost ....nu?).
   Mai bine spunem lucrurile pe moment atunci cand este nevoie indiferent daca e ceva gresit sau nu.
   "De ce sa lasam pe maine ceea ce putem face azi?" :P
Doar eu.....