10 Octombrie, 2025, 05:41:32 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: exista prea tarziu  (Citit de 14746 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 August, 2003, 10:05:53 p.m.
Citit de 14746 ori

YeYeGirl

Stiti, oameni buni, n-am stat sa ma uit prea mult daca scriu la categoria corecta, dar asta e. uite ce-i:
nu fiti tampiti ca mine si exprimati-va atunci cand va vine, ma scuzati, ca altfel e chiar naspa. O sa deveniti frustrati, o sa adunati in voi multe sentimente refulate si pana la urma tot la mine ajungeti( daca nu in starea mea, atunci la cabinetul meu, pe care o sa-l deschid cand o sa fiu mare si-o sa-mi iau diploma in psihologie  :D  )
Daca iubiti, spuneti repede cui trebuie si pe urma puteti sa fluierati...ok, nu-i nici pe departe asa de usor cum suna, mai ales pt mine n-a fost.(dhaaa, se vede, d-aia si scriu aici!)
nimeni nu ne crede daca sarutam
pasarea in zbor,
iarba inverzind...
noi suntem un fel de martori
ai adolescentei ruginind

08 August, 2003, 03:50:18 a.m.
Răspuns #1

androgin

Vizitator
stii, am invatat in cei cativa ani de "trezie" de care am avut parte ca unele lucruri nu se spun niciodata...exista anumite sentimente care nu pot fi impartasite, din simplul motiv ca nu pot fi intelese.
Fiecare intelege altfel viata, prin prisma pripriei realitati...
Uneori o discutie cu sine insati (respectiv insuti) e cel mai bun lucru de facut....
Acuma ramane numai sa stabilesti in ce masura poti fi inteles(a) si, foarte important, daca sentimentul ce te macina este bine inradacinat sau ai de-a face o simpla emotie de moment.

08 August, 2003, 03:51:30 a.m.
Răspuns #2

androgin

Vizitator
stiu stiu! complicata treaba  :roll:

08 August, 2003, 09:52:42 a.m.
Răspuns #3

Iosif

Mda.. intr-adevar.. complicata intrebare..
Adevarul (meu) este cam asa.. cateodata e bine sa nu pierzi timpul si sa ii spui celui de tine ce ai de spus (indiferent daca este vorba de iubire sau de altceva), dar nu intotdeauna este bine asa.. unii zic "graba strica treaba".. si atunci? Cand sa ii spun? Acum? Maine? Sau poate ar fi trebuit sa ii spun ieri?!
Depinde.. depinde de situatia in care ne aflam, depinde de personalitatea celui cu care avea dea-face..
La fel ca in situatia oricarui impas existential, noi insine suntem cei care trebuie sa hotaram cum este mai bine pentru noi (in cazul acesta: ii spunem sau nu?).
androgin, ai spus un lucru cat se poate de adevarat:
"Fiecare intelege altfel viata, prin prisma propriei realitati...
Uneori o discutie cu sine insati (respectiv insuti) e cel mai bun lucru de facut.... "
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

08 August, 2003, 02:23:34 p.m.
Răspuns #4

KiDuTzA

Vizitator
yap yap yap.. de acord cu androgin..:)) insa.. pot sa va spun ceva.. am ajuns la concluzia ca e bine sa spui tot ce ai pe sufletel..asha cum zice si YeYeGrl... de ce sa tzii in tine cand poti sa spui tot ce ai pe sufletel si gata... daca ce spui tu...o sa fie o chestie reciproca.. atunci este ok... daca nu... va asigur ca o sa va reveniti:))
YeYeGrl... si eu am spus unui baietel tot ce aveam pe suflet... la inceput... am cam suferit.. ptr ca nu a iesit cum vreau eu..insa.. acum.. simt ca incepe si lui sa`i placa de mine.. de fapt.. chiar mi`a zis asta.. dar dupa 3 luni de zile:))
sunt happy ppl....dela...o sa profit si o sa`ti zic ceva....omule... dragostea nu apare intr`o zi.. totul incepe in joaca...poate ramane la stadiul de joaca.. sau poate avansa spre mai mult...insa.. daca nu incerci n`ai de unde sa stii...nu cere iubire...unde nu e atractie.. si nu cere atractie unde nu`i joaca... toata povestea asta ..are si ea un traseu... cum spunea cineva.. totul incepe cu atractie fizica.. apoi psihica.. si apoi.. merge spre mai mult..:))

31 August, 2003, 10:49:40 a.m.
Răspuns #5

Un_Om

Vizitator
Parerea mea e ca este mult mai bine sa ii zici unei pers. ce simti pt. ea. De ce?...Pai sa zicem a tu nu ii zici pers. ce simti pt. ea poate si ea simte acelasi lucru pt. tine dar nici ea nu iti zice. La un moment ea/el isi va gasii un alt partener si aunci ce vei face...???te vei gandii.."daca i-asi fi zis eu ce simt pt ea...oare asi fi fot eu in locul lui/ei".
Nu stiu faceti cum doriti voi dar sfatul meu ramane acelasi "Daca simti ceva pt. cineva zi si lui sa stie si el"

15 Septembrie, 2003, 11:14:18 p.m.
Răspuns #6

anca

Vizitator
O adevarata poveste de dragoste, nu are nevoie de cuvinte sau cel putin asa ar trebui sa fie... Nu credeti ca de multe ori atractia, poate o simpla incapatanare, ne indeamna sa credem ca este vorba de dragoste, iubire... cand pana la urma nu a fost decat ceva trecator...
Uneori tacerea inseamna mai mult decat toate cuvintele la un loc, poate insemna de la sila, respingere pana la o dragoste netarmuita... Ne poate da de asemenea timpul necesar pentru a ne lamuri cu adevarat despre ce este vorba sau ne poate desfata cu niste clipe de neuitat pe care dupa un timp ne vom reaminti cu placere...

16 Septembrie, 2003, 11:02:28 a.m.
Răspuns #7

Anonymous

Vizitator
Anca scuze ca o spun dar cea ce spui tu este o prostie...vreau sa te intreb ceva:
Pe ce se bazeaza o relatie?(dupa parerea ta)

16 Septembrie, 2003, 11:05:17 a.m.
Răspuns #8

Un_Om

Vizitator
Cea ce e scris mai sus este scris de mine dar din pacate am uitat sa ma loghez...scuze

16 Septembrie, 2003, 09:58:28 p.m.
Răspuns #9

anca

Vizitator
Pe ce se bazeaza o relatie? Cred eu in primul rand pe cat de bine il cunosti pe celalalt, pe compatibilitate, pe interese comune, pe atractie...
Eu mai sus m-am referit la o relatie de dragoste si la ce se intampla de fapt. Ca daca vreau o aventura de-o noapte normal ca nu m-apuc sa astept doar-doar si-o da seama celalalt ca vreau, nu? Nu-mi pasa ce crede, nu? Daca vrea bine, daca nu, nu-i nici o problema...Dar cand e vorba de cineva pe care-l iubesc nu m-apuc sa arunc asa vorbele in aer... Nu-i zici 'IA-MA!!!' Asta daca vrei totul sau nimic... Te gandesti ce ar crede, ce ar face, analizezi toate  ipotezele si-n cele din urma tot nu faci nimic pt ca te pierzi... Dupa ce te aduni iti faci curaj prinzi momentul si il inviti undeva... Daca vrea e clar daca nu oricum nu conteaza pt ca probabil 'a avut treaba sau n-a putut...' Bine, eu vorbesc din punctul meu de vedere si poate d-aia mie mi se pare normal sa fie asa...

16 Decembrie, 2005, 01:18:04 p.m.
Răspuns #10

ONLY DESIRE

Intotdeauna va exista prea tarziu...si prea devreme!niciodata nu va exista, cel putin in iubire,la momentul potrivit!...depinde de celalalt daca poate sa accepte un gest intarziat sau precoce!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

16 Decembrie, 2005, 07:44:18 p.m.
Răspuns #11

viulian

Administrator
Ha, un topic revitalizat :)

Parerea mea este ca exista prea tarziu sau prea devreme daca relatia e sa nu fie (nu stiu, mana existentei sa zicem). Atunci nimic nu se brodeste.. Vorba lui Coelho: universul cospira.

Insa in Iubire, mi se pare ca nu exista prea tarziu. In iubire, totul se intampla exact la momentul potrivit, fix cand trebuie sa se intample, si fara ca cei doi sa se stresseze vreun pic ca alele lucruri / intamplari sa aiba loc. Ele doar vin.. doar se intampla.. e natural totul, fara nici o bariera, fara nici o prejudecata, fara nici o inhibitie, fara nici o amanare (exista amanari, dar nesemificative, adica nu busculeaza pe nimeni, relatia continua exact asa cum era).

19 Februarie, 2006, 10:55:20 p.m.
Răspuns #12

darky

COMUNICAREA, cred ca este cel mai important lucru intr-o relatie... daca nu este comunicare cum stii ce-i place si ce nu-i place celui de langa tine? cum poti ai o relatie in care sa nu spui ce-ti place si ce nu-ti place?
      Ce faci daca nu spui ce te deranjeaza? Esti nemultumit... cat poate rezista asa o relatie? pana la urma te saturi de tot... iti ajunge... iti pare rau ca nu ai zis ce te nemultumeste... zici, si s-ar putea sa nu mai poti sa-ti revii... sa nu poti sa treci peste nemultumirea acumulata de-a lungul timpului... iti dai seama ca este prea tarziu... ca nu mai poti face nimic...

COMUNICAREA ESTE ESENTIALA!
« Ultima Modificare: 19 Februarie, 2006, 11:17:36 p.m. de darky »
Parerea mea...

19 Februarie, 2006, 11:05:07 p.m.
Răspuns #13

alexia

Niciodata nu e prea tarziu...
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

20 Februarie, 2006, 12:37:47 a.m.
Răspuns #14

digitty

intr-o relatie pentru mine sunt importante 3 lucruri:
1.sinceritate
2.respect
3.incredere
in ordinea in care sunt puse :)

Dar daca ii zici persoanei la care tii ca o iubesti si te ia in gluma?sau rade de tine?sau isi bate joc de tine? nu cumva e un risc prea mare sa-i spui ce simti?

Mai bine mai tarziu decat niciodata :)

"Niciodata nu e prea tarziu... "<-- sunt de acord cu Alexia
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.