10 Octombrie, 2025, 06:01:49 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: mare dilema  (Citit de 3488 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Martie, 2006, 10:11:11 p.m.
Citit de 3488 ori

elenus210784

fetelor am o dilema:acum 2 luni am fost la un control la ginecolog unde pe langa acesta mi-a facut si o eco si lama bineinteles.la sfarsit mi-a prescris si anticonceptionale yasmin,desi eu nu cerusem,explicand ca sunt ultimele aparute pe piata si cu concentratie redusa de hormoni.
intre timp m-am hotarat sa iau antibebe si am zis sa ma duc la planning ca macar cei de acolo stau mai mult de vb cu tine si iti cer mai multe informatii despre tine.
am fost azi si dupa ce mi-a pus f multe intrebari,mi-a facut o examinare a sanilor si s-a uitat pe niste analize de sange pe care le aveam din sept. a zis ca in functie de informatiile pe care le are nu-mi poate oferi decat 2 tipuri de antibebe:logest si lofemenal si pana la urma am ramas la logest.
ideea care nu mi-a placut e ca avea o gama redusa de antibebe,de ex nu aveau yasmin sau novinette.
nu asta de dilema
dilema e pe care sa le iau:yasmin prescris de ginecolog sau logest prescris de planning?

22 Martie, 2006, 10:34:34 p.m.
Răspuns #1

Rudy Valentino

Am incercat sa-ti dau un sfat pertinent...Il gasesti la "trash" , prin bunavointa unui "prieten" editor.

Dr. Rudy

22 Martie, 2006, 10:37:53 p.m.
Răspuns #2

ONLY DESIRE

draga elenus fiecare cabinet ginecologic prescriu anticonceptionalelle unei anumite firme!Asa cum in unele restaurante gasesti doar Coca-cola sau doar Pepsi ..asa e si in aczul cabinetelor ginecologice...au contract cu o anumita firma de anticonceptionale!asadar sa nu fii surprinsa daca un doctor iti va prescrie yasmine(din astea folosesc eu) si altul novinette(am folosit-si crede-ma nu sunt atat de bune-ingrasa,provoaca greturi)!deci pana la urma e alegerea ta ce sa iei.....daca te duci la un alt cabinet e f posibil sa-ti prescrie "diane"...dar in prezent intr-adevar cele mai bune sunt yasmine(si pt ten,si pt silueta,nu ai greturi..etc..fac si reclama acum :P!
« Ultima Modificare: 22 Martie, 2006, 10:44:05 p.m. de only u »
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."