10 Octombrie, 2025, 05:47:53 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cum iti alinti iubitul/iubita ? (diminutive, nume de animalute, etc?)  (Citit de 86196 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Septembrie, 2006, 04:00:06 a.m.
Răspuns #15

Marcat pentru stergere...

blegone... cu cativa km distanta de tine, deja cuvantul s-a transformat in: tzuchi!
"Ce faci tzuchi?"
2. Pe fosta mea sefa si traducatoare o alinam direct: You cow! (traduceti voi in limba romana, asa ca eu sa nu supar pe nimeni).
3. Intr-o fata nu este bine sa dai nici macar cu o floare, dar si cand te enerveaza i-ti vine sa smulgi stejarii din radacini si sa dai!
Nu-i asa, baieti?

26 Septembrie, 2006, 05:10:55 p.m.
Răspuns #16

suflet

apropo de de chestii de astea (chestii cu "smulsul copacilor din radacini"  ;D )... hai sa vedem ... ce parere are lumea despre acest aspect?
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

26 Septembrie, 2006, 05:17:34 p.m.
Răspuns #17

Strumfita

Continuum .. imi pare rau ca gandesti astfel despre noi fetele .. daca vrei sa insulti fetele .. n-ai decat sa o faci in alt loc.
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

26 Septembrie, 2006, 05:27:41 p.m.
Răspuns #18

suflet

eu ... sincer nu as vrea sa-i fac rau nimanui ... mai ales iubitei mele, dar o fac fara sa vreau si fara sa-mi dau seama (din punct de vedere moral) ... sa dau dupa ea cu ceva?!?! :o nici daca as vedea-o cu cutitu' in mana!!!
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

26 Septembrie, 2006, 06:27:08 p.m.
Răspuns #19

|ngerMorT

Nu prea stiu ce legatura avea punctul 3 din post-ul lui Continuum cu discutia despre alintat, dar bine-ar fi nici sa nu mai gandesti sa dai intr-o fata cu stejari! nici macar cu o floare, cum zice si vorba...oricum, sper ca macar te rezumi doar la gandit, nu si la practicat! Prietenul meu e foarte inversunat cand vine vorba de a lovi o fata, si sa te auda vorbind asa ar da el cu stejarii in tine  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

27 Decembrie, 2006, 03:15:54 p.m.
Răspuns #20

pokemon

continuare  :D ursuletz(desi am 15 kg cu hainele ude pe mine  ;D ),gajica,boaca tacanita,matza burzuluita!!! si o sa mai revin  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

27 Decembrie, 2006, 04:46:47 p.m.
Răspuns #21

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

28 Decembrie, 2006, 02:33:21 p.m.
Răspuns #22

Strumfita

daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

01 Ianuarie, 2007, 10:05:36 a.m.
Răspuns #23

oblivion

uratule(iar cand ne scriem mesaje sau mailuri uratule trebuie a fie musai cu cratima  :D ca la manelari asa, uratu-le, respectiv urat-o)
caveman.this is  the masterpiece.caveman.
bai, mai
cousin it
bai, asta :)

am o problema cu numele de alint. si nu pentru ca nu iubesc foarte mult. pur si simplu nu imi vine sa il alint cu chestii banale gen pui.  ???
So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain.
Can you tell a green field from a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?

04 Martie, 2007, 12:04:15 a.m.
Răspuns #24

gyulya_28

eu il alint cu "minu motanelu", "pishu' ", "puishor", "bebita" si cand ne certam ii zic pe nume..
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

09 Martie, 2007, 12:10:45 p.m.
Răspuns #25

black rose

hm....interesant topic :D...pai eu ii zic chiuchi...insa acest cuvant a avut un impas foarte mare asupra celor din jur carora li s-a parut foarte straniu...si s-a ajuns ca perietenii sa-mi  zica si mie la fel...e foarte amuzant...caci la inceput cand m-a auzt cum il strigam nici macar nu-l puteau pronunta :laugh:aparusera foarte multe derivate
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

11 Martie, 2007, 11:45:26 a.m.
Răspuns #26

valentina

De obicei ii spun pe nume,nu-mi plac poreclele.Dar il mai alint din cand in cand cu IUBITEL.Asta asa ca sa nu se simta neglijat .
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

11 Martie, 2007, 04:23:39 p.m.
Răspuns #27

diablo4u

uby,ingerash,bebitza,.................................,iar cand ne certam ii zic pe nume ca sa ne intelegem :D

12 Martie, 2007, 08:55:17 a.m.
Răspuns #28

pokemon

observ ca toti ne spunem pe nume cand ne certam  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

12 Martie, 2007, 05:32:43 p.m.
Răspuns #29

Escu

Global Moderator
eu nu pot sa dau din casa , dar sper ca v-am facut curiosi!
Let's put a smile on that face!