Iubit, in 2 saptamani?

???Nu cred ca exxista asa ceva. Cred in dragoste la prima vedere dar nu cred si-n iubit. Chiar de-i dregoste la prima vedere nu poti spune ca-i iubitul sau iubita ta.
Hm! chiar acum citind asa mai mult pe love time, am ajuns sa inteleg pentru ce tinerii din ziua de astazi indrageste atat de mult concubinajul. Se intalnesc fuguta, schimba intelesul fluturasilor din stomac cu ,,hai in pat''(sa nu va fie cu suparare asta-i adevarul), romantismul il lasa la intrarea in cluburi sau discoteci. sincer voi stiti ce-i acea o seara romantica intr-un restaurant si nu club? o promenada pe o alle de parc iar o cofetarie?Ma rog n-are importanta, continui mai departe ideea cu concubinajul. Dupa zmotoceala din pat ca numai dragoste nu este, fetele alearga lesinate(asta-i adevarul) dupa ei, acestia ,masculi feroce isi spala manutele si pleaca, si poate pe buna dreptate caci prada a fost devorata. El, masculul ,n-a mai simtit acea tensiune pentru care trebuie sa lupte.nu puteti nega, asta-i adevarul .Mai jalnic decat animalele din jungla care au un adevarat ritual de iubire pana sa-si prinda iubita.
Apoi un alt act placut concubinajului sunt ,,imi iau jucariile si plec, ori cand vreau'' Uite asa ma fatai pe usa pana cand ma satur ,lipsind astfel orice obligativitate de cuplu, dupa care unul dintre ei, intr-o perioada mai lunga sau mai scurta se mai concubinizeaza si cu o alta sau un altul si incep crizele de gelozie, cam ce vedeti pe primatv, la aia inselatii. Mai dar au tupeu femeile astea inselate care traiesc in concubinaj sa angajeze pe cineva sa-l urmareasca pe masculul in calduri sau femeia aflata si ea in calduri cu unul mai mic decat ea cu vreo 5 ani, gerovitalul.
Imi cer scuze pentru cele postate, nu au nici o legatura bu biataanhelik, ei vreau sa-i spun sa nu devina posesiva, nu-i un bun al ei, sa-i lase libertatea de care el are nevoie caci are o alta varsta, si el sa-ti dea aceasi libertate normala pentru varsta ta. Nu pot sa-ti spun prudenta, iti spun ai grija si gandeste limpede pune in balanta si varsta si jobul lui