10 Octombrie, 2025, 08:46:53 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: buna!  (Citit de 6153 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

28 Martie, 2006, 07:59:20 p.m.
Citit de 6153 ori

black rose

am pasit prin aceasta lume si nu mai pot pleca...sper sa ma primiti si pe mine...

Black rose
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

28 Martie, 2006, 08:03:10 p.m.
Răspuns #1

cv

Vizitator
 :) bun venit, esti cu adevarat... elegant. Sper sa aflam mai multe si despre parfumul unui... black rose

28 Martie, 2006, 08:04:03 p.m.
Răspuns #2

alexia

Bine ai venit!  :D Si ai dreptate in privinta lumanarii!  ;)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

28 Martie, 2006, 08:06:58 p.m.
Răspuns #3

black rose

cu adevarat eleganta ;D.Multumesc pt aceasta primire,deja incep sa ma simt ca acasa :)
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

28 Martie, 2006, 08:16:55 p.m.
Răspuns #4

sunshine

Sper sa nu mai pleci, bine ai venit .
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

28 Martie, 2006, 08:44:50 p.m.
Răspuns #5

Daniela

Vizitator
Bine ai venit! :)

28 Martie, 2006, 09:11:42 p.m.
Răspuns #6

charlie

asa cum au zis si ei... bine ai venit
You believe but what you see
You receive but what you give

28 Martie, 2006, 10:25:26 p.m.
Răspuns #7

black rose

;) ms mult pt primire sigur nu mai plec asa curand

28 Martie, 2006, 10:27:15 p.m.
Răspuns #8

gyulya_28

ma bucur ca pasesti alaturi de noi pe aceste taramuri eterne fi binevenita  :-*
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

29 Martie, 2006, 01:44:17 p.m.
Răspuns #9

ONLY DESIRE

bine ne-ai gasit.....si daca deja te-ai hotarat sa nu mai pleci e bine! :D ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

29 Martie, 2006, 05:30:37 p.m.
Răspuns #10

crocantzel

Vizitator
Un calduros BINE AI VENIT si din partea mea...

29 Martie, 2006, 06:00:03 p.m.
Răspuns #11

desdemona

a venit si un fluturas in intampinarea ta!cu un zambet furat de la cea mai frumoasa floare,iubirea,iti urez un bun venit!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

29 Martie, 2006, 10:09:46 p.m.
Răspuns #12

Lady Allia

Bine ai venit in aceasta lume...! Este o lume care creeaza dependenta..., dar o dependenta minunata de care nimeni nu vrea sa scape...
Este un loc frumos cu suflete calde si primitoare..., un loc in care iubirea este la ea acasa, iar pietenii stiu sa fie cu adevarat prieteni!

30 Martie, 2006, 03:24:15 p.m.
Răspuns #13

black rose

cu adevarat un taram binecuvantat si etern.mutumesc mult pentru dragostea si caldura cu care m-ati intampinat.deja mi se pare ca visez.....nu credeam ca Dumnezeu a scapat atati ingeri pe pamant si mai ales ca-i voi gasi uniti in lumea dragostei.
          am ramas eclipsata total de acesta lume binecuvantata si ideala totodata.

30 Martie, 2006, 07:46:31 p.m.
Răspuns #14

furia ingerului

Vizitator
Bine c-ai venit iti urez si eu. Sa-ti fie sederea aici placuta si nu-ti lua acasa numai visele altora, ia aminte si la incercarile lor.