10 Octombrie, 2025, 05:29:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: help me! plsss  (Citit de 8016 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 Martie, 2006, 06:25:49 p.m.
Citit de 8016 ori

black rose

of.................inima imi este in doliu..........rogu-va salvati-ma
           povestea mea incepe cam asa:dragoste la prima vedere de un baiat pe care toti din familia mea il acceptau dar el era deja indragostit de altcineva din cauza careia suferea enorm de mult.acest lucru l-a facut sa ne despartim...........dupa 8 luni de suferinta am cunoscut unalt baiat care prin felul cum vorbea si mesajele pe care mi le trimitea ma facea sa ma simt centrul universului......dar din pacat prima iubire nu moare niciodata si eu nu am reusit sa tin la acest baiat.de fapt tieam la el dar ca la un prieten...........si imi trimitea forte multe mesaje pe zi cum ca ma iubeste si nu poate trai fara mine....acest luru m-a determinat sa-i zic adevarul...am vorbit cu el si el mia cerut o luna la dispozitie sa-i mai acord o luna pt a ma cuceri....binenteles am acceptat...totul pt mine era un chin din cauza faptului ca nu tineam la el si nici nu prea imi placea mosul lui de a vorbi si a se imbraca...si i-am trimis un mesaj prin care i-am zis adio folosind niste cuvinte putin mai reci....dar neavand semnal el inca nu primise mesajul cand m-am intalnit cu el.atunci imi spune ca mama lui care lucreza in italia e paralizata pe partea dreapta.......era distrus saracul :( :'(si binenteles eu nu am mai zis nimic.....mai pe seara el primeste mes meu, ma suna si doar imi multumeste pentru mesaj si imi inchide telefonul in fata!
          va rog ajutati-ma! ce sa fac?sa ma impac cu el pt a-l sprijini sau sa las lucrurile sa decurga de la sine?
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

30 Martie, 2006, 06:33:46 p.m.
Răspuns #1

sunshine

Nu stiu ce intelegi prin a te impaca cu el.Poti ff bine sa-i explici ca vrei sa ramaneti prieteni, desi cred ca ii va fi greu, avand in vedere ca te iubeste. Sau poti sa-i mai trimiti un mesaj in care sa-i spui ce simti si ca vrei sa fii alaturi de el , sa aibe cu cine vorbi acum, cand mama lui e bolnava.Poate te va ierta si va dori sa-i fii alaturi ca prietena. Succes, vei avea nevoie.Viata e tare pacatoasa.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

30 Martie, 2006, 07:24:56 p.m.
Răspuns #2

furia ingerului

Vizitator
Fara a fi neaparat vina ta, nu meriti acel baiat. Lasa-l in pace fara a mai interveni in viata lui si asa destul de complicata. Tu nu-i poti da ce simte el ca are nevoie de la tine si este o greseala impardonabila sa se puna problema vreunei forme desuete de amicitie acolo unde sunt sentimente din partea lui. Isi va reveni mai bine fara tine mai ales ca tu nu poti vindeca paralizia iar orice forma de alt ajutor moral nu-si are locul daca nu ai altceva pt. el. Parerea mea.

30 Martie, 2006, 07:31:46 p.m.
Răspuns #3

buburuza

Nu face aceasta greseala,nu te impaca cu el doar pt a fi alaturi de el si al ajuta sa treaca peste aceste momente grele din viata sa.Incearca sa-l pastrezi ca prieten,vorbeste deschis cu el explicai cat suferi,explicai ca-l vrei foarte mult ca prieteni si ca este intradevar un om minunat dar inima ta e data.Dupa acest pas vei putea sa incerci sa-l ajuti in legatura cu problemele pe care le are.O sa ii faci si mai rau daca vei incepe dinou relatia cu el mai ales acum cand stie ca defapt tu iubesti o alta persoana si in plus nici tu nu te vei simti bine langa el asa cum ai spus.Iti urez multa bafta draga noastra si ai grija de tine si de sufletele de langa tine multi pupici si astept vesti de la tine
lumea e perversa fii diferit de ea

30 Martie, 2006, 08:15:36 p.m.
Răspuns #4

cv

Vizitator
cred ca trebuie sa lasi lucrurile asa. nu-ti place baiatul, ai scris ce ai simtit...  despartirea e ceea ce-ti doreai. daca il acceptai ca prieten nu i-ai fi spus rece ce era de zis, faceai totul sa inteleaga ca il apreciezi.
acum i-ai da doar mila. mila pe care poate intr-un moment greu n-ar percepe-o si l-ar face sa tina si mai mult la tine... sau ar simti-o si l-ar face nefericit.
daca te intereseaza imaginea ta  spune-i doar care a fost ordinea mesaj intalnirea voastra. 

03 Aprilie, 2006, 03:25:57 p.m.
Răspuns #5

black rose

multumesc mult pt parerile voastre dragii mei....chiar au dat rezultate...mi-am luat inima in dinti si am vorbit cu el.....i-am explicat totul....desi el stia inca de la inceput ca e posibil sa nu-i pot raspunde sentimentelor lui......i-am zis ca mi-ar placea sa ramanem buni prieteni.....si ca vreau sa-i ofer tot sprijinul meu dar in calitate de prieten doar atat.....recunosc mi-a fost greu sa-l conving sa ramanem prieteni dar pana la urma a acceptat si acu suntem amici......... :) :)

P.S.:multumesc inca o data din inima pentru ajutorul acordat
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

18 Mai, 2006, 01:06:10 a.m.
Răspuns #6

valentina

Ca sa te linistesc,am trecut si eu prin asta(baiatul te iubeste,tu nu-i raspunzi cu aceeasi moneda)dar nu-i nimic,trebuie sa-l faci sa inteleaga si sa-i spui ca-i poti oferii daca se multumeste doar cu sprijinul tau de prieten si nimic altceva.Daca te iubeste asa cum zice va intelege chiar daca ii este greu,si va accepta prietenia ta.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

18 Mai, 2006, 11:26:13 a.m.
Răspuns #7

black rose

ms mult de tot de sfat. asta am si facut dar el nu a aceeptat sa ramanem prieteni...mi-a zis ca daca nu putem fi impreuna prieteni niciodata...si iaca-sa am terminat-o cu el...fara macar a ramane prieteni....stiu ca voi fi cruda....dar mie nu-mi pasa...acum sunt fericita pt ca sunt cu altcineva...nu funt foarte indragostita dar tin la el foarte mult....si deocamdata sunt fericita ;D

18 Mai, 2006, 04:20:29 p.m.
Răspuns #8

serenity82

Tot ce iti doresc si sper e sa te merite  ;D si nu uita Cand Dumnezeu inchide o usa deschide undeva o fereastra.  ;) Asa ai patit si tu dar fi linistita o sa-si gaseasca fericirea si sper ca mama lui se va face bine :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

18 Mai, 2006, 04:39:52 p.m.
Răspuns #9

black rose

si eu sper...acum nu mai stiu nimic de ea(daca nu mai vorbesc cu el)....cat despre celalalt...e la seminar dar sa nu credeti ca e usa de biserica ;D ii fuge mintea...ma inteleg deocamdata bine ...nu ma plang desi as vrea mai multa atentie din partea lui...cum el e la Iasi rareori ne dam beep-uri...ma asteptam sa primesc de la el dar de obicei eu sunt aceea care face primul pas...poate e si frica de a nu se termina de aceea incerc sa fac ca totul sa mearga bine...mai ales ca mama mea e o femeie credincioasa si isi dorea de mult sa fiu cu el...si o despartire nu ar face decat sa inrautateasca legatura mea cu mama...deoarece ea ar fi pus totul in spinarea mea....acum nu stiu...mi=e frica sa-l intreb ce simte pt mine..cred ca asta ar trebui sa o spuna cand simte si mai mult mi-e frica sa nu syfar din nou

19 Mai, 2006, 10:28:01 a.m.
Răspuns #10

serenity82

Draga mea te inteleg cum te simti totusi nu trebuie sa te impaci cu el doar pentru mama ta. si mama avea o problema asemanatoare si cand m-am despartit de fostul s-a suparat destul de tare pe mine dar a inteles, dupa ce am vorbit cu ea ca e viata mea si eu decid. daca totusi il iubesti si faci asta pt tine sincer risca. eu cu baiatul cu care vorbesc acum sunt cam in aceeasi situatie. eu il sun prima de multe ori eu spun hai sa ne vedem ce nu inteleg e ca atunci cand suntem impreuna e foarte atent si se vede pe fetisoara lui ca e fericit dar incerc  sa-l inteleg pt ca are licenta acum. Oricum relatiile la distanta sunt foarte grele si dor foarte tare cred ca ar fi mai bine si pentru tine sa il intrebi exact ce simte. Asa vei sti si care e pozitia lui si ce e mai bine sa faci. Cu mama ta incearca sa vorbesti si sa ii explici ca nu e vina ta ca se mai intampla ca doi oameni sa se desparta si ca acum nu e un capat de tara indiferent de credinta. Actioneaza ca dupa daca nu faci asta o sa-ti para rau, asa cum mi-a parut si mie. pup :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Mai, 2006, 01:33:22 p.m.
Răspuns #11

black rose

merci mult pt sfat lavinia...voi face asta desi iti marturisesc ca e foarte greu,,,aseara i-am trimis un mesaj...sa-i urez bafta pe azi ca are teza si l-am intrebat daca vine acasa...dar nu mi-a raspuns,mi-a zis insa mai demult ca nu are credit decat pt beep-uri si poate de aia...in schimb ieri mi-a dat multe beep-uri...si-a mai aadus aminte de mine ;D.....duminica e ziua lui ca il cheama constantin...iar pe 4 iunie e ziua lui de nastere...ce sa fac?sa-i iau cadou si acum si atunci...nu prea am bani :'(m-am gandit k pt duminica sa-i iau ceva simbolic dar nu stiu ce..... ???voi ce ma sfatuiti?

02 Iunie, 2006, 05:21:20 p.m.
Răspuns #12

black rose

uf...uf...iar va deranjeaza vechiul trandafir cu probleme...stiti doua saptamani nu am vorbit cu costi(prietenul meu)...pt ca nu a putut ajunge acasa...insa in tot acest timp mi s-a parut cam rece...mi se pare ca relatia dintre noi se raceste...bine nu pot sa zic...in prima parte a timpului mi-a mai dat un semn de viata(beep)...insa apoi a uitat si acest lucru...i-am trimis mesaje sa vad ce face pt ca mai vorbeam cu el pe mess dar foarte putin si imi mai spunea cum ii merge.Incercam sa-i acor putina atentie...dar incep sa ma satur pt ca simt ca numai eu fac totul in relatia asta...a venit acasa de miercuri si pana nu i-am dat nici un semn de viata nu a zis nimic...si mi-am luat inima in dinti si l-am sunat....mi-a zis k a avut trreaba si ca nu a mai putut intra pe mess...dar nu a avut timp pt un beep?(asa cred si eu)...incerc sa-i las o anumita libertate... dar ma enerveaza si ma supara...nepasarea lui...nu pot sa zic ca asa e tot timpul sunt perioade cand era foarte galant si atent......nu stiu ce sa mai fac...as vrea sa vorbesc cu el dar mi-e frica de reactia lui.....el e gemeni si stiu ca gemenii au nevoie de libertate...ce sa fac?cum sa-l iau ca sa ne fie bine...cateodata simt ca nu tine deloc la mine...cum sa-l fac sa se "indragosteasca" de mine(nu stiu daca cuvantul ales e tocmai bun) ce sa fac?

03 Iunie, 2006, 06:42:50 p.m.
Răspuns #13

afrodite7

incearca sa nu ii mai dai atata atentie!fa-l sa creada k esti si tu la fel de nepasatoare!lasa-l sa creada ca te poate pierde si vezi cum reactioneaza,daca nu ii va pasa prea mult inseamna ca nu merita sa suferi pentru el!incearca sa-l faci sa creada ca nu esti tot timpul la dispozitia lui si nu ii mai da de inteles ca tu stai in casa asteptand cu sufletul la gura sda iti dea el un beep sau sa te bage putin in seama!sa nu te supei dar am trecut aproximativ prin acelasi lucru si la mine a dat roade chestia asta doar ca la mine cred k e un pic cam tarziu!asta e parerea mea!iti tin pumnii
ca sa fi iubit trebuie sa stii sa iubesti!ca sa primesti iubire,trebuie sa stii sa daruiesti iubire!ca sa daruiesti iubire,trebuie sa te daruiesti intru totul

04 Iunie, 2006, 02:37:55 p.m.
Răspuns #14

black rose

merci mult afrodite :-*...fiii sigura ca voi pune in aplicare ce m-ai sfatuit.....
aseara m-am intalnit cu el...si l-am intrebat...bine eram foarte nervoasa pe el dar cand l-am vazut m-am inmuitat imediat.l-am intrebat de ce nu a mai dat nici un semn de viata si el mi-a zis ca a avut ceva probleme cu parintii....si l-am intrebat de ce nu a intrat pe net..de ce nu a datr nu beep...si mi-a zis ca a avut de facut proiecte..si a trebuit sa scrie la calculator si cat se mai odihnea se juca cu fratele lui (care invata cu el pt sesiune) Fifa... >:(...si l-am intrebat de ce nu a intrat pe mess cand a venit de la iasi...iar el mi-a zis ca a plecat la o slijba la o bisrrica...si mor de ciuda(de fapt i-am si zis) ca nu mi-a zis si mie...pt ca stia ca la acea ora voi fi libera.deci voi ce credeti din toata povestea asta?....trebuie sa precizez faptul ca atunci cand ne-am intalnit a fost foarte "dragastos"....ce sa mai fac?...
      oricum afrodite fii sigura ca voi face ce ai zis tu...apoi iti voi spune ce a iesit