05 Noiembrie, 2025, 10:18:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: un alt tu!!!  (Citit de 7115 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Martie, 2006, 02:36:29 p.m.
Citit de 7115 ori

black rose

daca ar fi sa dai timpul inapoi ce ai schimba?

eu as vrea sa imi petrec mai mult timp in natura (pt ca foarte rar o fac)sa ascult cantul pasarelelor,fosnetul frunzeleor,istorisirile copacilor,sa simt sarutul soarelui printre ramurile falnicilor martori a trecerii vremii
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

31 Martie, 2006, 03:14:17 p.m.
Răspuns #1

sunshine

As vrea sa-si recapete mama vederea, sa mai stau cu bunicii mei, sa am alta copilarie, alta adolescenta , sa ma nasc in alta lume , sa fiu iubita pentru ceea ce sunt, sa traiesc pe malul marii, sa ma trezesc in fiecare dimineata zambind si sa adorm la fiecare apus cu lacrimi de fericire.
« Ultima Modificare: 31 Martie, 2006, 03:16:53 p.m. de sunset »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

31 Martie, 2006, 04:18:43 p.m.
Răspuns #2

Lord_Saladin

Vizitator
as vrea sa ma nasc si sa traiesc in perioada interbelica...
Defapt oricand, numai nu in acest blestemat secol XXI...

31 Martie, 2006, 05:18:19 p.m.
Răspuns #3

desdemona

de ce sa dau timpul inapoi?am gresit mult..am invatat in aceasi masura...
poate m-as intoarce in ziua in care m-am nascut,dar sa am mintea de acum..sa stiu tot ceea ce stiu acum,....ee...visuri
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

31 Martie, 2006, 06:10:11 p.m.
Răspuns #4

alexia

Nu as vrea sa fiu "alta" si nu as vrea sa schimb nimic! Am acceptat toate provocarile vietii si am luat tot ce am putut! Si bune, si rele - nu le-as da la schimb!  :D As vrea doar sa am mai mult TIMP...
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

31 Martie, 2006, 06:30:55 p.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

as da timpul ianpoi...sa mai pot copilari o data,sa mai fiu fericita asa cum am fost in copilarie.
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

31 Martie, 2006, 06:55:02 p.m.
Răspuns #6

viulian

Administrator
Umm... eu nu as da timpul inapoi. Adica n-as schimba nimic, totul trebuie sa fie unde a fost pentru ca altfel n-as mai fi unde sunt acum..
Nu vreau sa insinuez ca mi-e prea bine, da' am totusi un sentiment de "cale parcursa" si daca ar fi sa incerc ceva ar fi sa inlatur momentele in care am suferit da' fara ele poate as fi mai banal asa...

31 Martie, 2006, 07:02:26 p.m.
Răspuns #7

cv

Vizitator
nu vreau sa dau timpul inapoi. chiar daca am gresit uneori, chiar daca am regretat un gest de acum 5 minute, sau o zi, sau... fiecare eveniment bun sau rau din viata mea l-a influentat pe urmatorul si poate n-as avea ceva la care tin tocmai pentru ca m-as feri de altceva. o alta eu? nu. sunt impacata cu mine. eu si... eu,  nu avem conflicte adevarate ;)

31 Martie, 2006, 10:55:02 p.m.
Răspuns #8

Guardian|Angel

Imi doresc sa am puterea sa fac viitorul asa cum vreau,si nu sa schimb trecutul!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

12 Aprilie, 2006, 01:14:56 a.m.
Răspuns #9

digitty

Nu as schimba nimic. Chiar daca am gresit,nu regret. Omul din greseli invata.  :P
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

12 Aprilie, 2006, 09:59:17 a.m.
Răspuns #10

cristina

As face ceva ce n-am facut cand a trebuit!si-acum regret nespus de mult!dar viata merge inainte cu bune si cu rele! :P
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"

12 Aprilie, 2006, 10:20:00 a.m.
Răspuns #11

crocantzel

Vizitator
Ma-s intoarce in liceu si as pune mana pe carte serios. Cat as vrea acum sa stiu ce ar fi trebuit sa invat atunci...

17 Aprilie, 2006, 11:19:01 p.m.
Răspuns #12

black rose

Omul din greseli invata.
mare dreptate ai1asa este.....in acest moment nici eu nu as schimba nimic...nu as avea puterea sa o iau de la inceput...am parcurs o buna parte din scoala vietii si am invatat destul de multe ca sa las totul acum si sa o iau de la inceput
intotdeauna cand incepi un nou drum vei intalni obsatacole,cel putin m-am obisnuit cu mine si nu mi-as dori sa fiu alta(doar 15%din des atat)
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

21 Martie, 2007, 05:50:24 p.m.
Răspuns #13

Just

Eu nu as vrea sa dau timpul inapoi pentru ca tot aici as ajunge,poate doar cu putine modificari.Tot ce am facut pana acum ,la vremea respectiva parea sa fie alegerea potrivita. Nu as vrea sa dau timpul inapoi si sa sterg suferintele pentru ca din ele am invatat si am primit experienta .Viata isi urmeaza calea ,iar trecutul il accept asa cum a fost el ,cu bune ,cu rele ,cu pierderi sau castiguri,cu reusite sau esecuri.
  Mi-as dori doar ca timpul sa fie rabdator cu noi,i-as incetini mersul caci cu fiecare zi ne rapeste mai mult vietii.
« Ultima Modificare: 21 Martie, 2007, 05:52:44 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

21 Martie, 2007, 07:58:55 p.m.
Răspuns #14

pokemon

nici eu nu as schimba nimic.
nu pentru ca sunt foarte multumita de mine,ci doar pentru ca imi place viata mea asa cum a fost,asa cum e ...cu bune si rele,cu greseli din care am invatat si altele din care insa nu am invatat...
chiar daca am suferit,suferintele m au ajutat si acum privesc in urma cu recunostinta....
ce mi as dori?
pai...mi as dori ca timpul sa se grabeasca,doar un pic,doar cateva luni....sa ma lase sa fiu aproape de EL,iar apoi as vrea sa inghete...
si daca nu se poate....as vrea sa pot dormi o primavara,o vara....si sa ma trezesc cu EL....
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.