11 Octombrie, 2025, 01:25:28 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: un alt tu!!!  (Citit de 6882 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Martie, 2007, 08:30:13 p.m.
Răspuns #15

Zantiala

Mai are rost sa ne gandim spre trecut ? Toti am avut partea noastra de greseli....
Putem schimba ceva ? Nu...

Cuvintele, faptele, actiunile sau inactiunile noastre raman inscrise in cartea vietii asa cum sunt, bune sau rele.
Nu ne mai ramane decat sa le contemplam in tacere, sperand, ca nu le vom mai repeta in viitor.
"Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni, care faureste oameni noi, creand cele mai mari valori morale"

22 Martie, 2007, 12:06:31 a.m.
Răspuns #16

Miss M.

Hmm ... ce-i drept tentatia e mare  ::) dar nu sunt sigura ca as ceda ... as pierde mult din ce am castigat cu greu si nu am nici o garantie ca daca as schimba ceva lumea mea ar fi mult mai frumoasa ... pentru ca viata este imprevizibila si ne surprinde la fiecare pas ... intamplari pe care acum le consideram fericite se pot intoarce impotriva noastra la un moment dat la fel cum si reciproca este perfect valabila .

Un alt " eu " sunt mereu ... pe masura ce trece timpul si invat mai multe despre oameni si despre viata ... in functie de locurile unde ma poarta destinul , in functie de greselile si lucrurile bune pe care le fac ... Am invatat din greseli , ale mele sau ale altora , mai mult sau mai putin ... cert este ca ma simt mai bogata in experiente si asta imi da o anumita siguranta . Am uitat cu timpul durerea unor clipe si am ramas cu lectia invatata . E important sa te impaci cu trecutul , orice ce-ar fi fost , oricat de mult te-ar fi durut , impaca-te cu viata ta si incearca sa conturezi azi amintiri frumoase pentru viitor ! 
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

23 Martie, 2007, 04:00:54 p.m.
Răspuns #17

katya1886

Buna intrebare! Un alt eu... nu stiu... oricare voi sunteti un alt eu si poate dorindu-mi altceva m-as regasi in vietile voastre... Sa nu fiu ceea ce sunt azi, desi nu ma plang de ceea ce mi-a fost dat sa traiesc, in fine, poate doar din cand in cand cand ma simt obosita de tot ce ma inconjoara. In orice caz, nu cred ca as vrea sa fiu vreo celebritate sau geniu, sa am putere, bani, toate lucrurile care pare ca ne absorb de la ceea ce conteaza cu adevarat. Mi-as dori sa fiu o persoana mai buna, mai plina de viata, spontana, sa pot minti fara sa ma simt vinovata, sa nu mai fiu o somnoroasa, sa nu fiu atat de idealista, sa am un loc al meu fara sa ma intreb care este acela etc, etc. Dar ma multumesc si cu ce sunt azi, poate daca mi se va da oportunitatea de a trai odata, voi alege altceva dar si atunci... voi vrea ceea ce am. :)
"... un suflet de nomad cu nostalgii sfasietoare, ma incindea dorul de duca, ma infrigura ispita plecarilor spre necunoscut."