10 Octombrie, 2025, 09:29:54 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: desigur ca sunt nou venita,dar ...ma primiti nu-i asa?  (Citit de 4544 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Martie, 2006, 11:56:08 p.m.
Citit de 4544 ori

valentina

Sunt o femeie care traieste intens si ma bucur de viata asta cu bune si rele.Sunt sotie,mama,sora,nasa si toate cate se mai poate fii...Sunt femeia-copil care se simte mai mult copil decat om matur,sunt ceea ce mi-am dorit sa fiu,sunt totul...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

01 Aprilie, 2006, 08:09:21 a.m.
Răspuns #1

sunshine

Bine ai venit , TOTUL! :-*Sper sa ramai asa pt toata viata.Si eu am fost ca tine insa viata mi-a rapit o buna bucata din intreg si am ramas doar EU.Aici esti alaturi de o alta viata , de vis si speranta.Sa ramai cu noi, orice val va trece peste tine, avem corabii si pirati care sa te salveze, avem printi si domnite care sa te bucure , avem trubaduri care sa-ti incante auzul, avem castele primitoare, avem multa iubire.
 BINE AI VENIT! :-* :)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

01 Aprilie, 2006, 11:09:57 a.m.
Răspuns #2

Lady Allia

Bine ai venit Femeie-Copil... :) :-* :)..., bine ai venit! Pentru lumea ta frumoasa pe care ai descris-o, aici este un loc numai bun pentru a poposi, pentru a-ti intinde sufletul la "umbra" calda si blanda a altor suflete, a altor povesti, a altor vise.
Sper sa te simti bine alaturi de noi...aici avem o familie frumoasa si mare...aici stim sa radem si sa plangem impreuna, desi cateodata maiploua peste noi, dar...asta este o familie nu?...Zilele daca ar fi numai soare ar fi monotone..., din cand in cand sunt frumoase si ploile de primavara... :).
Sa iti pastrezi sufletul mereu tanar si iubirea mereu intensa...!
Bine ai venit!

01 Aprilie, 2006, 11:36:14 a.m.
Răspuns #3

Lorelei

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Aprilie, 2006, 03:51:39 p.m.
Răspuns #4

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

01 Aprilie, 2006, 07:47:16 p.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

bine ai venit,bine ne-ai gasit.....sedere placuta!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

01 Aprilie, 2006, 09:58:38 p.m.
Răspuns #6

Guardian|Angel

Bine ca ne-ai gasit...femeie"multifunctionala" ;D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Aprilie, 2006, 01:35:53 a.m.
Răspuns #7

alexia

Am stat la panda si am asteptat sa apari sa spun si eu bine ai venit si nu uita: aici intra cine vrea si iese cine poate!  ;)
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

03 Aprilie, 2006, 07:57:39 a.m.
Răspuns #8

Strumfita

Bun venit!  :-* si speram ca o sa ne incanti  cu prezenta ta cat mai mult timp  :D
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?