Hai sa vezi si parerea unei fete... Cred ca e important ce varsta aveti. Adica ma gandesc ca in clasa a noua de pilda m-as fi speriat poate daca ma trezeam cu un sarut si poate dadeam inapoi chiar daca initial ma tentase ideea. Pe de alta parte pana in clasa a doisprezecea lucrurile s-au schimbat radical. Intr-a douasprezecea as fi considerat destul de stingher un moment d'asta pus in cuvinte, in care primeam declaratia/propunerea, desi daca m-ar fi tentat ideea nu ziceam nu

, dar as fi preferat sarutul, ba chiar m-ar fi incantat

Acuma in cazul in care raspunsul ei este unul negativ, cred ca nu mai are importanta daca ti-a refuzat propunerea sau sarutul. Nu? Pana la urma tot aia e, ba mai mult, sarutul il mai motivezi ca impuls de moment, atmosfera, nu stiu, nebunie de o clipa, pe cand asa o propunere/discutie e clar ca e gandita, premeditata. Zic si eu...
Acuma, ceea ce am scris e punctul meu de vedere, dar stii cred cat de diferite suntem unele de altele... (asta ca poate tot nu erai suficient de confuz

)
Pana la urma nu trebuie sa te decizi de-acasa ce vei face, vezi si tu la fata locului, poate simti cum e mai bine.