11 Octombrie, 2025, 12:05:30 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: oare si ea vrea?..sa ii vorbesc?  (Citit de 11465 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Aprilie, 2006, 03:36:03 p.m.
Citit de 11465 ori

bogdan03

Pai...Am cunoscut o fata pe care sincer nu o plac .. e slaba si nu ma atrage in mod deosebit asa cum fac alte fete..cel putin nu fizic..Suntem colegi de liceu si nu am vb cu ea pana acum o luna deloc si suntem in liceul ala de 4 ani... am intalnito la meditatii. Dupa cum am spus nu am fost atras de ea dar am rugato pe profa sa ne puna sa facem meditatii impreuna pt ca nu prea aveam ce face si am zis ca ar fi mai interesant... Acum am inceput sa ma indragostesc de ea dar nu vreau sa fac greseala pe care am mai facut-o cu alte fete si sa o abordez prea devreme ...asta si e motivul pt care scriu aici..ce sa fac? sa ma duc sa vb cu ea? am iesit cu ea cand terminam meditatiile in parc etc si am fost impreuna si la biliard... chestia e ca imi da o senzatie ciudata ca ar vrea sa fie cu mine dar cateodata ca nu vrea. ma intrebat ce impresie am despre ea....?!!! deci? ea e varsator ca si mine si imi place ff mult imi place sa fiu langa ea.. ma simt in largul meu.. e altfel... dar daca ii zic asta si ea se sperie?...!! ASTA E MAREA MEA DILEMA.... sa ii zic ? si cum?

03 Aprilie, 2006, 03:52:19 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Mie mi se pare ca s-ar speria, ce sa zic..

Adica gandeste-te ca te plimbi cu o tipa prin parc (o alta tipa) si tipa te trage de-oparte si-ti zice tot oful care il are pe inima despre tine. Nu ti s-ar parea ca a fost prea mult, prea repede ?
Cred ca cel mai bine verifici ce simte ea daca incerci sa o saruti la sfarsitul unei plimbari, dupa ce o duci acasa. Atunci e clar ce si cum.. daca te respinge cu scuze de genul "e prea devreme", sau intoarce obrazul, sau orice altceva - ea nu vrea decat plimbare de la tine.. si nu sa se daruiasca in totalitate.

O sa ai timp sa-i spui tot ce simti, dupa ce veti fi impreuna :) inainte insa daca ii arati ca iti pui inima in tava pentru ea.... ea de ce ar mai lupta sa te aibe ? Mai ales ca face si nazuri ca ba te vrea ba nu te vrea. Daca se joaca sa vada cat ii tine, si dupa ce te indragostesti de ea zice ca vrea sa fiti doar prieteni ?

Mai ai rabdare putin.. oricum daca e sa fie ceva intre voi va fi, caci tipa se va gandi la tine si altii nu vor mai avea sanse cu ea.

03 Aprilie, 2006, 04:21:38 p.m.
Răspuns #2

bogdan03

cand am zis sa vb cu ea nu mam referit sa ma duc sa ii zic ca sunt mort dupa ea ci pur si simplu ca imi place ca ma simt bine cu ea si daca ar vrea sa incerca sa avem o relatie...dar e cam copilaresc ...nu? ar ttrebui sa fie direct  cu un sarut.....dar daca nu iese faza e mai nasoala...avand in vedere ca ma vad cu ea la scoala in fiecare zi....asa dac pursi simplu o intreb nu e mai bine?

merci mult de raspuns

03 Aprilie, 2006, 04:33:06 p.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
Pai cam e rece sa faci asa cum zici tu, ca doar nu propui o afacere sa zici direct in fata ca uite, astea sunt dorintele/asteptarile mele si eu asta vreau sa obtin in urma contractului.. Plus ca gandeste-te, ea poate sa inteleaga ca tu ai nevoie de ea, adica in loc sa o apreciezi pentru ca iti place, pentru calitatile ei, tu o vrei ca ai descoperit ca te face sa te simti bine - si treci si drept egoist.

Un sarut mi se pare cat se poate de natural.. Mi-a placut zicala aceea, ca o femeie iarta mai usor un barbat care isi incearca sansa decat unul care lasa sansa sa treaca.

Ma rog, asta e parerea mea, cuvintele mi se par ca mai mult strica la inceputul unei relatii.. Tu decizi ce e mai bine pentru tine :)

Success!

03 Aprilie, 2006, 07:15:09 p.m.
Răspuns #4

Lorelei

Hai sa vezi si parerea unei fete... Cred ca e important ce varsta aveti. Adica ma gandesc ca in clasa a noua de pilda m-as fi speriat poate daca ma trezeam cu un sarut si poate dadeam inapoi chiar daca initial ma tentase ideea. Pe de alta parte pana in clasa a doisprezecea lucrurile s-au schimbat radical. Intr-a douasprezecea as fi considerat destul de stingher un moment d'asta pus in cuvinte, in care primeam declaratia/propunerea, desi daca m-ar fi tentat ideea nu ziceam nu  ;D, dar as fi preferat sarutul, ba chiar m-ar fi incantat  ;)
Acuma in cazul in care raspunsul ei este unul negativ, cred ca nu mai are importanta daca ti-a refuzat propunerea sau sarutul. Nu? Pana la urma tot aia e, ba mai mult, sarutul il mai motivezi ca impuls de moment, atmosfera, nu stiu, nebunie de o clipa, pe cand asa o propunere/discutie e clar ca e gandita, premeditata. Zic si eu...
Acuma, ceea ce am scris e punctul meu de vedere, dar stii cred cat de diferite suntem unele de altele... (asta ca poate tot nu erai suficient de confuz  ;D ;D)

Pana la urma nu trebuie sa te decizi de-acasa ce vei face, vezi si tu la fata locului, poate simti cum e mai bine.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

03 Aprilie, 2006, 07:17:25 p.m.
Răspuns #5

Iosif

Daca vezi ca vrea, sarut-o! ;) Eu asa am facut si nu regret. Nu lasa timpul sa treaca degeaba. Daca te va accepta e bine, daca nu macar stii o treaba. Eu zic sa asculti de Iulian, ca stie el ce zice :)
« Ultima Modificare: 03 Aprilie, 2006, 07:26:37 p.m. de Joey »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

03 Aprilie, 2006, 08:16:42 p.m.
Răspuns #6

Strumfita

Parerea mea e ca ar trebui sa o iei cu un sarut  ::). E mai .. frumos . Bine zice Lorelei motivele alea, nici nu mai am ce adauga.
     Deci .. pe scurt .. sarut  ;D
     Succesc  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

03 Aprilie, 2006, 08:22:38 p.m.
Răspuns #7

charlie

hai ca te'au invatat bine ... pana la urma, ce ai de pierdut ?
You believe but what you see
You receive but what you give

03 Aprilie, 2006, 10:36:44 p.m.
Răspuns #8

bogdan03

uau ... va multumesc... chiar imi place forumul asta...o mica familie... dap asa voi face o voi saruta dar nu asta era tocmai principala problema.. eu am scris acolo ca nu stiu ce sa fac sa o las sa mai treaca timp sa ma mai bag pe sub pielea ei sau sa incerc acum?...cum am facut cu alte fete si care s-au cam panicat...? si suntem a 12 a . Problema este ca sunt RXTREM de confuz.. ea pare ca vrea pt ca e super draguta cu mine si tot felul de scene de apropiere... etc dar au fost si momente cand intr-o discutie profa cu care facem meditatii a intrebato dac are un prieten si ea a zis ca nu inca dar ca .... ceva de genul ca nu mai dureaza mult pana o sa aiba unu...eu acum ce sa zic?...era aluzie la mine sau sunt eu bou si ea prea de treaba?.....
Oricum va multumesc la toti sunteti super de gasca...   <<< ASTA ERA IDEEA PRINCIPALA!!!

03 Aprilie, 2006, 10:41:54 p.m.
Răspuns #9

Strumfita

Eu cred ca era aluzie la tine , sau daca nu atunci era un fel de a spune "grabeste-te ca poate vine altul si ma fura inaintea ta".  ;D
    Parerea mea e ca ar trebui sa incerci cat mai curand .  ::)
     :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

03 Aprilie, 2006, 10:55:01 p.m.
Răspuns #10

bogdan03

ok merci mult ingeras.... :-*  asa o sa fac..

04 Aprilie, 2006, 11:12:07 a.m.
Răspuns #11

charlie

si daca nu iese.... ramai cu boul  ;D

just kidding.
You believe but what you see
You receive but what you give

04 Aprilie, 2006, 01:47:32 p.m.
Răspuns #12

Iosif

Atunci cand vezi ca vrea o saruti. Punct.

Nu are sens sa rationalizezi atat!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

04 Aprilie, 2006, 02:13:43 p.m.
Răspuns #13

black rose

nu mai filosofa atata.treci la actiune!mai ales daca ti-a si dat de inteles si sunt de acord cu sad angel....cred ca la tine sa referit...si eu sunt fata si as fi facut la fel....fetele isi dau repede seama ce anume vor baietii de la ele ...e vorba de instinct...eu cred ca incearca sa te atraga,cum spuneai si tu prin gesturi,anumite situatii dar totodata te si respinge ca sa vada cum reactionezi...si mai ales te incearca ca sa-si dea seama daca vrei ceva mai mult sau doar o aventura...metoda asta am incercat-o si eu...ca si ceilalti zic sa treci la actiune....o viata ai si trebuie sa o traiesti din plin....daca te refuza macar vei fi impacat ca ai facut-o.....(nu cred ca ai vrea sa te intrebi mai tarziu ca...cum ar fi fots daca sau ceva de genul asta)bafta si sper sa auzim de bine!!!;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

04 Aprilie, 2006, 07:44:34 p.m.
Răspuns #14

bogdan03

ok  ok asa o sa fac... dar azi nu am avut cum.. si la scoala nu cred ca e prea indicat...oricum chiar si la scoala ..roiau colegele ei pe langa mine?!!!!! eram pus la perete.... ;D :D :D :D :D :D   acum ca problma e ca sa nu devina dezinteresata.. ias lasa niste mesaje pe net care sa ii dea de gandit  si sa o faca sa fiarba putin... dar .. ce sa scriu? ar merge?

merci all
bye