10 Octombrie, 2025, 05:41:38 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: sal'tare  (Citit de 5449 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Aprilie, 2006, 10:59:28 a.m.
Citit de 5449 ori

gen

sal'tare!
primiti si o babuta printre voi?

07 Aprilie, 2006, 11:15:51 a.m.
Răspuns #1

sunshine

Daca  e loc de o mamaie ca mine, de ce nu ar fi pt o batranica mai tanara ca tine? ;D :-*Bine ai venit, in sfarsit ma simt si eu in largul meu, acum suntem 2, poate facem un club ::) ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

07 Aprilie, 2006, 11:16:20 a.m.
Răspuns #2

Iosif

Ce ma puteti enerva voi femeile!
Deci mai... daca nu ai 80 de ani sa nu te mai aud cu asemenea "recomandari"! Da?!

Si da, te primim si daca esti minora si daca ai 80 de ani! Bine ai venit!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

07 Aprilie, 2006, 11:57:13 a.m.
Răspuns #3

gen

yupii, ce ma bucur.
so, ma numesc gen, prescurtare de la un nume luung cat o zi de post, am implinit oaresce varsta de ziua pacalelii, am un baietel care face 6 ani in mai (am copilarit pana tarziu, deh) si caruia i se clatina un dinte :'( , imi plac cartile si muntii (asa suntem noi astia de la mare  ;)) si... ma mai intrebati voi daca mai vreti sa stiti altceva. ;D

07 Aprilie, 2006, 12:27:53 p.m.
Răspuns #4

sunshine

Sa-ti traiasca baietelul sa te bucuri de el.Si........am mai vrea sa stim cam cat ai copilarit? ;D :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

07 Aprilie, 2006, 12:33:47 p.m.
Răspuns #5

gen

pai, sa tot fie 30 de ani de copilarie! singura la parinti, nu ma-mpingea nimeni la maritat. doar ai mei saracii, erau innebuniti (sau inebuniti? niciodata nu stiu cum se scrie inebunit, inecat, cu 2 n sau cu 1 :-[) ca nu li se mai marita fata!

p.s. multam de urare. si tie la fel daca ai.

07 Aprilie, 2006, 12:43:30 p.m.
Răspuns #6

Lorelei

Bun venit, gen. Hmmmm... e un post pe undeva care intreaba de media de varsta pe forum, si acolo exista o categorie distincta cica 26-40. Ne incadram toate vad  ;D ;D ;D Asa ca partea cu "babuta"...  :D

(innebuni, innora, innoda etc se scriu cu 2n pt ca vin de la nebun + prefix "in", nor + prefix "in", nod + prefix "in". Dar a inota e cu un singur n ca nu vine de la nimic, adica nu este un compus derivat, ci asa e cuvantul ca atare. - ma chinuie talentul, ce vrei  :D)

Sa-ti traiasca voinicul, sa te bucuri de el si sa ne citim cat mai des.  :-*
« Ultima Modificare: 07 Aprilie, 2006, 12:55:23 p.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Aprilie, 2006, 12:55:18 p.m.
Răspuns #7

gen

lorelei (a lu'teodoreanu? ;D) multam de lectie. e grele cu gramatichiile.
si multam si de urare.

07 Aprilie, 2006, 12:56:19 p.m.
Răspuns #8

Lorelei

a lu' heine intai si apoi si'a lu' teodoreanu poate...  ;D ;D

Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

07 Aprilie, 2006, 02:59:44 p.m.
Răspuns #9

Strumfita

Bun venit ... hmm .. nici mie nu imi place partea cu "babuta" .. nu te cred  :P. Oricati ani am avea.. tot copii ramanem .
   Joey .. la faza cu minora faceai referire la mine?  ;D Ma dau batuta .. is minora ..  8)
    :-* :-* si sedere placuta.
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

07 Aprilie, 2006, 11:07:15 p.m.
Răspuns #10

crocantzel

Vizitator
Bunica-mea are o vorba, anume ca nu e batrana, ci doar nascuta de mai mult timp...Si are aproape 70 de ani. Asa ca mai ai  pana la batranete. Apropo, ia sa-l iei si pe junior pe aici, sa ne ocupam de el ;D Si asa imi plac copiii tare mult si pana mai imi vad nepotii mai e...

Aaa, era sa uit ce e mai important...BINE AI VENIT!

09 Aprilie, 2006, 08:34:14 p.m.
Răspuns #11

black rose

atata timp cat esti o babuta cool bunm venit printre noi....si niciodata nu esti  batran pentru ca sufletul e mereu tanar.sper sa te simti cat mai bine alaturi de noi astia mai batrani ;Dpt ca in lumea asta tu esti cea mai tanara dintre noi.
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

14 Aprilie, 2006, 09:15:11 p.m.
Răspuns #12

valentina

desigur, fii bine venita.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume