Nopti de vis... Barbatul care mi-a oferit cele mai frumoase nopti a plecat... Nu mai stiu nimic de el . De cateva luni traiesc doar cu speranta. Traiesc cu speranta ca poate ma va cauta din nou. Traiesc cu speranta ca poate va reveni din nou in viata mea. Ma gandesc tot timpul la el. As vrea sa-i spun ca mi-e dor..mi-e dor de el; de felul in care numai el stia sa ma alinte ,de buzele lui, ochii lui...de tot ce aveam impreuna. As vrea sa-i spun ca-l iubesc dar nu pot! El nu mai are incredere in mine. L-am ranit fara sa vreau. N-am vrut , dar am facut-o. Si a plecat...si a luat cu el tot. Tot ce aveam mai frumos. A luat cu el pasiunea... noptile de amor...ah, cat ne iubeam...cu nebunie, cu foc si patima.
As vrea sa-l intalnesc, sa-l vad . O clipa macar, mi-ar fi de ajuns. Poate mi-ar potoli un pic dorul ...dorul nebun. Am incercat sa-l uit dar nu pot. Imaginea lui imi apare mereu in minte. Pentru mine el este unic. Nu pot sa-l inlocuiesc. Am incercat. N-am reusit. Nu stiu ce sa fac. Ma doare dorul, ma dore iubirea care o simt pentru el, ma doare ca nu-i pot spune. Nu indraznesc sa-l caut .Mi-e frica de reactia lui. N-as suporta sa ma respinga...Ma doare ca nu mai pot plange. Nu mai am lacrimi. Am plans prea mult. Si oricum lacrimile nu au puterea sa- l aduca inapoi. Daca ar sti cat de mult imi lipseste, daca ar sti cat de mult il doresc, daca ar sti ,s-ar intoarce...
Barbatul care m-a facut fericita a plecat...Unde esti iubirea mea? Intoarce-te in ''lumea noastra" . Ah,''lumea noastra '', doar tu stii ce inseamna. Atunci cand ne intalneam totul era atat de frumos incat aveam impresia ca suntem in alta lume . Si acea lume, noi, am numit-o intr-un fel anume...doar tu stii raspunsul...te rog intoarce-te. Am nevoie de tine de noptile de vis.....unice, incredibile... Te iubesc!