10 Octombrie, 2025, 09:40:50 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Oameni buni e primavara in tot ce ne-nconjoara,miroase a iubire,dorinta,speranta  (Citit de 2734 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Aprilie, 2006, 01:44:32 a.m.
Citit de 2734 ori

valentina

Miroase a primavara,a iubire,a tot ceea ce ne trece prin minte.Odata cu venirea primaverii si a timpului acesta insorit,ne rasare in suflet speranta unei noi iubiri sau a uneia vechi,ba chiar a celei prezente .Sunte-ti de acord cu mine?Sau inca va lasati prada dezamagirilor trecute?A-s vrea sa va fac sa vedeti viata asa cum o vad eu ,azi,acum in prag de primavara,plina de culoare,viata si lumina.Char si cand ploua totul e minunat,plin de bogatie ,sufletul isi revarsa apele peste noi toti.
Eu asa vad azi,totul.va doresc sa aveti o primavara asa cum o vad eu:luminoasa,calduroasa,plina de culoare si bucurii.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

18 Aprilie, 2006, 05:06:18 p.m.
Răspuns #1

desdemona

:) este atat de frumos ce spui..parca aud un zambet..o iubire...un suflet...

Dar nu...se aud plansete...se aude o apa care ne spala...ne curata de zambet,de iubire ,de suflet...

Haide!a venit primavara...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Aprilie, 2006, 11:27:05 p.m.
Răspuns #2

digitty

Dap...miroase a iubire... iubesc?? ;D sper ca da.... ::)

Primavara..primul anotimp din an...un nou inceput. Inceputul unei frumoase povesti de dragoste sau inceputul unei noi etape in viata noastra. In primavara aceasta am cazut pentru prima data cu rolele, am fost pentru prima data singura la Bucuresti, si poate poate (cu putin noroc) voi iubi cu adevarat pentru prima data.

Soarele straluceste prea frumos ca sa fi trist.

Au inflorit floricelele in parculet...de fapt au inverzit pomisorii,ca floricelele s-au dus de mult ;D Nu conteaza asta...ideea e ca totul prinde viata  :)
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.