10 Octombrie, 2025, 09:29:45 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ma intreb:mai traiti?  (Citit de 5053 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Aprilie, 2006, 02:01:42 a.m.
Citit de 5053 ori

valentina

multumesc ca m-ati primit in marea voastra familie...ma bucur ca-mi si raspundeti...chiar daca uneori dau cu bata in balta, vorba ceea.Ma intreb mai traiti?Cred ca la voi iubirea e reprezentata doar de cineva.La mine tot ceea ce respira,firul ierbii cat de firav ar fii,reprezinta iubire.As vrea sa-mi raspundeti ,poate ca vorbesc prostii dar cred ca nu iubiti indeajuns de mult si nu asa ca mine,care-mi doresc sa fac parte din aceasta mare famile .Voi cei vechi va cunoasteti ,va raspundeti unii altora,dar iubirea ,iubirea  unde este?cereti iubire,cereti, dar nu stiti sa daruiti.Multumesc Cristinei care a fost singura,ah imi cer scuze,cea de-a doua,dupa lady allia,care-mi daruieste din preaplinul inimii ei,o vorba, asa ca sa ma faca sa ma simt bine,si sa nu cred ca vorbesc,scriu aiurea.
CU drag din drag pentru cei dragi,ma bucur ca macar va raspund unora si citesc uneori adevarate capodopere.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

14 Aprilie, 2006, 07:52:26 a.m.
Răspuns #1

sunshine

Draga mea, nu trebuie sa te simti neglijata, chiar daca nu raspundem ,noi suntem aici, citim tot si nu judecam.Insa sunt multi dintre noi care au sufletele amare, care se chinuie sa inteleaga iubirea , altii iubesc din tot sufletul si nu se indura sa rupa din timpul dedicat iubirii .Daca stim sa iubim?Oare nu iubirea ne-a adus aici? Oare nu iubirea ne-a infipt bine radacinile aici? Eu una, de multe ori am simtit ca vreau sa renunt la acest forum, am trait aici sentimente de prietenie, de iubire, de bucurie si chiar de fericire.Si toate astea ma fac sa-mi fie rusine ca am putut gandi sa renunt la voi.Sunteti singurii care ma ascultati si care stiti sa fiti langa mine oricand.
Inainte aveam prieteni , acum , de cand am descoperit acest site, am suflete prietene care le simt atat de aproape de fiinta mea incat am senzatia ca s-au nascut odata cu sufletul meu.
 Niciodata sa nu mai crezi ca , daca postul tau ramane fara raspuns, nu a fost citit.Numai ca , uneori, suntem atat de "fara replica"incat uitam sa gandim ( sau nu mai vrem sa gandim) si nu mai suntem noi.
 Iarta-ne si te rog sa ne iubesti in continuare. :-*
« Ultima Modificare: 14 Aprilie, 2006, 09:12:02 a.m. de sunrise »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 Aprilie, 2006, 10:44:48 a.m.
Răspuns #2

cristina

Valyusck cam are dreptate,asa e voi va cunoasteti demult!si yo am scris prostii cred si la unele nimeni nu raspunde,chiar nu mai vroiam sa mai scriu dar m-am gandit mai bine si-am trecut mai departe chiar daca unii ma critica!oricum toti vrem sa fim iubiti!Si iubim.......
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"

14 Aprilie, 2006, 12:50:25 p.m.
Răspuns #3

ONLY DESIRE

Stim sa iubim...pe cineva si stim sa iubim tot ce ne inconjoara!insa aici asa cum spunea si sunrise, punem accent fiecare pe problema actuala,incercam sa gasim solutii impreuna...insa asta nu inseamna ca am uitat sa apreciem,sa citim si persoanele noi (pentru ca la urma urmei toti am fost noi o data-iar eu nu sunt atat de veche pe aici)....poate ca unele posturi raman fara raspuns,dar asa cum spunea si sunrise ....acest lucru se intampla de ecle ami multe ori pentru ca nu gasim o replica pe masura! Cristina aici nu te critica nimeni iubita,fiecare isi spune parerea,aici nu ne menajam,spunem ce credem cu adevarat...sau cel putin eu asa fac ;)!si e greu ca toata lumea sa fie de acord cu tine! :)Eu ti-am citit poeziile Cristina si mi-au placut foarte mult....si cred ca atat tu cat si valyusk v-ati integrat bine si ca faceti parte din familie!eu v-am citit postarile si o voi face in continuare.....
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

14 Aprilie, 2006, 03:42:07 p.m.
Răspuns #4

cv

Vizitator
Domnita Valyusck, lasa supararea si alatura-te noua. Intelege si domnia ta ca o fi fost lumea ocupata cu una, cu alta... vin sarbatorile
Eu abia m-am intors. Prietenii mei cei vechi dar si noi, au avut grija de hanul nostru drag si totusi, daca te uiti bine e praf de doua degete prin odai, aleea e nematurata, pomii sunt unii netaiati... Acum de ce sa ne ocupam intai?
Eu nu cred ca aici nu e iubire, ba sunt sigura ca sunt putine locuri unde iubirea e... acasa ca pe "straduta" noastra.
Iti urez sedere placuta si sa descoperi ceea ce cauti in sufletele unde acum iti pare ca e cam pustiu

Domnita Cristina, cred ca nici pe Domnia ta nu te-am salutat. Mare dreptate ai: toti avem nevoie sa primim si sa daruim iubire. Eu nu cred in vechi si noi. Cred ca suntem prieteni toti. Hangita, adica subsemnata, e putin mai sloboda la limba si "cearta" sau imbratiseaza pe toti la fel. Voi nu va suparati, simtiti-va ca acasa. Va invit la han sa inchinam o cupa si sa spuneti povesti, istorisiri ori daca va doare ceva

Pe voi domnitelor sunrise si only u nu v-am uitat va trimit un zambet si ma bucur de revedere. Doar nu credeti ca asta-i tot, mai am pentru toate patru  :-*
hangita
« Ultima Modificare: 14 Aprilie, 2006, 03:45:14 p.m. de 1zi »

14 Aprilie, 2006, 06:00:38 p.m.
Răspuns #5

desdemona

hangita draga de ea...dulce vorba ca intotdeauna.
eu personal am avut o perioada mai proasta..si nu am mai intrat pe site...decat sa citesc si atat.si imi pare rau..
valiusck..exista iubire si pentru cei "noi" si pentru cei "vechi"..dar cum spunea si hangita noastra nu cred ca isi au rostul aici aceste cuvinte.
uneori cand se posteaza ceva nu se raspunde pentru ca poate acea persoana gandeste la fel...are aceasi parare..si ce facem?scriem doar de dragul de a scrie?
fii mai intelegatoare cu noi...nu suntem perfecti...dar iubim.Primim iubirea si o dam!trebuie doar sa vezi...
sa fii iubita!
si welcome home..ca aici este
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

14 Aprilie, 2006, 08:52:13 p.m.
Răspuns #6

furia ingerului

Vizitator
valyusck nu mai martiriza.
imi plac posturile tale dar nu suntem toti siamezi tie sa avem aceleasi forme manifeste de i.
eu, spre exemplu, sunt complet de acord ca sunt egal femeii, atentie, nu am spus ca ea mi-e egala mie, ci ca eu sunt egal femeii si cu toate astea ma incita la culme violul. Inseamna asta ca nu stiu sa i.? Sau faptul ca nu scriu tot cuvantul i. inseamna ca nu as putea-o simti? Nu. Doar ca nu suntem din aceeasi zestre genetica precum Charles Chaplin in City Lights - A Comedy Romance in Pantomime (1931) si Diana de Wales? Ce legatura e intre astia doi? Niciuna. Asta nu inseamna ca nu au i. amanadoi.
Sa ai liniste in suflet si deschideri largite in aprecieri.

15 Aprilie, 2006, 12:06:23 p.m.
Răspuns #7

cristina

Mersi only u,pupici pt tine,1zi,si valyusck :-* :-* :-*,mersi valyusck!
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"

17 Aprilie, 2006, 10:12:40 p.m.
Răspuns #8

Guardian|Angel

dragele mele, valyusk si cristina, sunt foarte multe posturi de ale noastre,"cei mai vechi, care ne cunoastem" fara raspuns...de ce?
uneori e mai bine asa, alteori ceea ce e scris e atat de frumos, inmcat eu una nu vreau sa stric nimic din frumusetea sa...uneori, nu avem timp sa citit tot, si posturi peste posturi apar, dar un singur lucru e sigur...toti, si cand spun toti, sunteti si voi incluse, ca si ceilalti care poate nu au scris nici un post, suntem o ciomunitate, si incercam pe cat putem, sa ne ajutam unii pe altii...unii sunt mai duri, altii mai blanzi...fiecare cu firea si caracterul sau, toti suferim de cate ceva, sau poate suntem fericiti, dar orice am scrie, chiar daca cineva raspunde sau nu, ne eliberam sufletul...eu una asa patesc...stiu ca oineva citeste oricum, si asa, imi mai usurez din greutatea pe care o am pe suflet, ca si cum as vrb cu cea mai buna prietena...sa fiti iubite dragele mele, ca noi oricum va iubim, indiferent cine ati fi, sau ce ati scrie...
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

18 Aprilie, 2006, 07:23:48 p.m.
Răspuns #9

charlie

Citat
ma intreb: mai traiti?

nu mai traim, am luat o pauza.
You believe but what you see
You receive but what you give