05 Noiembrie, 2025, 10:18:57 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intampinati de furia ingerului.  (Citit de 14341 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Aprilie, 2006, 09:24:20 p.m.
Citit de 14341 ori

furia ingerului

Vizitator
Dragii mei nou-veniti, prea-repede-plecati, am facut acest post pentru voi. Pentru aceia dintre voi care au catadicsit sa se mai ascunda in spatele unui nick, sa se imbrace provocator pentru intalnirile de pe acest forum cu tastatura de la Logitech si maus de la Genius, sa se iubareasca prin posturi cu necunoscuti cu care daca ar sta fata-in-fata li s-ar muia rotulele de emotie sau frica, etc.
Deci, furia ingerului, Solemnitatea Sa care a inceput acest topic, va ureaza:...

Bine ca ati venit !

14 Aprilie, 2006, 09:26:00 p.m.
Răspuns #1

furia ingerului

Vizitator
Te salut Modigliani si daca mai veniti multi din Galati pe aici n-o sa mai fiti acolo daca vin puhoaiele( Doamne Fereste!) ;D

14 Aprilie, 2006, 09:38:06 p.m.
Răspuns #2

sunshine

Doamne ajutaaaaaaaa!!!!!! Hai Galatiu'!!!!!!!!!!Hai Moldova!!!!!!!!!! :P
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 Aprilie, 2006, 10:15:59 p.m.
Răspuns #3

black rose

de fapt doua moldovence date dracului! ;D sa vedem cine mai tine cu moldova?......eeeeee....asteptam...asteptam ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

14 Aprilie, 2006, 10:37:50 p.m.
Răspuns #4

ONLY DESIRE

daaaa...traiasca Moldova si moldovencele ! :D ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

14 Aprilie, 2006, 10:39:26 p.m.
Răspuns #5

charlie

fetele din Moldova sunt frumoase foc  ::)
You believe but what you see
You receive but what you give

14 Aprilie, 2006, 10:46:21 p.m.
Răspuns #6

ONLY DESIRE

adevarat graiesti charlie! :-*..pt asta
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

14 Aprilie, 2006, 10:52:49 p.m.
Răspuns #7

Guardian|Angel

zicea cineva ceva de moldova???mai bine...de Galati???
pot sa strig si eu iuhuuu????
 ;D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

15 Aprilie, 2006, 03:48:33 p.m.
Răspuns #8

desdemona

hehe!cred ca ne omoara furi ca i-am stricat postul.Dar il pupam si ne iarta el,nu? ::) :-* :-* :-* :-*
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

15 Aprilie, 2006, 07:30:28 p.m.
Răspuns #9

furia ingerului

Vizitator
nu mai scrieti ma nesuferitilor nimic aici ca aici scriu doar eu cand ii salut pe noi-veniti sa nu mai alerg dupa posturile lor!
cat despre tine des...ti-am zis deja azi la tel. ca mi-ai stricat postu' replicand in el si tu si ceilaltii si acum te incoronezi singura ghicitoare a gandurilor mele de suparare, chipurile! >:( ;D :P

17 Aprilie, 2006, 06:54:22 a.m.
Răspuns #10

furia ingerului

Vizitator
Salut valyblueeyes!
Nu am habar ce esti, baiat sau fata dar imi pari baiat. In fine, fii binevenit si nu numai asculta...vorbeste!

17 Aprilie, 2006, 10:09:32 a.m.
Răspuns #11

furia ingerului

Vizitator
Bine c-ai venit, littlerose! :)
Acum nu mai sunt si eu singur din Pitesti si am aliat in lupta asidua ce-o duc pt. reducerea la tacere a oraselor cu multipla reprezentare: Galati, Timisoara, Bucuresti, Pascani ;D
Sa te simti bine aici si La Multi Ani pt. ziua ta :P

17 Aprilie, 2006, 10:04:39 p.m.
Răspuns #12

black rose

he he furi acum sa vedem care pe care ;D(glumeam).....deci acu este 2 conta 2? ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

18 Aprilie, 2006, 09:57:54 a.m.
Răspuns #13

furia ingerului

Vizitator
Bine ai venit irina. Sa-ti fie sederea placuta :)
Nu suntem 2 contra 2 black rose ci 3 contra 1 ca eu ti-o fur pe des si o iau de partea mea :P ;D
Asa ca ramai sigurica... :D

18 Aprilie, 2006, 07:22:44 p.m.
Răspuns #14

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give