11 Octombrie, 2025, 02:05:40 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La Multi Ani, RocksyBaby!  (Citit de 9551 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Iunie, 2005, 11:35:10 a.m.
Citit de 9551 ori

Lorelei

Sa fi iubita, fericita si sa ti se implineasca toate visurile!

La multi ani!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

09 Iunie, 2005, 04:35:06 p.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
La multi anisori, voiosi si sanatosi! Iti doresc multa iubire si porti deschise oriunde mergi!

09 Iunie, 2005, 09:30:20 p.m.
Răspuns #2

Guardian|Angel

fericire,sanatate,putere de munca si dorinta de a trai...ca restul....ti le faci tu singura.....la multi multi multi anisori fericiti!
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

09 Iunie, 2005, 10:32:36 p.m.
Răspuns #3

Maria

Vizitator
    La multi ani! Sa-ti fie viata plina, sa sti si sa poti trece peste tot ce-i greu cu speranta ca,,Soarele v-a veni si pe ulita ta"".
    Sa ai parte de tot ce-i bun, de multa sanatate si de distanta mica(Bucuresti-Brasov,...sper sa fi retinut eu bine).Sa mai ai parte si de-o vara fierbinte!...uite draga vecina ce vreme avem pe litoral!

Cu drag, Maria

09 Iunie, 2005, 11:55:24 p.m.
Răspuns #4

Mr. Pheonix ...

uf ....uf  pe ultima 100 de m .............hai la multi aniiiiii si  frumosi si sa mergi oriunde dar numai inainte ........si sa-mi dai o felie de tort.............si sa-mi dai si un pahar cu sampanie siiiiiiiiiii     toate cadourile primite siiiiiiiiii inca odata la MULTI ANIIIIIIIIII
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

10 Iunie, 2005, 12:55:14 a.m.
Răspuns #5

dew

Vizitator
 La multi ani,draga Roxy!!!Nu-ti doresc PREA MULTA fericire,te va plictisi,iti doresc ani multi si sanatate pentru a putea lupta pentru obtinerea ei.Inca o data...LA MULTI ANI!!!
      Uf!sunt cam ragusita ,dar am sa cant din nou ,tare,tare,sa fiu auzita peste mari si tari:
  "La multi ani cu sanatate,sa va dea Domnul tot ce doriti;zile senine si fericire,la multi ani...sa NE traiti...multiiiiiii aaaaani ,la multi aaaani,la multi ani fericiti sa traiti!"
           Mai!!!!de ce ati pus mainile la urechi?hm?oare chiar nu am voce?sau am tipat prea tare? :)

« Ultima Modificare: 10 Iunie, 2005, 01:05:06 a.m. de dew »

10 Iunie, 2005, 10:05:52 p.m.
Răspuns #6

RocksyBaby

Vizitator
Multumesc dew,si multumesc herra... :)) ce sa va zic.. nu am implinit prea multi ani...dar totusi sunt fericita  si cred ca am destule impliniri..
   Va doresc si voua sa fiti fericite...si pt toti "la mult ani"..Va pup