10 Octombrie, 2025, 09:20:37 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La Multi Ani Herra draga...  (Citit de 14692 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

22 Iulie, 2005, 10:26:22 a.m.
Citit de 14692 ori

Maria

Vizitator
    La multi ani! Herra draga, sa-ti dea Dumnezeu  sanatate si multa veselie sa te poti bucura frumos de viata. Sa fi iubita de cine vrei tu!

Maria

22 Iulie, 2005, 10:40:46 a.m.
Răspuns #1

jucatorul

;) ... este frumos sa faci urari cand este ziua de nashtere a cuiva!!
... dar nu inainte cu doua zile!! :D

Jucatorul.

PS: L@ multi @ni, Hera!  ;D
« Ultima Modificare: 22 Iulie, 2005, 10:45:11 a.m. de jucatorul »
I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ -  Mohandas Gandhi

"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".

22 Iulie, 2005, 11:33:24 a.m.
Răspuns #2

Doniacris

Eu propun altceva : La multi ani pentru toti prietenii, "fratii si surorile" de pe forum ... in definitiv in fiecare zi este ziua noastra, atunci cand stim sa ne bucuram de ea, sa o traim asa cum ne place, alaturi de cei dragi si atunci cand suntem multumiti, impacati si fericiti, nu credeti?!
  Spre exmplu, ziua mea de nastere este pe 4 aprilie, dar astazi ma simt ca si cum ar fi ziua mea, pentru ca ma simt bine, sunt sanatoasa, afara e soare, e senin, am prieteni dragi, sunt   b i n e, asa ca dragii mei :

LA MULTI ANI!

;) :-* ;)
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

22 Iulie, 2005, 11:50:15 a.m.
Răspuns #3

Doniacris

Un "La multi ani!" special pentru tine, Hera, alaturi de tot ceea ce iti doresti tu, sa fii fericita si iubita, sa iubesti si sa daruiesti, e cel mai frumos cadou pe care il poti darui si primi in fiecare zi!
« Ultima Modificare: 22 Iulie, 2005, 11:51:51 a.m. de Doniacris »
Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

22 Iulie, 2005, 01:45:20 p.m.
Răspuns #4

Guardian|Angel

Prietena draga,fericirea sa iti inunde sufletul, implinirile sa curga ....iar dragostea,sa fie in fiecare zi ca la inceput...sa nu ai parte de nici un norisor pe cerul vietii si sa te bucuri de viata,de prieteni,de familie....de tine in primu lrand....iti spun din tot sufletul,LA MULTI ANI!

te sarut cu dor de tine! :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

22 Iulie, 2005, 07:37:37 p.m.
Răspuns #5

HERRA

Vizitator
VA MULTUMESC DIN SUFLET!!!!
Chiar daca e inca devreme , ma bucur ca un copil , care are ocazia sa isi deschida cadourile mai devreme....
Ma simt onorata pentru ca v-ati amintit de mine va doresc la randul meu tot binele din lume, va doresc ca pasi sa va fie mereu calauziti pe carari luminoase si sa ne regasim mereu aici, LA MULTI ANI  LOVETIME , LA MULTI ANI VOUA!
P.S.
Iti multumesc Maria si iti doresc sa fii si tu iubita de cine iti doresti!
Jucatorule sa stii ca uneori graba nu strica treaba...iti multumesc !
Doniacris, LA MULTI ANI...am citit multe din posturile tale care imi pareau mereu o mangaiere la fel ca urarea ta de azi.
Rebecka...iti multumesc...de inundatii!!!! In consecinta iti urez si tie 'sa vaslesti bine'.

22 Iulie, 2005, 10:23:13 p.m.
Răspuns #6

Mr. Pheonix ...

mai sa fie ,ce atata tam tam , ca pisicutele cica au 7 vieti , deci cu suguranta , ai mai trecut pe la gara 25 sau vei mai trece , oricum faptul ca ai ajuns aici fara prea multe zgarieturi pe locomotoviva , nu poate decat sa ma bucure , asa ca i-ti fac un control de rutina prin " LA MULTI ANI " , si i-ti urez "drum" bun in continuare Herra si fie ca notiunea viselor tale sa se piarda prin implinire

cu drag UN decapitat L.B
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira

22 Iulie, 2005, 10:57:35 p.m.
Răspuns #7

dew

Vizitator
 Iti doresc sanatate ,putere de munca ,iti doresc fericire (multa fericire) si ani multi ! :-[

Numai bine,Just_a_tear.

25 Iulie, 2005, 02:45:24 p.m.
Răspuns #8

HERRA

Vizitator
Va multumesc inca o data! Ziua mea de nastere a fos o zi memorabila! S-a datorat in mare parte unui Suflet, care m-a ajutat sa inteleg ca un priten e mereu lanaga tine! Voi ati fost lanaga mine si va multumesc ca-mi sunteti prieteni!

25 Iulie, 2005, 10:11:40 p.m.
Răspuns #9

un_suflet

Un_suflet....nu este nimic! Doar atat...un_suflet!
Nu se vede, nu se aude, nu se pipaie....SE SIMTE![/color]
IERI....AZI....MAINE....FOREVER....LOVE!Am fost si voi fi aici cu voi, pentru voi...acelasi... suflet.
Si sufletul plange uneori....DE FERICIRE!
HERRA! URMEAZA-TI SUFLETUL!
[/color]
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

25 Iulie, 2005, 11:50:38 p.m.
Răspuns #10

Semiramis

Global Moderator
la multi ani herra! multa fericire iti doresc! aaa si x5-ul ala ce-ti place in cazul in care nu-l ai inca!
la multi ani!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

26 Iulie, 2005, 02:21:52 a.m.
Răspuns #11

HERRA

Vizitator
Semiramis , iti multumesc si iti promit ca vei fi prima persoana pe care o voi plimba cu X5-ul meu!  ;)
Suflete, ca deobicei, ma lasi fara replica :-[

P.S. de ziua mea am primit un tort pe care scria 'UN_SUFLET LA 25 DE ANI', am plans de bucrie, nici macar nu imi mai amintesc cand a fost ultima aniversare la care am avut tort :'(. Iti multumesc Suflet bun!