10 Octombrie, 2025, 04:03:09 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: La Multi Ani Rebecka!!!  (Citit de 20039 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Septembrie, 2005, 09:51:03 a.m.
Citit de 20039 ori

Doniacris

Timpul ce se va scurge sa iti lumineze viata si sa iti calauzeasca pasii spre fericire,
Este urarea mea

Iubit sa fii!
Un om fericit sa fii!
Binecuvantat sa fii!
E sarbatoarea ta, e sarbatoarea noastra,
Sa ne pastram iubirea la fel de puternica si de vie,
Caci ce poate fi mai minunat

Amanadoi ...
Dragostea noastra ...
Rodul iubirii,
Ioana!

Infrant nu esti atunci cand sangeri,
Nici ochii cand in lacrimi ti-s.
Adevaratele infrangeri
Sunt renuntarile la vis ....

01 Septembrie, 2005, 11:23:27 p.m.
Răspuns #1

HERRA

Vizitator
LA MULTI ANI REBECKA!!!!!!!!!!!!!!!!
TREBUIE SA DAI DE BAUT!!!!!!!!!11
In cazul in care ai uitat, tin sa iti reamintesc ca ai mai imbatranit cu un an, drept urmare trebuie sa iti inneci amarul in bautura si sa nu mai fii egoista ca deobicei, sa imarti si cu prietenii tai!!!!!!!!!

Dupa, off, course iti voi da numarul de cont (te-a parat!)

La multi ani draga mea!!!!!Iti doresc tot binele din lume, sper ca si cele mai indraznete vise ale tale sa devina realitate!

01 Septembrie, 2005, 11:23:38 p.m.
Răspuns #2

Lorelei

Am inceput numaratoarea inversa pentru a ura "La Multi Ani, Rebecka!" Asta ca sa nu mi-o ia Hera inainte!  ;D ;D

Ahhhhh, deja a fost mai iute de... mana  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Septembrie, 2005, 11:45:12 p.m.
Răspuns #3

desdemona

oo..frumos frumos..sarbatorim...
Draga mea Rebecka..eu am sa fiu a treia..,stii tu a treia este cu noroc ;D 8),iti urez tot ceea ce eeste mai bun...sa fii libera...fericita..multumita...toate iluziile sa se indeplineasca,si ce mai SA BEM!DOAR ODATA PE AN E ZIUA REBECKAI
« Ultima Modificare: 02 Septembrie, 2005, 11:00:40 a.m. de desiree »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

02 Septembrie, 2005, 01:50:10 a.m.
Răspuns #4

Evangeline

Sa ne traiesti Rebecka, sa fii fericita, sa ai parte de iubire si greutatile sa le depasesti cu bine!
La multi ani, Rebecka! :-* :-* :-*
Never, never quit!

02 Septembrie, 2005, 05:46:46 p.m.
Răspuns #5

jucatorul

De la galateni pentru galateni! ;D

La multi ani RebecKa!!

Sa fii iubita si fericita!

Jucatorul.
I like your Christ, I do not like your Christians. Your Christians are so unlike your Christ -  Mohandas Gandhi

"A Great Go Player is one who always demonstrates humbleness, respect and gratefullness towards his or her opponent, even when his or her opponent shows none of these values in return".

02 Septembrie, 2005, 06:08:48 p.m.
Răspuns #6

Guardian|Angel

multam din suflet....sunteti tare draguti cu mine....HERA,Lorelei,desiree,kytty,jucatorule...va doiresc din suflet tot ceea ce imi doriti si voi mie...si....ca sa ma contrazic eu putin,ca deh altfel nu pot, sa stiti ca in fiecare zi e ziua mea....iun fiecare zi in care ma sinmt bine si impacata cu ceea ce sunt si cine sunt,in care sunt fericita ca traiesc ...si ma bucur de viata....si ok,azi dau de baut...viortual of course...dar in restul zilelor nu mai dau ;D
va sarut si va imbratisez cu dor....sper ca odata si odata sa ne iuntalnim si sa va iau in brate pe fiecare in parte sa va multumesc ptr ceea ce ati facut pentru mine, si sa va spun cat de mult va iubesc!va poop! :-* :-*

nu am imbatranitr draga hera,m-am  maturizat :D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

02 Septembrie, 2005, 06:33:11 p.m.
Răspuns #7

Daniela

Vizitator
Aoleu! era sa-mi scape din vedere cel mai important lucru al zilei!!! Rebe, la multi ani fericiti si infloritori! si fa bine si pastreaza-ti mereu optimismul cu are ne incanti zi de zi...viata chiar e frumoasa!! :)

(cand spuneai ca dai de beut? :P )

02 Septembrie, 2005, 06:55:21 p.m.
Răspuns #8

Guardian|Angel

multumesc si tie andro...ramane sa dau de baut intr-adevar....si nu numai atat, sa sarbatorim in toasta regula...ca la carte...ramane sa afli tu locatia, eu am pregatit deja totul...e un ...MISTER!(asta fu un indiciu) :-*

02 Septembrie, 2005, 09:00:22 p.m.
Răspuns #9

DIANA

Vizitator
La Multi Ani, draguta RebecKa! Si...ce-mi doresc mie sa ti se implineasca si tie! :)
Cu drag,
Diana

02 Septembrie, 2005, 09:04:34 p.m.
Răspuns #10

Guardian|Angel

multam,  multam preafrumoasa DIANA 8),masa,dansul si BAUTURA(care se pare ca e asteptata de toata lumea) ...virtuala ::) vor fi un picut mai tarziu la castel...te astept!
multumesc inca odata!

02 Septembrie, 2005, 09:17:26 p.m.
Răspuns #11

dew

Vizitator
     As vrea sa fac un anunt personal ,daca imi permiteti;as vrea sa va fac partasi la acest eveniment  :).
  Maine va fi o zi importanta pentru mine.Eu si iubitul meu implinim 8 luni de cand suntem impreuna si fericiti.Va mai amintiti ca datorita voua ne-"am impacat"?Scrisesem un mesaj catre Mos Craciun ,mesaj in care-l rugam sa-mi aduca dragostea lui si mi-a adus-o.Pe 25 Decembrie am primit cateva cuvinte frumoase de la iubitul meu,iar pe data de 3 Ianuarie eram din nou NOI.
            Si datorita lui Lovetime sunt astazi fericita.

Mesaj pentru tine: Doresc ca de astazi inainte sa fim la fel de fericiti si sa ne iubim la fel de mult.Vreau sa stii ca nici o clipa nu am incetat sa tin la tine si ca mereu vei fi _mai presus de toate_PRIETENUL DE INCREDERE si vei reprezenta,pentru mine,intotdeauna:IUBIRE,ADEVARATA IUBIRE.

Cu drag ,Lacri.

02 Septembrie, 2005, 09:35:14 p.m.
Răspuns #12

desdemona

si eu maine implinesc 4 luni cu iubitul meu.4 luni de fericire completa...e se pare ca soarele rasare ...:)sa fiti iubiti si fericiti
aa..si dew..iti urez multe multe luni cu iubitul tau..cat mai multe si fericite
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

02 Septembrie, 2005, 09:47:54 p.m.
Răspuns #13

Semiramis

Global Moderator
La multi ani Rebeka! sa fii fericita!
iar voua ce va serbati timp de iubire impreuna, va doresc ca acest timp sa se prelungeasca la nesfarsit, frumos ca si pana acum!
semiramis
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

02 Septembrie, 2005, 10:06:29 p.m.
Răspuns #14

Mr. Pheonix ...

La mine mai complicat eu am gasit doua iubirii si e cam greu sa tin socoteala cu care si cat implinesc .............. ;D ;)
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira