10 Octombrie, 2025, 08:20:02 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ieri s-a implinit exact un an de cand am scris primul post pe lovetime.ro  (Citit de 9764 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Octombrie, 2005, 08:17:36 p.m.
Citit de 9764 ori

Lorelei

Ieri s-a implinit exact un an de cand am scris primul post pe lovetime.ro si de fapt si de cand am descoperit lovetime.ro (am scris in seara in care l-am si descoperit :) ) Imi amintesc ca si acum cum ma uitam sa vad daca citeste cineva, daca raspunde cineva la ceea ce scriam, un fel de neliniste sau stinghereala a noului venit. Acum exact un an (pe 2 octombrie deci) am trecut prima data pragul hanului. Doamne, parca a fost ieri, parca a fost acum zeci de ani.
"A mai trecut un an prin noi" ... sau noi am trecut prin el.
Am vrut sa ramana un semn, un semn al trecerii mele printr-un an plin in toate sensurile cuvantului.
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

04 Octombrie, 2005, 04:57:23 p.m.
Răspuns #1

DIANA

Vizitator
Felicitari si la cat mai multi ani impreuna, Lorelei! Ca drag ne este tot ce ne impartasesti, drag sufletelul tau predispus la frumos si cald!

(Iar scriu tarziu dar presupun ca o intarziata isi gaseste locl ideal printre uituci si ...neuituci?  ;D )

04 Octombrie, 2005, 05:48:29 p.m.
Răspuns #2

|ngerMorT

Diana.. :) Ce simpatica esti :P
Felicitari Lorelei, desi stiu ca nu asta-ti doreai in mod special cand ai scris mesajul, ci, dupa cum ai spus si tu, sa "ramana un semn, un semn al trecerii mele printr-un an plin in toate sensurile cuvantului." :) Chiar ca a trecut repede timpul...mai sunt 2 saptamani si 2 zile si implinesc si eu un an :P Wow...si cand ma gandesc ca aveam impresia ca tu Lorelei esti veterana pe aici :P...se pare ca nu esti cu mult mai mare ;)
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

04 Octombrie, 2005, 08:26:03 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

Diana, Ingerito, va multumesc pentru gandurile frumoase. A trecut un an, a ramas un semn, le astept si pe-ale voastre.

PS. Sunt mica mititica, de unde atatea veteranisme   ;D

06 Octombrie, 2006, 07:50:22 p.m.
Răspuns #4

Lorelei

Si desi a trecut ziua cand au trecut doi ani deja, am vrut sa ramana un semn. M-am facut mare, umblu deja in picioare...

06 Octombrie, 2006, 07:56:43 p.m.
Răspuns #5

Just

Iata si de la mine un semn.Esti mai mare decat mine cu 3 zile. La multi ani!
« Ultima Modificare: 06 Octombrie, 2006, 08:28:21 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

06 Octombrie, 2006, 08:14:14 p.m.
Răspuns #6

pokemon

Eu sunt mica mica..dar vreau sa cresc si eu alaturi de voi  ;D
La multi ani aici...impreuna fetelor!  ;)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

06 Octombrie, 2006, 08:29:07 p.m.
Răspuns #7

anushca

Vizitator
Domnita draga, sa cresti mare si frumoasa. Cat m-ai bucurat cand ai veni... parca a fost ieri. Eram ca un copil soptindu-i in fundal trubadurului: uite, uite ce frumos scrie, ce o sa ne mai jucam...
Ma bucur ca ai poposit atunci si... abia astept sa te vad in prima zi de scoala ;) :-*

06 Octombrie, 2006, 10:32:23 p.m.
Răspuns #8

Strumfita

La muuuuulti ani inainteeeeeeeeeeeeeeeeeee ..  :D  :-* :-*. Iti multumesc pentru ca m-ai ajutat intotdeauna cand am avut nevoie de un sfat sau o vorba buna. Esti minunata ..
  Foarte multi pupicei din partea mea  :D :-* :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?